Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Haklılar, ne olur yani açıklasalar milleti aptal saptal teorilere iterek elde tutmak çok demode değil mi artık.
Placement maçları tm bir fiyasko. Önceki sezon neysen aşağı yukarı aynı şey geliyor. Kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar. E belki adam hatalarından ders çıkardı ve yeni sezona çok üst düzey başlamak istiyor ve bunu da yapabilecek potansiyele sahip. Sen gidiyorsun adamı silvera filan atıyorsun adam dünyaya küsüyor ak. Ordan da tillah olsa kurtulamıyor.
Raynor bende 100 küsür oyunla %76 winrate'ti en son. Her daim raynorcıyım bilen bilir :p
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bir geriledimi daha toplayamıyorsun ayar olduğum konu o. Pre sezon rank 3 sonra plat 1 sonra gold 1 sonra silver 1 olunca ulan diyorum tamam hadi kötü oynadım da plat 1 nereeee silver 1 nereee.

Rank puanını falan siktir etse direk MMR gösterse en azından gelen/giden MMR olayını rahatça görebileceğim. MMR ın da zaten reset yememesi bir ayrı olay. Betadan beri oynayan adam yeni başlayana göre çok daha dezavantajlı.

Kardeşimin ACC u ile de ben oynadım Plattan aşağıya düşmüyor nasıl oluyor anlamıyorum cidden =)
Sosyal ağlarda paylaş

Yav ragnaros bu zamana kadar HotS'ta gördüğüm en yüksek winrate'e sahipti (%66) Ben söylemiyorum. Rakamlar söylüyor.

Ayrıca hakkatten çıkılıyor. Ben oyuna technical alpha'da başladım. Bu ne kadar dandik oyun diyip bıraktım. Sezon 1'de arkadaş ricasıyla döndüm. Tekrar başladığımda gold 2'ydim. Ya yükselmesine yükseliniyor da zor oluyor. Her maçı tryhard oynamak, hero poolu çok geniş tutmamak hangi hero güçlüyse onu spamlamak lazım.

Şuna katlanabilirim diyorsan yükselmek zor değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:

selam
üzerime bi noob guide atsanıza
item yok bişey yok dps'imizi nerden görüyoruz abi?
hangi hero'yu alırsam alayım yetersiz kalıyorum dayak yiyorum fdsf

ya da dps'i nasıl arttırıyoruz

"C" ye basında Auto Attack DMG in falan görünüyor işte. Diğer ability DMG leri de üzerine gelince yazıyor. lvl atladıkça DMG ler artıyor. Talentlerle de bu abilityleri dmg veya utulity olarak upgrade ediyorsun.

2 vs 1 falan yapma şansın neredeyse hiç yok diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...