Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler noyan canlı yayında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laurelin said:

Sequo said:

Çok eyorluyorsunuzda hepinizden daha kalitelidir noyan imzamı atarım yani altına.

Adam istediği gibi özgür yaşıyor sizin gibi hapis değil.

Boşuna eyorlamayın bence karşısında olsanız 1 çift laf edemezsiniz sizinde bu huyunuza hastayım.

Genelleme yapma ehuehu

Sen eyorluyor musun adamı?
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

Sequo said:

Çok eyorluyorsunuzda hepinizden daha kalitelidir noyan imzamı atarım yani altına.

Adam istediği gibi özgür yaşıyor sizin gibi hapis değil.

Boşuna eyorlamayın bence karşısında olsanız 1 çift laf edemezsiniz sizinde bu huyunuza hastayım.

Genelleme yapma ehuehu

mommy said i'm speshul
Mesaj tarihi:
Banane ya noyandan :P eskiden burda fistik atmama kuralimuz vardi simdi forumda olmiyan adam icin fistik atiliyor, birakin yani kendi kendine enerji dagitsin, olup olup dirilsin vs, hem adami sevmiyoruz imaji hakim hemde surekli adam tartisiliyor ahahahah

http://a4.ec-images.myspacecdn.com/images01/2/d45b0ca81dfc03b31c5503f91785d991/l.jpg
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

off sequo bırak artık şu yüzüme aynısını söyleyemessin dramasını ya.
foruma geldiğin günden beri aynı tatava.

Doğrular acı oluyor dimi? Çok doğru söyledim oturduğunuz yerden bişeyler yapan adamı eyorlamak ne kadar güzel.

Noyan şöyle noyan böyle ulan adam canlı yayına başladığı dakka paticikte konusu açılıp 4 sayfa oluyorsa kusura bakmayın adam hepinizden daha kaliteli yani :)
Mesaj tarihi:
abi internetin bir amacı da zaten yüz yüze iletişim kurmanın zor olduğu anlarda bu şekilde iletişim kurmak değil mi zaten. şu paticikteki çoğu kişi bir araya gelebilme fırsatı olsa dahi bir araya gelmeyi tercih etmeyen insanlar. sadece bu forum üzerinden ortak paylaşımlarda bulunmayı tercih etmiş kişiler. text formatında.. birbirinin hayatlarına tek tesirleri forum üzerinden olan insanlar yani olgar. ben mesela uğurla istesem her gün görüşürüm. ama adam başka yerde oturuyor ben başka, benim günlük programım ayrı onunki ayrı, buradan iki kelime yazıyoruz bazen yetiyor. yani forumda birbiri ile iletişim kuran kişilerin iletişim şekli ile günlük hayattaki iletişim dinamiklerini birbirine karıştırmaman lazım. burada söylenen şeyleri de fazla ciddiye alıyorsan da saçma bir şey yapıyorsun yani. yüzüme söyle argümanı o yüzden olmuyor yani abi.
Mesaj tarihi:
sağol üşenmiştim yazmaya.

kısaca adam yutubdan tartışıp buluşup birbirini bıçaklayan adamlardan bir seviye fln üstte internet kullanıyor.

bunların da en büyük göstergeleri işte dellenip dava açmalar, yazılanları kaldıramayınca hemen buluşmak istemeler, telefon no istemeler fln.

ayrımı yapamıyosun. sonra da millete dikkatli olun adamı skerler diye tehtid vari öğütler veriyorsun. yani hem tehlikeyi yaratıyor hem de bizden bundan ders çıkarmamızı bekliyorsun. ancak biz burada kendi komünitemizle çok mutluyuz hacı, gidip yutubdan, forumtr'dan falan millete sarmıyoruz zaten mrk etme.
Mesaj tarihi:
ben tinercinin yüzüne de bir şey diyorum. bıçak takan baliciler. o da bıçağı bulabilirse. tinercinin ağzı akar durur yığılır kenara.
askerde inşaat takım çavuşuydum ben. bizim inşaat depodaki tinerleri araklayıp içerlerdi oradan biliyorum. yığılıyor tiner kullanan. balici hareket de edebiliyor. balicinin yüzüne de ne dersen de zaten anlamıyor. parayı vermezsen takıyor sadece.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

senin anlattıkların benim demek istediğimi değiştirmiyor

senin dediklerinin de söylemek istediğimiz şey ile bir alakası yok abi. adam forum balicisi değil çünkü. forum balicisi olsa şu anda birsürü kişiyi evinden aldırmaya çalışmıştı. forum tinercisi de olsa köşesinde bullshit atar dururdu. adam high desen.. belki. troll maybe.. ama haklı değilsin bu defa çok üzgünüm.
  • Yeni Oluştur...