Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Peki iki pokemondan hangisini evolve edeceğime IV kullanarak karar vermek istiyorum ama tam nasıl yapıcam bilemedim. Yani bi tanesinin IV değerleri LvL19 Maximum : 80.0% Average : 67.0% Minimum : 51.1% Çıktı diğeri mesela LvL17 Maximum : 91.1% Average : 78.2% Minimum : 62.2% Ve Sonuncusu LvL17 Maximum : 93.3% Average : 76.6% Minimum : 60.0% Şimdi hangisini Evolve yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Malibu said: Nako said: Nasıl yüklüyoruz ios'a? Bir link verdiler hipstore mu ne, şu anda yüklenemiyor diyip duruyor. Oyundan mı bahsediyorsun? Eğer öyleyse eski sayfalarda birisi avustralya hesabı açmıştı paticik için. Apstore'a o hesapla giriyorsun indiriyorsun direk bu kadar. Oyunu yüklemiştim ordan, dün "new version, update" vs dedi, yüklemeye çalışıyorum aynı linkten, şu anda yüklenemiyor hatası veriyor. Yok mu kimsede bu problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 yeni versiyonu ilk başta nasıl elle yüklediysen öyle yüklemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 bunu normal olarak nasıl göreceğini bilmiom ben bot kullandığım için bot programının arayüzünde ivleri gösteriyordu. 1-2 sayfa geride bu durumu açıkladım kısaca ne kadar çok iv o kadar iyi pokemon. Absolut said: Peki iki pokemondan hangisini evolve edeceğime IV kullanarak karar vermek istiyorum ama tam nasıl yapıcam bilemedim. Yani bi tanesinin IV değerleri LvL19 Maximum : 80.0% Average : 67.0% Minimum : 51.1% Çıktı diğeri mesela LvL17 Maximum : 91.1% Average : 78.2% Minimum : 62.2% Ve Sonuncusu LvL17 Maximum : 93.3% Average : 76.6% Minimum : 60.0% Şimdi hangisini Evolve yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ben ios üzerinden yeni zelanda hesabı açıp yükledim. dün update dedi gittim apple store'a yeni zelanda ile login olup update yapıp geri türkiye hesabıma döndüm sıkıntı yok şu anda. transfer'in yerini falan değiştirmişler iyi olmuş ama majör bir değişiklik göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 majör değişiklik illegal işler için var, şu an botlar çalışmıyor, sanırım ssle geçmişler artık bir ip üzerinden birden fazla kişi gelirse marklayacaklar falan. mesela ben evde pcden birden fazla bot açsam büyük ihtimal gg olacam ancak botcularda halen bot yapıabilir durumunda diyorlar ne kadar doğru bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Öyleyse bu durumda benim en alttakini evolve etmem gerekiyor değil mi mantıken. sleepingdeath said: bunu normal olarak nasıl göreceğini bilmiom ben bot kullandığım için bot programının arayüzünde ivleri gösteriyordu. 1-2 sayfa geride bu durumu açıkladım kısaca ne kadar çok iv o kadar iyi pokemon. Absolut said: Peki iki pokemondan hangisini evolve edeceğime IV kullanarak karar vermek istiyorum ama tam nasıl yapıcam bilemedim. Yani bi tanesinin IV değerleri LvL19 Maximum : 80.0% Average : 67.0% Minimum : 51.1% Çıktı diğeri mesela LvL17 Maximum : 91.1% Average : 78.2% Minimum : 62.2% Ve Sonuncusu LvL17 Maximum : 93.3% Average : 76.6% Minimum : 60.0% Şimdi hangisini Evolve yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 kaç lvlsın? bence bekle çok rare bi pokemon değilse daha iyisini bulma ihtimalin var. ilerde boşuna candy ve dust harcama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 burada sanırım %100 bir durum yok öngörmüşler botda ise kesin olarak kaç iv varsa görüyorsun en yüksek cpli pokemona yükleniyorsun. Absolut said: Öyleyse bu durumda benim en alttakini evolve etmem gerekiyor değil mi mantıken. sleepingdeath said: bunu normal olarak nasıl göreceğini bilmiom ben bot kullandığım için bot programının arayüzünde ivleri gösteriyordu. 1-2 sayfa geride bu durumu açıkladım kısaca ne kadar çok iv o kadar iyi pokemon. Absolut said: Peki iki pokemondan hangisini evolve edeceğime IV kullanarak karar vermek istiyorum ama tam nasıl yapıcam bilemedim. Yani bi tanesinin IV değerleri LvL19 Maximum : 80.0% Average : 67.0% Minimum : 51.1% Çıktı diğeri mesela LvL17 Maximum : 91.1% Average : 78.2% Minimum : 62.2% Ve Sonuncusu LvL17 Maximum : 93.3% Average : 76.6% Minimum : 60.0% Şimdi hangisini Evolve yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 abi şu iv hesaplarını en anlaşılır şekilde calculate edicek bir sistem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 örnek vereyim yakaladığın bir pokemon %100 üzerinden değerlendiriliyor %100 perfect olan bir pokemonun iv değerleri ( attack, defence, stamina) 15, 15, 15 olabiliyor. ona görede hpleri vs.. oluyor şöyle bir site var: https://pokeassistant.com/main/ivcalculator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 LvL17 olnı yapmam ile lvl19 olanı yapmam arasında ileride sıkıntı çıkar mı? Magikarb evolve edicemde tek sefer yapılabilecek bir şey olduğundan şansımı en yüksek olanda kullanmak istiyorum o yüzden kasıyorum hangisi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 fark etmez iv pokemonun her levelinda aynı, düşük olanı yaparsan daha fazla power up yaparsın sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Ok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Pokeadvisor dan bakın direkt. Assistant hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Pokeadvisora login olmak güvenli mi peki? Ve nasıl kullanılıyor anlamadım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 account bilgilerini vermeden google'dan kod alarak da giriş yapabiliyosun ben öyle yaptım. hesabın overviewını gösteriyor bi de şu IV denilen health stamina attack karşılaştırmalarını gösteriyor, elindeki pokemonlardan hangisinnin IV'si en ideal vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 güvenli yani? authentication codu ile nasıl alıyor ki o bilgileri hesaba erişmeden? başbakanı dinleyip "teknolojiye fazla kafayı takmamak lazım" galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ya google hesabı girişini istersen site üzerinden yapıyosun, istersen authenticator kullan diyorsun. authenticator kullan dersen seni google'a yönlendiriyor. böylece girişini normal google üstünden yapıyorsun ve google sana bi auth. kodu veriyor. o kodu da advisor'un loginine giriyorsun. auth. olayı bana güvenli geldi şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 abi 1821 cp flareon var, silphroadda iv si de perfecte yakın. ama 0.55kg hayvan :D lan geliştirmeden önceki eevee bile bundan en az 10 kat ağırdı bu nasıl iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 içten yanmalıymış zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 oluum sultanahmet neymiş lan öyle... heryer pokestop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 https://youtu.be/2v74oV4qXRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar