Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yan komşunun kedisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yan daire öğrenci evi.bir süredir bizim kattan miyavlama sesi geliyordu sürekli,çatıda filan kedi mi mahsur kaldı diyordum.kapıcıya sorduk yan komşununmuş, kediyi evde bırakıp memleketlerine gitmişler.geçen bir kız arkadaşları geldi, bizden süpürge istemeye.ona sorduk, kedinin yemi bitmiş.ona bakmaya geldim, haftaya kendi evime götürcem dedi ama götürmedi daha.kapıcıya anahtar bırakmışlar, yem versin diye.pazartesi 4.kattan camdan atlamış kedi, bizim kapıcı bahçede bulmuş, geri eve çıkarmış.bacağı incinmiş diyordu.sürekli miyavlayıp duruyor, sesi geliyor bizim daireye.telefon numarası filan da bırakmamışlar, ne yapmak lazım?

öğrenci oldukları için bayramdan önce geleceklerini sanmıyorum
Mesaj tarihi:
benjani said:

4.kattan camdan atlamış kedi, bizim kapıcı bahçede bulmuş, geri eve çıkarmış.
ne yapmak lazım?

hayvanı 8ci kata çıkarın rahatça atsın öldürsün kendini
bu ızdırabına son verin
Mesaj tarihi:
sırasıyla

1
Fistan said:

anahtarı al kapıcıdan
yemini suyunu ver her gün adam gibi

2
Esh said:

Geldiklweinde iyi bir dayak atman lazim.

Kediyi de sahiplen

bir hayvanı, diğer bir hayvandan kurtarmış olursun, dini inancın varsa cennet anahtarı işte.
Mesaj tarihi:
benjani said:

bina 4 katlı, kapıcı her gün geliyor zaten, yem filan veriyor.camdan atladığı için bir hasar almış mıdır?

bacaklarda kırık çatlak vs olabilir
4cü kat normal değil baya yüksek

al anahtarı vet bul bi tane git
dönüştede arkadaşlara sopayla giriş
Mesaj tarihi:
geldiğinde efendi gibi anlatırsın abi neden hırsızlık olsun, canlı bu sonuçta. kimse hırsızlık demez ona. ne biçim hayvan bakıyorsunuz, oyuncak mı bu, yemek su vermeden, gerekli önlemleri almadan tek başına bırakıp bu kadar süre gidiyorsunuz diye. arkan sağlam olsun ama kavga çıkarsa dayak yeme.
Mesaj tarihi:
ben kedinin camdan atlamasına takıldım ya, kedi niye camdan atlasın lan?! kesin kapıcı aşağı attı baktı ölmeyince tekrar atmaya da götü yemedi.
ulan nasıl çözdüm olayı hemen. valla şerlok gibiyim.
Mesaj tarihi:
niye hırsızlık olsun kapıcıyla gidip alıcaksın kediyi

elini kirletmek istemiyorsan da dönüşte elemanlar için mahallenin ülkücü abilerini topla pkk lı bunlar de kaybol
onlar halleder
Mesaj tarihi:
boş evde kedi niye camdan atlıyor anlamadım ben. cam açıkmı anasını satim ? ben işe giderken camları kapatıyorum 3. kattayım. hırsızlığı falan geçtim cam açık ulan.
  • Yeni Oluştur...