sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 bayıldım diziye. akıyor resmen. gereksiz dram ya da müzik klibi gibi sahneler yok. baya medieval sim gibi izliyorum. çok doğal ve gerçekçi geliyor her şey. kadronun tipsiz oluşunun da katkısı var, uthred hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 fena değil de diğer sezonlarda tutunamayanlardan bence, konu vs baymaya ve tekrarlamaya başlıyor. Kaçıncı sezondu bilmiyorum ama sonra seyrederim artık diye ortasında bıraktım kaldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Evet ilk sezonu çok iyi, ikincinin sonunu getirememiştim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 On 08.10.2021 at 04:12, sylvanas dedi ki: bayıldım diziye. akıyor resmen. gereksiz dram ya da müzik klibi gibi sahneler yok. baya medieval sim gibi izliyorum. çok doğal ve gerçekçi geliyor her şey. kadronun tipsiz oluşunun da katkısı var, uthred hariç. dizinin geri kalanı baya immersive, ama uthred'in kabız aksanı çok batmıştı bana izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 son sezonda aksan falan çok takmayan bana bile battı konuşması sdb. yenisi geliyormuş. sigigit güzel bi karakter olarak son anda girdi, daha çok değerlendirilebilirmiş daha erken girseymiş. şu brida gereksizi üzerinden yürümezse iyi olur artık devamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 5. ve son sezondan sonra 2 saatlik bir film gelecekmis SEVEN KINGS MUST DIE isminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 5. sezon Mart 9 trailer: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 cikti sezon 5, 10 bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Alfred'i oynayan adam fena dokturuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 kuzenle ilk iki sezonu izlemiştik, sonra bir ara devam edeceğiz gelirse. fena değil ama fırıldak gibi dönmesi devamlı biraz bayıyor uthred'in doğrusu. tam böyle feature abuselayan ck oyuncusu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 ustteki film cikti bugun, serinin sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar