benjani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 yan daire öğrenci evi.bir süredir bizim kattan miyavlama sesi geliyordu sürekli,çatıda filan kedi mi mahsur kaldı diyordum.kapıcıya sorduk yan komşununmuş, kediyi evde bırakıp memleketlerine gitmişler.geçen bir kız arkadaşları geldi, bizden süpürge istemeye.ona sorduk, kedinin yemi bitmiş.ona bakmaya geldim, haftaya kendi evime götürcem dedi ama götürmedi daha.kapıcıya anahtar bırakmışlar, yem versin diye.pazartesi 4.kattan camdan atlamış kedi, bizim kapıcı bahçede bulmuş, geri eve çıkarmış.bacağı incinmiş diyordu.sürekli miyavlayıp duruyor, sesi geliyor bizim daireye.telefon numarası filan da bırakmamışlar, ne yapmak lazım? öğrenci oldukları için bayramdan önce geleceklerini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 bence bahçeye bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 anahtarı al kapıcıdan yemini suyunu ver her gün adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Geldiklweinde iyi bir dayak atman lazim. Kediyi de sahiplen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 yazık :( İlgilen bir şekilde bence. Yani ben dayanamazdım öyle miyavlıcak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 benjani said: 4.kattan camdan atlamış kedi, bizim kapıcı bahçede bulmuş, geri eve çıkarmış. ne yapmak lazım? hayvanı 8ci kata çıkarın rahatça atsın öldürsün kendini bu ızdırabına son verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 bina 4 katlı, kapıcı her gün geliyor zaten, yem filan veriyor.camdan atladığı için bir hasar almış mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 sırasıyla 1 Fistan said: anahtarı al kapıcıdan yemini suyunu ver her gün adam gibi 2 Esh said: Geldiklweinde iyi bir dayak atman lazim. Kediyi de sahiplen bir hayvanı, diğer bir hayvandan kurtarmış olursun, dini inancın varsa cennet anahtarı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 gönder bana ben bakayım sahibi gelince göndeririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 adam kediyi sahiplenince nolucak abi, gidip başka kedi alıp aynısını ona yaparlar bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 nasıl olsa yakın oturuyor ya, öyle yaparlarsa bir daha döv, bir daha sahiplen. hatta hayvan hakları örgütleri falan var onlara şikayet edersin en kötü, canını okurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 benjani said: bina 4 katlı, kapıcı her gün geliyor zaten, yem filan veriyor.camdan atladığı için bir hasar almış mıdır? bacaklarda kırık çatlak vs olabilir 4cü kat normal değil baya yüksek al anahtarı vet bul bi tane git dönüştede arkadaşlara sopayla giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 hırsızlığa girer herhalde kediyi alırsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 balkonda buldum gökten kedi yagiyordu dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 geldiğinde efendi gibi anlatırsın abi neden hırsızlık olsun, canlı bu sonuçta. kimse hırsızlık demez ona. ne biçim hayvan bakıyorsunuz, oyuncak mı bu, yemek su vermeden, gerekli önlemleri almadan tek başına bırakıp bu kadar süre gidiyorsunuz diye. arkan sağlam olsun ama kavga çıkarsa dayak yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ben kedinin camdan atlamasına takıldım ya, kedi niye camdan atlasın lan?! kesin kapıcı aşağı attı baktı ölmeyince tekrar atmaya da götü yemedi. ulan nasıl çözdüm olayı hemen. valla şerlok gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 niye hırsızlık olsun kapıcıyla gidip alıcaksın kediyi elini kirletmek istemiyorsan da dönüşte elemanlar için mahallenin ülkücü abilerini topla pkk lı bunlar de kaybol onlar halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 kediyi kendi evine al ve öğrenci evinde ceza olarak kızı miyavlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 boş evde kedi niye camdan atlıyor anlamadım ben. cam açıkmı anasını satim ? ben işe giderken camları kapatıyorum 3. kattayım. hırsızlığı falan geçtim cam açık ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 genç insanlar akılları 1 karış havada, yemek koymamış abi camı açık bırakmalarına mı şaşırdınız. ulan hayvan ölür yemek vermezsemi düşünememiş davar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 lan kapiciya anahtar birakmis yemlesin diye, ne kastiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Next door's pussy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 kapıcıya güvenilir mi abi yemek vermesi için. kargo gelirse al gibi bir şey değil ki. kız arkadaşı geldiğinde havalansın diye açmıştır, açık unutmuştur camı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 a chain of unfortunate retards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 bence kapıcı kıza sarktı kız ondan gelmedi bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar