miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Takılan takıları geri takıyorsun demek yanlış, onları geri takan anne baban, sen sadece yakın arkadaşlarına takıyorsun. Evlenirken bizim yörede yatak odasını hanım tarafı, salon takımını erkek tarafı alıyor. Siz herseyi kendinizmi karsiladiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 hastasıyım şu adetlerin anasını satayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 üf ne fakir bi topic olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 RamsesII said: hastasıyım şu adetlerin anasını satayım... Daha neler var ya, yok bohçalar gidip geliyor, yok çamaşır makinesiyle fırını kız alırmış da buzdolabını erkek alırmış falan. Kimisine kesinlikle direnemiyorsun, ananı halletsen kaynanan arıza çıkarıyor, kız senden taraf olmayabiliyor, onun da nazı geçmeyebiliyor falan. Sonra o bir şeyi kabul etmedi diye senin anan da kabul edebileceği başka bir şeyde tribe giriyor falan. Allah korusun yani :p Bir şekilde punduna getirdik kına bile yapmadık biz, yırttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Bu geleneklere uyanlar falan hep akpye oy verenler dimi? Ordan çıkıyor yani bu kadar oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 gelinlik diye bir şey var ya geri dönüşümsüz tüle 5bin veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Yani kına falan yapan, ne biliyim bulaşık makinası kız tarafının görümcesine aittir diyen bi insanın başka bi siyasi görüşü olabileceğini düşünmüyorum ben. Belki saadet... Ama yok yok akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Ya büyü gibi lanet gibi her kesimde var ama tabii kültür seviyesi ne kadar düşerse o kadar TÜMÜ KESİN OLACAK ihtimali artıyor diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 pascalnouman said: iddaa oyna tuyo al ama ciddiyim ben dün grupta verdim işte tüyonun kralını. Facebook'tan Hasan Kaya'yı tkip et. Adam efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 sefacaNBA said: ne kadar takılırsa takılsın onları geri takıyorsun sonuçta takan kişiye. ne takıldı be bu arada. bizim kayınvalidenin oğullarına kızlarına vs. yakın zamanda 3-5 tane çeyrek taktığı aileler gelip bizim düğünde 50 tl takmış, hiç tenezzül edip gelmeyenleri bile varmış bissürü :D kaç tane gösterdi düğün kasedinde böyle öyle dediğin gibi olmuyor o işler malesef dsdsdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 prosedürler a'dan z'e mantık dışı olsa da denildiği gibi gelinlik açık ara en saçması. günü birlik elbiseye 5-10k veriyorsun sonra bir daha giymiyorsun. sen ölünce çöpe atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 birlikte zigon bakmaya gitmek falan, aklımı kaçıracak gibi oldum düşününce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 oha abartmayın la 5-10k çok çok iyi yerlerdeki fiyatları, orta ayar bi yerde 2-3k gelinlikler. yok ben gelinliğimi vermem ömrüm boyu saklıcam diyen birisiyle evleniyorsanız 500 tl daha ekliyorsunuz üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Liebe said: yok ben gelinliğimi vermem ömrüm boyu saklıcam diyen birisiyle evleniyorsanız 500 tl daha ekliyorsunuz üstüne O kadar bile değil ya, 4k'lık gelinliğin kira-satış farkı 250 TL miydi neydi bizim, madem bizim üstümüzden birini daha bedavadan kazıklamasınlar amg diye almıştık biz de. Bir iki seneye atarız hehheh. Ulan işte dik sıfırdan bir tane, eskiyene kadar ortalama 20 kere adjust eder satarsın, milletin de işine yarar. Tam tersini yapıyor adamlar, e bizim TÜrk kızları da gelin olmayı hayat amacı bellediklerinden piyasa böyle mal mal devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 freecycle'da baya gelinlik veren olmuştu bi ara. atacağınıza orada falan verin bari evlenecek birilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 abi herkes kendi standartlarına göre bakıyor işte. network'ten giyinen kızı nasıl lc waikiki'ye götüremiyorsan, gelinlik bakarken de ucuz markalara git diyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 @baggio abi onları yalnız parası olmayan insanlara uygun fiyata uydurup veriyorlar keşke almasaydınız. @bıngıl normal zamanda giydiğin kıyafetlerin üzerinde yine bi etiket var, olmasa bile bi şekilde anlaşılıyor kalite bişi olup olmadığı da gelinlikte 2k dan sonraki seviyede gelinliklerde hakikaten "evet biz buna bi ton para gömdük" diye belli olan gelinlikler 20 30 k falan galiba. 5-10 bin lira olanlarla 2-3 bin olanlar arasındaki farkı gelinlikçiler bile zor anlar sfsdsf konu bir kızın 5 binden aşağı fiyattaki gelinlikleri tercih etmemesi durumu değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 axedice said: Bu geleneklere uyanlar falan hep akpye oy verenler dimi? Ordan çıkıyor yani bu kadar oy. kınanda yüksek yüksek tepelere çalarken gelir video çekeriz kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 bir şey almadık abi hahaha parası olmayan insanlara uygun fiyata uydurup veriyorlar ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 KuddusiMavra said: Facebook'tan Hasan Kaya'yı tkip et. Adam efsane. gugila hasan kaya yazdim paso boyle seyler cikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Sparkcaster said: axedice said: Bu geleneklere uyanlar falan hep akpye oy verenler dimi? Ordan çıkıyor yani bu kadar oy. kınanda yüksek yüksek tepelere çalarken gelir video çekeriz kardeş hahaha arka planda http://www.youtube.com/watch?v=hQ6x8z-spMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Sparkcaster said: axedice said: Bu geleneklere uyanlar falan hep akpye oy verenler dimi? Ordan çıkıyor yani bu kadar oy. kınanda yüksek yüksek tepelere çalarken gelir video çekeriz kardeş tam annesi gelinin avucunu açtırmak için altınla kandırmaya çalışırken dev ekranda bu postları yayınlansın sene 2015 böyle böyle demişti diye ahahahah of ne kötü adetler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 bingildak said: bir şey almadık abi hahaha parası olmayan insanlara uygun fiyata uydurup veriyorlar ne demek sen satın almadığın gelinliği gelinlikçi alıyo tülünü mülünü düzeltiyo, kuru temizleme yapıyor ve kullanılmış gelinlikler bölümüne koyuyor. durumu o kadar pahalı bir gelinliğe yetmeyip de yine de kullanılmış da olsa güzel bir gelinlk giymek isteyenler ordan alıyor. götü başı biraz dağınık oluyor tabi ama fiyat yarı yarıya en az daha ucuz oluyor. 3 tane bağlacı arka arkaya kelimelerde nasıl kullanmışım ya doğru mu olmuş onu bile bilemedim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 giderse birisi yayinlasin dugunu naklen seyredelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ohoooo ben ne diyorum sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar