roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Soru başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 zaman zaman düşündüğümüz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 katma değer sağlayacak çok az iş kolu var ne yaptığım işten keyif alıyorum (aslında bazen hoşuma gidiyor ama bir değer üretmediğimi hatırlayınca başa dönüyorum) ne de bir iş yaptığımı düşünüyorum soruya gelirsek konsantre olarak 1 saatlik çalışmaya göre evet maaş iyi ama benim boşa geçen 7 saatim i düşünürsek, işsiz olmak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 başlık ile içerik farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 yaptığım işe karşılık bence fazla para alıyorum DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 hiç bi iş yapmıyorum bence hakettiğimi alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 hak ettiğini almak diye bir şey yok. her zaman daha fazlası vardır, bu yüzden iş dünyasında kekoluk yapmanın lüzumu yok. alakasız insanlar hiçbir şey yapmayarak lüks hayatlar yaşarken "masa başındayım, aylık 2000 tl bence çoğiyi" kafasına girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Bence "zaman zaman" şıkkını eklemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 hiç katma değer üretmeden para kazanıyorum. önce bi kendimden iğreniyorum. sonra levent-gayrettepe hattına bakıp yalnız değilim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 keko kelimesini cumle arasına sıkıstırcam dıye bu kadar kasmayın, olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Fazlasını bile alıyorum :D Bütün gün internette takılıyorum yinede maaş alıyorum daha ne istiim. Gerçi bizim müdürlerle çalışmak yeterince bir başarı ama mobbingi maaşa katsalar oteli çalışanların üzerine yapmaları gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 yaptigim ise sicayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 http://gazettereview.com/wp-content/uploads/2015/06/Money-Sign.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 zaten tüm gün forumdasınız ne ara iş yapıyosunuz olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 iki mesaj arasi is bitiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 o değil de bayram bağlandı mı? tatil oldu mu? Isız ajun kaldı mu? Ödlek öçin aldı mu? Emdi yürek yırtılur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 özel sektöre bağlanmaz bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Gad demit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 abi paticikte feci heba olan beyin gücü var. yarısı işsiz güçsüz takılıyor, geri kalan yarısı çalışıyo bi yerlerde ama iş yoğunluğu az boş vakti çok oluyo. gençler atın 1000er kağıt bi işe girelim asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Suanda karsılıgı degil fazlasını alıyorum.Ama gene de istifa ettim daha dogrusu vize cıkarsa istifa edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Misal bu ay 9 gün yatıcam. Öyle olunca fazlasını bile almış oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Ben ortalama bir personelin 4-5 saatte yapacağı işi 2 saatte yapabileceğim halde yine 4-5 saatte yapıyorum yaya yaya, çünkü aldığım karşılık buna göreymiş gibi geliyor, fazlasını katmayarak da kendimce bir denge sağlıyorum işte. Sonuçta "çalışan dediğin ofiste duracak 9-6" gibi boktan bir mantığa esir olduğumuz için, o işi kasıp 2 saatte bitirsem ne evime erken gideceğim, ne madalya takacaklar, ne zam verecekler. Olsa olsa %10 yerine %12 zam verirler yani sene başında, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar