Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Sen hariç herkes :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Malibu said: Peregrin said: botla da 30 level yapıp satıcam dandik accountu 30 botla bile uzun sürer ya 20 özellikle 25 den sonrası büyük sıkıntı. 30 dan sonra zaten gg direk 500.000 xp istiyor 30 dan 31 e guzel kasiliyor, 27 oldu suanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 GPS bi nevi olur da bot kullanma işi hoşuma gitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Peregrin said: guzel kasiliyor, 27 oldu suanda hangi botu kullaniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 pokevision kapandıktan sonra nox işe yaramaz oldu gibi birşey klasik dolaşmaktan başka. bu arada spawnların yeride değişmiş anladığım kadarı ile. var mı pokevision a alternatifiniz ? bi de bot konusunu bi anlatsanıza nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 bot kullanacaksanız niye oynuyorsunuz şu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Hala millet nasıl buluyor o dana gibi CPlileri aklım almıyor yav. 1 tane evolden 1350 olan kediciğim var diğeri hep 1000-1200 arası kaldı iyi pokemonların. Millete bakıyorum 15Lvl'da 1700-2000lik Pokemonlarla dans ediyorlar. Hayır levelımda 19 ama gene bi güdük kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Bölgesel şans abi. Senin etrafta zubat rattata çıkarken adamın takıldığı yer pokemon cenneti oluyor. Mesela ben evde zubatla uğraşırken işte eeveden geçilmiyordu. Bu arada girişimci arkadaşlara öneri. Oyun içi pokemonlarin ivlerini ve yüzdelerini belirten bi eklenti falan yazında yararlanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 SenariouS said: Peregrin said: guzel kasiliyor, 27 oldu suanda hangi botu kullaniyorsun Sorulmaya cesaret edilemeyeni sordu adam resmen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 netten baktimda farki vardir herhalde meraktan 0 bir account acip performansina bakayim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 arkadaşımın kuzeni bir bot kullanıyor, koordinat falan giriyorsun gmail hesabınla beraber text dosyasına, atıyorum güvenpark'ı girdin. orayı turluyor sen kapatana kadar. almadık pokeball, tutmadık pokemon bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 pekemen sınırına erişince transfer de ediyorsa tebrik edeceğim kendisini. şu oyunda neden "kasarsınız" ben hala anlamadım ama bir bildiğiniz vardır herhalde. rido kardeşimi tebrik ediyorum, en güzel şekilde değerlendirmiş en gereksiz oyunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 feverfeverray said: arkadaşımın kuzeni bir bot kullanıyor, koordinat falan giriyorsun gmail hesabınla beraber text dosyasına, atıyorum güvenpark'ı girdin. orayı turluyor sen kapatana kadar. almadık pokeball, tutmadık pokemon bırakmıyor. biraz baktim o login olayi hepsinde var gelismis ozelliklerde var kendi basina transfer ediyor. etrafi gezip poketopu topluyor. eggleri manage ediyor. 1 saat icersinde 25k exp diyor su anda ama alan olarak maltepeyi sectigimden guven parkinin koordinatlarini girersek durum daha da artabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Yalnız youtubeda bi video izledim bot kullanan birinin. Bizim bildiğimiz WoW botları gibi değil basit bir exe çalıştırıyorsun ve ekranda görüntü falan yok o arkada çalışıyor. Botun bile bi anlamı olmalı yav yani ne biliyim izleyebilmeli insan ne yapıyor ne ediyor diye.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ve accountu banladilar asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 https://media.giphy.com/media/K0NoWygPaciIM/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 dsfhjk arada bi yazışan tiplere acımak için açıyorum bu konuyu KNight online oynasanız daha iyi değil mi arkaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 SenariouS said: Peregrin said: guzel kasiliyor, 27 oldu suanda hangi botu kullaniyorsun IBAN gonderiyorum 100 dolara atiyorum ayarli halini ;) http://i.imgur.com/5WRqCFk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 vay be. oyunun diğer oyunlar kadar gerekli olmadığı kanaatine varıldı diye botlar, hileler, trackerlar falan havada uçuşuyor. ne kadar da legal. gerçekten oynayanlar önemli değil, çünkü siz oyunun gereksiz olduğu kanaatine vardınız. önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Rica edin mmoya taşısınlar drea reis uçursun hack mek paylaşanı uçurur 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 bak ya botun adını mı sildin resimden başkası kullanmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Xenocide said: vay be. oyunun diğer oyunlar kadar gerekli olmadığı kanaatine varıldı diye botlar, hileler, trackerlar falan havada uçuşuyor. ne kadar da legal. gerçekten oynayanlar önemli değil, çünkü siz oyunun gereksiz olduğu kanaatine vardınız. önemli olan o. legal ya da illegal olmasi umurumda degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Osuran_boğa said: bak ya botun adını mı sildin resimden başkası kullanmasın diye hayir karakterin adini sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 config dosyasi yazdim o kadar, emek var emek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Emeğine sağlık. Bi boka yarasa emeğin zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar