sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 En bilgili abi bize bilale anlatır gibi bi summary yapsın hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 sanssizsansli said: Kredi kartı filan soruo yine. bi daha denesene. kullanmadan once activate edilmesi gerekiyormus galiba. Biseyler denedim ama oldu mu bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 benjani said: evde 12 tane pokemon yakaladım.fazla pokemonları ne yapıyorsunuz?, http://imgur.com/gallery/diqNQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 mesajıma spam dedi http://imgur.com/gallery/diqNQ şunu attım guide gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Dregoth said: Iphonelar için "Bu linke tıklayın http://ios.hipstore.mobi/app/Pokemon-GO/1000007852 Buradan indir deyince bi kaç onay kutusu geliyor ardından ana ekranda uygulama yüklemesi görünüyor. Oyunu açmaya çalışınca güvenilmeyen kaynak vs gibi bir uyarı veriyor, onun için de Ayarlar-Genel-Profiller ve Aygıt Yönetimi' kısmına giderek Pokemon GO için izin veriyoruz, yeni hesapla falan uğraşmadan açılıyor." Donanımhaber'den çaldım bende. Yükledim çatır çatır oynuyorum. Ölüdeniz de tatildeyken koşuya çıktım, etrafımda ki gymler alınmış bile. 10 pokemon yakalayıp döndüm. İniyor, virus falan yemem umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Ben yemedim şimdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Dregoth kim abi. Dregloth un spami mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Bu arada yukluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Yukledi ama acmiyo cunku gelistirici nintendo degil sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 çıkan bütün pokemonları yakalayın ya aynısı olsa bile, düşük cplileri transfer yapın ki candy gelsin o pokemon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Esh said: Yukledi ama acmiyo cunku gelistirici nintendo degil sdfg İzin verince acti. Level 3 oldum bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 manve said: sanssizsansli said: Kredi kartı filan soruo yine. bi daha denesene. kullanmadan once activate edilmesi gerekiyormus galiba. Biseyler denedim ama oldu mu bilmiorum Tamamdır şimdi oldu indirebildim çok saol. Herkes yardırsın bu yöntemle haha Nickimi aklıma gelebilecek her şeyin yazılması sonrası Starpucks yaptım ^^ Bütün esprili nickleri kapmışlar lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Zaa evde 3 pokemon yakaladım pidgey, skörtıl ve tentacool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Esh said: Dregoth kim abi. Dregloth un spami mi Alakamız yok. Yılların lurker'ı olarak arada bir yazıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Esh said: Dregoth kim abi. Dregloth un spami mi Alakamız yok. Yılların lurkerı olarak arada bir yazıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Esh said: Yukledi ama acmiyo cunku gelistirici nintendo degil sdfg Settings - General - Profiles'dan izin vermen gerekiyor, izni verince açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Serverlar gitti yine. Bu arafa poke stop a yurudum bi tane bostu? Loot filan nasil aliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Dregoth said: Esh said: Yukledi ama acmiyo cunku gelistirici nintendo degil sdfg Settings - General - Profiles'dan izin vermen gerekiyor, izni verince açıyor. Evet actim. Olm cok skindirik bi oyun bu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 barbu said: Serverlar gitti yine. Bu arafa poke stop a yurudum bi tane bostu? Loot filan nasil aliyoruz? çeviriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 evde pidgey, zubat, eevee yakaladım Charmander'ın yanına. Evin yanında ki cami de Gym olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 areneda kazanmak cpye mi bagli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 barbu said: Serverlar gitti yine. Bu arafa poke stop a yurudum bi tane bostu? Loot filan nasil aliyoruz? o çember resmi çeviriyorsun, dökülenleri topluyorsun. çevirme hızı ile loot arasında bir bağlantı var mı bilmiyorum, bazen 3 top+1 item düşüyor bazen sadece 3 top düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Tamamdir sagolun. 76 lvl seal var suan en yuksek bende. Gym yakinina gitmeden savasabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 http://t24.com.tr/haber/pokemon-ararken-ceset-buldu,349137 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 so it has begun: https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4ryem0/my_boyfriend_and_i_both_work_in_call_centers_and/ - https://lh3.googleusercontent.com/-CTq4qFDv0fg/Vu88GbN3NNI/AAAAAAAADLI/CrMLOSCIOkU/w426-h295/IMG_4023.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar