Zikko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 konuyu açan kişinin geçmişte yazdığı "askerden nasıl kaçılır" tutosunu bulana benden anında yemeksepetinden dürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 başkaları için duyar kasıp duyarsız takılmaya devam etmek ikiyüzlülük gibi geliyor bana abi, neyse senin tercihindir tabi ben sorgulamam mesela burda millet şehitlere üzülürken forumda eğlenen, evde oyun oynayan veya barda içip dağıtan insanları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 duyarlılığım 6.89'da kaldı abi bi eğlenceyi kapatalım da level alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Milliyetçiliği "askere gitmek" olarak algılayan insanlara ne denir abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 suBzer0 said: isteyen girmesin mesaj atmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Siyah tema gelsin ve default olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Şu istekte bu akdar hater lık neden ben anlayamıyorum ya? ciddi soruyorum yani neyi rahatsız ediyor sizi bu kadar bu isteğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bu adamdan da anca böyle bir fikir beklenirdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 gereksiz olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 1 hafta subzeroyu kapatma isteği... onaylayanlar buraya PÜSKEVİT yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 vatan hayiniyiz abi yoksa niye rahatsiz etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 PÜSKEVİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 aslanlar gibi askerliğini yapmış biri olarak da en çok bedelli yapanların şehit edebiyatı yapması koyuyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Editor said: Siyah tema gelsin ve default olsun Bence gayet iyi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 neden ya askerin halini anlamak için askere mi gitmek gerek? ohhh wait. subzeroya ben artık askerlik konusunda yorum yapmıyorum, bir konuya hayatım boyunca gördüğüm en iki yüzlü yaklaşım olabilir. tam olarak çarpıklığın vücut bulmuş hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Sparkcaster said: aslanlar gibi askerliğini yapmış biri olarak da en çok bedelli yapanların şehit edebiyatı yapması koyuyor insana. ahahahahah :) dikkat ederseniz ağzımı açıp 1 kelime etmedim şehit topiklerine çünkü mesaj yazayımda saldıralım diye bekleyen bingildak , arcane , bone gibi tipler var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 editor hesabı değiştir kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Editor said: Editor said: Siyah tema gelsin ve default olsun Bence gayet iyi +1 bingildak said: editor hesabı değiştir kanka pauauahaha, edit gelmeden kalsın şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bak daha bişey yazmadan saldırmış adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bingildak said: editor hesabı değiştir kanka bıngıldak yapma renk veriyosun... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 silktir et abi takma kafana, facebook profil resmini güncelle http://www.semgoksu.com/images/GenelYazilar/turk_bayrak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 güzel dizedir bu. facebook filan uğraşmam abi sadece en yakın arkadaşım öldüğünde onun fotosunu koymuştum profile yoksa senelerdir aynı şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 adam fb fotosunu bile tc bayrağı yapmamış, gelmiş burda bölümü kapatalım diyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 phahahah :) guzel konuymus. 4. sayfada yer bulcak mesajim. mesudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 suBzer0 said: Şu istekte bu akdar hater lık neden ben anlayamıyorum ya? ciddi soruyorum yani neyi rahatsız ediyor sizi bu kadar bu isteğin? gereksiz ve anlamsız olmasında da öte ikiyüzlülük içeriyor. ne eğlenmeyi bırakacaksın, ne de çözüm için ektra bişey yapacaksın ama hem eğlenmiyormuş gibi görünüp hem de çok şey yapıyormuş gibi hissetmek istiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar