Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 aldirmayin adama bosuna kötü hero. herseyden biraz yapıyor iste. support olarak kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 öff bıktım şöyle kaybetmekten yea https://i.hizliresim.com/M0q4kQ.png stuck in bronze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 https://i.hizliresim.com/01OARZ.png şurada mvp'yi kerrigan'a verdi oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mvp olunca ne oluyor? Mesela mvp olup 4-5 oy alınca ne oluyor? Daha fazla exp mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yemre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Nekro said: aldirmayin adama bosuna kötü hero. herseyden biraz yapıyor iste. support olarak kotu. bence sen kötüsün jaina daha kötü bu metada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 sipeyskeyk said: Mvp olunca ne oluyor? Mesela mvp olup 4-5 oy alınca ne oluyor? Daha fazla exp mi? mutlu oluyorsun, onun dışında bir faydasını göremedim ben sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 sipeyskeyk said: öff bıktım şöyle kaybetmekten yea https://i.hizliresim.com/M0q4kQ.png stuck in bronze oha level 190da 1100 shard nerden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Bilmem hiç kullanmadım ki :) ne alayım bunlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 He sadece hero alınıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 alcak bişey yok ki. anca bi bundle alırsın tek hero bundleı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 hero bundle'ını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 benim 1300 shard, 22k gold'um var. ne alacağıma karar veremiyorum. tekrar başladıktan sonra sadece varian aldım gold ile. yenilerden içime sinen olmadı. cassia ve genji birazcık merak ediyorum aslında ama ehh çektim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Sanırım gerçekten bu MM yüzünden başka oyun bulacağım. https://i.hizliresim.com/brN15d.png bu ne mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 hotslogsa girmeyin bu aralar yapan herif işinden ayrılıp site üzerinden yaşamını idame ettirmeyi denemiş, premiumdan yeterince para gelmeyince de ne advert bulduysa siteye dayayıp dakika başı auto-refresh interfacei koymuş, hep millet malware kaptık diye ağlıyor redditde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 alarkın rite of rakshiri murkyde full puan veriyor DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 karsıda lost vikings vardı 220 sadism yaptıydım topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Brightwing announcer cok iyiymiş ya ama 1600 shard yapmis ibne blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 abathur mustard race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 18 maç üstüste qm kazandım sırrım kerrigan veya abathur görünce sayaç dolmadan dc yapıp tekrar girmek retard turnusolleri direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 onu nası yapıyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 ben daha sonuc ekranini skipleyemiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 dün karşıya zeratul valeera nova 3'lüsü geldi qm'de, bizim bütün takım ranged dps. ayarlayacağın qmyi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 qm cs de deathmatch gibi girip hero denemek ve levellamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 yeni başladım varianla oynamaya, hep tank oynuyordum bir el dps nasılmış görelim dedim ve sonuç sdasfsd https://i.hizliresim.com/7q9GyN.jpg oyun da öyle bir yerden döndürdük ki anlatamam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 varian dps, özellikle arms ile oynarsan ve sırtlanlık yaparsan her şekilde maçı aldıran adam olabiliyorsun asdfasd çok op bi hero varian, seçebildikçe onu seçiyorum win rate'im 75 civarı falandır varian ile rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar