Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 hafta eğlence bölümü kapatma isteği...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başkaları için duyar kasıp duyarsız takılmaya devam etmek ikiyüzlülük gibi geliyor bana abi, neyse senin tercihindir tabi ben sorgulamam mesela burda millet şehitlere üzülürken forumda eğlenen, evde oyun oynayan veya barda içip dağıtan insanları :)
Mesaj tarihi:
neden ya askerin halini anlamak için askere mi gitmek gerek? ohhh wait. subzeroya ben artık askerlik konusunda yorum yapmıyorum, bir konuya hayatım boyunca gördüğüm en iki yüzlü yaklaşım olabilir. tam olarak çarpıklığın vücut bulmuş hali.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

aslanlar gibi askerliğini yapmış biri olarak da en çok bedelli yapanların şehit edebiyatı yapması koyuyor insana.

ahahahahah :) dikkat ederseniz ağzımı açıp 1 kelime etmedim şehit topiklerine çünkü mesaj yazayımda saldıralım diye bekleyen bingildak , arcane , bone gibi tipler var orda.
Mesaj tarihi:
güzel dizedir bu. facebook filan uğraşmam abi sadece en yakın arkadaşım öldüğünde onun fotosunu koymuştum profile yoksa senelerdir aynı şey var.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

Şu istekte bu akdar hater lık neden ben anlayamıyorum ya? ciddi soruyorum yani neyi rahatsız ediyor sizi bu kadar bu isteğin?

gereksiz ve anlamsız olmasında da öte ikiyüzlülük içeriyor.

ne eğlenmeyi bırakacaksın, ne de çözüm için ektra bişey yapacaksın ama hem eğlenmiyormuş gibi görünüp hem de çok şey yapıyormuş gibi hissetmek istiyorsun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...