Ya alt liglerden tırmanmayı da gözünüzde büyütmeyin. Evet sinir bozucu olabiliyor, evet eğlenceli olmuyor ama imkansız değil. Daha önce de yazmıştım ama tekrarlayayım. Her maçı tryhard oynarsan, her mapin ince noktalarını 15-20 dakika zaman harcayıp öğrenirsen (sallıyorum cursed hallow'da dakika 2'de Giantları, curse'ün son 5 saniyesi kendi bossunu almak gibi) bütün maçlara 1 level yukarda başlıyorsun.
Ha elbette ladderda çıldırdığım maçlar oldu tabii. Braxis'te takımın son pickinin solo lane Abathur aldığını ve bütün takım compunun içine ettiğini gördüm. Ama tırmanmaya engel değil.
Her maçı tryhard oynarsan, her mapin ince noktalarını 15-20 dakika zaman harcayıp öğrenirsen (sallıyorum cursed hallow'da dakika 2'de Giantları, curse'ün son 5 saniyesi kendi bossunu almak gibi) bütün maçlara 1 level yukarda başlıyorsun.
dün sinirden silememişim oyunu, mal gibi tekrar girdim cursed hallow geldi.
curse'un son 5 saniyesinde ben başlattım, çeyrek can gitti öyle geldiler küfretmeye başlayınca. o boss gitti %10 bıraktı rakip coreda. dedim ki toplanın, alttan giriyoruz curse gelince ki o arada boss çıkardılar rakip, onla yürüdüler ki full takım yürüyorlar. bakın gelin, BAKIN GELİN VURALIM ŞANS BU.
Gelmediler tüm takım savunma yaptılar, %100 inv'den %10'a maçı verdik. tek başıma gittim varian ile yetemedim...
Sen TRYHARD oynasan da imkansız, aşırı şans olacak işte üst üste iyi takımlar gelecek başka türlü oyun becerisi ile o seviyelerden çıkmak imkansız.
Hayır lafta dinlemiyorlar, dinle bi dene ya. Mantık kursan dediğim üstüne yapalım dersin, deneyelim dersin...
tavsiyem compa uygun hero almıyorlar ve münferit davranıyolarsa siz de öyle yapın. gidin 3. speci alın falan. anca öyle yenebiliyorsunuz. out of meta hesabı
diamond oldum nazeeboyla ehueh, nazeebo gösterince 3. 4. pickden support alan sağduyulu adamlar denk geldi hep gerçi ben de anlamadım
spider değil full wall of zombies+blood ritual, hero damage çok daha düşük ama utility inanılmaz şu map poolda
towers of doomda spider+wall+2stacktoad+garg, tek ability cycleı tek başına fort alıyor level1 questi tamamlanınca
sky temple pve
braxis holdout pve
hanamura direk kim tier1 fortları pushlayabilecek mapi
infernal shrinesda objective anons edildiği 20 saniye içinde ters lanede mercleri al, blizzardın üstün asimetrik map dizaynı sayesinde bot lane khazra kampı geri giden yoksa core hpsini yesin, hatta yine o üstün dizayn sayesinde level1de bot lane moonwell alınıyor
bir tek cursed hallowda bir extra avantajı yok
en güzeli de flavor of the month genji kıçınıza girip deflect açtıktan sonra toadların dotundan ölmesi
Öne çıkan mesajlar
S-H
çalışmaz sanırım, son oynadığın sezonu baz alır.
Sosyal ağlarda paylaş
Aceace
Ha elbette ladderda çıldırdığım maçlar oldu tabii. Braxis'te takımın son pickinin solo lane Abathur aldığını ve bütün takım compunun içine ettiğini gördüm. Ama tırmanmaya engel değil.
GIT GUD!
Sosyal ağlarda paylaş
sipeyskeyk
Sosyal ağlarda paylaş
Natanyal
dün sinirden silememişim oyunu, mal gibi tekrar girdim cursed hallow geldi.
curse'un son 5 saniyesinde ben başlattım, çeyrek can gitti öyle geldiler küfretmeye başlayınca. o boss gitti %10 bıraktı rakip coreda. dedim ki toplanın, alttan giriyoruz curse gelince ki o arada boss çıkardılar rakip, onla yürüdüler ki full takım yürüyorlar. bakın gelin, BAKIN GELİN VURALIM ŞANS BU.
Gelmediler tüm takım savunma yaptılar, %100 inv'den %10'a maçı verdik. tek başıma gittim varian ile yetemedim...
Sen TRYHARD oynasan da imkansız, aşırı şans olacak işte üst üste iyi takımlar gelecek başka türlü oyun becerisi ile o seviyelerden çıkmak imkansız.
Hayır lafta dinlemiyorlar, dinle bi dene ya. Mantık kursan dediğim üstüne yapalım dersin, deneyelim dersin...
Sosyal ağlarda paylaş
sanssizsansli
Sosyal ağlarda paylaş
Raylen
ve bu şekilde "this season" başlığında nazeebo win rateim %67'ymiş
dünden beri 21 maç yapmışım maç yapmışım nazeeboyla, 6 kez yenilmişim, yeminlen hepsi ya offliner ya da 15 death samuro hede
mm bu kadar harika yani
Sosyal ağlarda paylaş
Nekro
Sosyal ağlarda paylaş
Raylen
spider değil full wall of zombies+blood ritual, hero damage çok daha düşük ama utility inanılmaz şu map poolda
towers of doomda spider+wall+2stacktoad+garg, tek ability cycleı tek başına fort alıyor level1 questi tamamlanınca
sky temple pve
braxis holdout pve
hanamura direk kim tier1 fortları pushlayabilecek mapi
infernal shrinesda objective anons edildiği 20 saniye içinde ters lanede mercleri al, blizzardın üstün asimetrik map dizaynı sayesinde bot lane khazra kampı geri giden yoksa core hpsini yesin, hatta yine o üstün dizayn sayesinde level1de bot lane moonwell alınıyor
bir tek cursed hallowda bir extra avantajı yok
en güzeli de flavor of the month genji kıçınıza girip deflect açtıktan sonra toadların dotundan ölmesi
Sosyal ağlarda paylaş
Natanyal
Sosyal ağlarda paylaş
Nekro
Sosyal ağlarda paylaş
Fin
Sosyal ağlarda paylaş
Jaegerjaquez
Sosyal ağlarda paylaş
Raylen
kurbağaları uzaktan atmıcaksın abi, melee rangea girip shotgunlayacaksın, hayvan gibi bir dot koyucaksın tek bir adama
ve üstünde focus varken atıcaksın kovalayan adam hepsini yicek
Sosyal ağlarda paylaş
Liebe
Sosyal ağlarda paylaş
Fin
Sosyal ağlarda paylaş
Nekro
Sosyal ağlarda paylaş
Laurelin
Sosyal ağlarda paylaş
Jaegerjaquez
Sosyal ağlarda paylaş
sanssizsansli
abi aldım bugün ilk iki oyun alışma süreci sonrasındaki oyunlarda arkana yaslanıp la la la la la diye oynayarak oyun kazanıosun.
ilk ve orta seviyede tank build güvenli fakat pilot stance build gidip tryhard oynadığında ortalığın ağzına ediyo hero.
pewpewpew ftw
fakat bunny jump aşırı eğlenceli bi ulti. kalabalık tf'lerde, skillerin havaya uçuştuğu fightlarda atlıyosun araya izliyosun şamatayı lel
Sosyal ağlarda paylaş
Aceace
DVa ya da mech öldüğünde %50 exp vermese belki biraz daha kabul edilebilir olacak. Yani en azından tf'de ıkınıp kestiğin zaman bir anlamı olsun ya.
Sosyal ağlarda paylaş
Flameoffear
Sosyal ağlarda paylaş