Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 varian çok garip ya, ya vezir ediyor ya rezil. orta performans yok ciddi anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 sonunda dva geliyor oyuna https://youtu.be/HlrAD_fkZ74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 d.va kırık olmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 asiri op olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Fin said: asiri op olmus genji de oyleydi fazla mobil bakalim neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 genji normal ya mobility var sustain yok d.va ya 2 tane ulti vermiş allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 nesini op buldunuz abi. Genji tier bir hero olur en fazla. pilot modda escape i yokmus videodan gordugum kadarıyla. Tabi cikinca bir bakmak lazim dmg/cd degerleri falan nasil. Blizzard balance konusunda dünyanın en kötü yapımcısı oldugu icin belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 mekke zortladığında baya sıkıcı gibi görünüyor hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 pilot modda escape olmaması büyük problem değil. raynorun da yok zuljinin de yok. olmayan bir sürü ranged hero var. stutter step oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 adamların chenin ultisini q olarak vermişler d.va ya sdfkshlşdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 nexus challange'ın ilk 2 haftaki quest'lerini bitirdim, d.va skin'i geldi overwatch için. http://eu.battle.net/heroes/en/heroes20/nexuschallenge20/ şurda mayısın 8'iyle başlayan hafta için de gereksiz d.va hediyeleri var da esas önümüzdeki hafta bi sürü loot box veriyor, "after completing quest 3" diye başlıyor tanımı. nerde la bu quest, patlamayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 4. yü yapmak için 3. yü bitireceksin diyor işte. OW heroları genel tırt gibi ya. Pek beğenemedim genelini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 offf 20 lootbox <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Flameoffear said: 4. yü yapmak için 3. yü bitireceksin diyor işte. OW heroları genel tırt gibi ya. Pek beğenemedim genelini. yok onu anladım da, ilk ikisini yapmış olmama ve üçüncü bu hafta başlayacak olmasına rağmen bende gözükmüyor. what gives? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Cokomantis said: Flameoffear said: 4. yü yapmak için 3. yü bitireceksin diyor işte. OW heroları genel tırt gibi ya. Pek beğenemedim genelini. yok onu anladım da, ilk ikisini yapmış olmama ve üçüncü bu hafta başlayacak olmasına rağmen bende gözükmüyor. what gives? bende de yok. sanirim haftasi diyor yarin mi acilacak ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Daha gelmedi 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Herhalde en düzgün rewardlara 4. questte veriliyor. Şu ana kadar olanlar hep tırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 niye lan dva skini çok iyi boosterları açınca siren çalıyor falan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Raylen said: niye lan dva skini çok iyi boosterları açınca siren çalıyor falan hahahah ben de sevdim de dun de oyunda demistim millet baya atarlanmis acab diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 hero league de rank atlamak imkansız yapılmış kasten değil mi? yoksa sürekli embesillerden artık gına geldi. quit yaptım 2-3 kere team select ekranından 2 kere rank düştüm falan. kanser direkt kanser hero league. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 olm 2 gün önce çok acayip bi maç oldu, daha oyun başında bizim takımın tassadarı intihar girişiminde bulundu falan sonra gene bizim anub göz göre göre ölmemi izledi ben de bunu ping yağmuruna tuttum, bi daha pinglersen oyundan çıkıcam dedi pingledim çıktı sdklfdflsd sonra geri geldi falan birbirimizi paso bodyblock yapa yapa öldürttük falan o sırada bizim hunt vermiş illidan karşı takımın içine divelayıp divelayıp ölüyodu bende de azmo ar bu arada sonra nası olduysa oyunu kazandık best in game siege dmg her dmg exp gain vardı mvp verdi nası oldu hiç bi fikrim yok bi de hayvan gibi globe stacklamışım 450 dmg mı ne vardı oyun sonu sfklşgjşdfgsdfhghsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 league : autism. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 tekrar ediyorum 2.0 aa şu heroyu deneyeyim skinimi de alayımcılar yüzünden iyice bozdu ranked'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 ha bi de bütün curseleri kaybettik 3-4 kere curse yedi team alhıgfsdhgfsdklşhgşsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 DarKRideR said: hero league de rank atlamak imkansız yapılmış kasten değil mi? yoksa sürekli embesillerden artık gına geldi. quit yaptım 2-3 kere team select ekranından 2 kere rank düştüm falan. kanser direkt kanser hero league. tanıdığım en leaver adam sensin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar