applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 onerinin saçmalık dercecesini bir kenara bıraktım. ligler oynanmasin diyen tipler bile var onun yanında ufak kalmış yine. Fakat söyle bir sey var sen mac erteleyip programları konserleri iptal edip aslında terörun hedefine ulaşmasını sagliyorsun. Terör insanları normal duzenden uzaklstirmis oluyor. sen böyle günlük iptaller kapatmalar yaparak ölenlere saygı gösterdiğini düşünürken aslında daha çok zarar veriyorsun. normal akışı devam ettirmek ölen insanlara karşı bir ayıp değil bakınız sizin sayenizde hersey hala devam edebiliyor demektir bir yerde. bir günlük 5 günlük boykotlar ölen insanları geri getirmez ama teröriste " bak tüm ülkenin akışını bozduk" gazı verir bu konuda görüşüm budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Böyle dostlar çarşıda görsünvari sağa sola şov yapa yapa ülkede gerçekten iş yapan adam kalmadı. Ben aylardır eğlence bölümüne girmiyorum. Buna rağmen o insanlar yinede bu ülkede şov yapmaktan başka iş yapılmadığından ölmeye devam ediyor. Geçiniz havayı cıvayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bombilo said: Editor said: Editor said: Siyah tema gelsin ve default olsun Bence gayet iyi +1 bingildak said: editor hesabı değiştir kanka pauauahaha, edit gelmeden kalsın şurada abi ne gereksiz bi insan bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Ulan böyle bir günde ne güldüm yaaaa.. epic fail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 suBzer0 said: dökülüyo tek tek çok seviyorum ya :) hep aynı adamlar ahaha vatansızlar tek tek dökülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 beyler jpg paylaşabilirsiniz ama gif yasak olsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 eglenceli olan seylerden bir tanesi su. facebook'ta boyle zamanlarda haber kaynagi bolumunu super bir sekilde re-targetting muhabbetini olusturmasi. artik sistem nasil calisiyor. o an bi kere baslayan adama yigmaya basliyor video-fotograf en cok begenilen zamazingoyu. olm bi video var herkes 2 gun once icin konusmus ama video hakikaten 2014 nisanda yuklenmis. ya Allah gunah yazmasinda salaklara cok guldum. eglence burasinda iste bunun. ben buna eglenceli bakiyorum cunku bizim milletin bu olaylara boyle girismesi komik. hic kimse gercekci degil. millet kari kiz primi yapiyo. zamaninda ben ateistim demekte fena karizmatikti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bu bölüme mesaj atan teröristtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Lopeth said: bu bölüme mesaj atan teröristtir +1 fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Lopeth said: bu bölüme mesaj atan teröristtir Ooo parayı kırdık desene. İhbarı nereden yapıyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 benim facedeki bazı arkadaşlar profil resimlerini askerlikte çekildikleri resimlere çevirmişler. prim primdir hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 This Editor said: Editor said: Siyah tema gelsin ve default olsun Bence gayet iyi +1 and this1 xwhiplashx said: Lopeth said: bu bölüme mesaj atan teröristtir +1 fdsf sdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 sunu wowda arkadaslari ile yapicak adam belki? http://www.youtube.com/watch?v=O1FFdZTj0UQ TWISTING NETHER ORGRIMMAR GIRISTE SEHITLERE SAYGI YURUSU YAPIYORUZ HERKES DAVETLIDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 su video'nun altına yorum yazıp cevap verenlerle kavgaya gitmek istiyorum. https://i.imgflip.com/qqylr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 suBzer0 said: isteyen girmesin mesaj atmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 #azbilinenefsaneduyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 gabledenler gabletmeyenler gabledilmemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar