kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Esh said: Kt meta da artik sphere build yerine fs gidiyosun ya abı lv13teki talenti lv 20ye atmak nedir valla sovucem ya cok canım sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yemre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 önceden bir kaç kişi denedik MMR a bakmadan iyi oynadığını söyleyen arkadaşlarla ama ne yazık ki istediğimiz hiç bir sonucu alamadık bu yüzden kriter oluşturmaya karar verdik arkadaşın dediği gibi.Yani bir de 3.5+k mmr'ın yüksek olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Sinerji de onemli. Adam iyi oynuyodur, ama ayni tarzi paylasmiyodur geri kalan takim uyeleri. Gerci turnuva icin gecerli degil bu dedigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Yeni patchten sonra harita basinda oyundan atiyo gfx error diye sdfg Tesekkurler blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 degıtırıp attılar ama oncekı kt den cok daha ıyı hatta belkı ılk kt kafasında bıraz. full sphere gıdıorm ben kujo123 said: Esh said: Kt meta da artik sphere build yerine fs gidiyosun ya abı lv13teki talenti lv 20ye atmak nedir valla sovucem ya cok canım sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 boşuna 15k verdim chromie ye sıkıcı baya. aksiyonun içinde değilsin pek uzaktan uzaktan takılıyorsun, yakalarlarsa ölüyorsun genelde zevksiz bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Aslında sağlam hasar veriyor da önünde koruyacak adam olması lazım ben genelde defansif oynuyorum, uzaktan dürtmek için. Ya da hedefe milleti yaklaştırmamak için. Takımınız sizin verdiğiniz hasarı takip ediyorsa peynir ekmek gibi kesiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 bi tracera bi novaya/zeratula bakar. hatta bi illidana da bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Son patch geldiğinden beri oynamadım malum pc gg. Ama izlediğim kadarıyla chromie bok tier. Oynaması da keyifsiz duruyor. Yani uzaktan pıtı pıtı vurup uuuv in your face diyeceğime pata küte giren hero seçerim hani mevzu keyifse :) O uzaktan vurma işini zaten liming fazlasıyla yapıyo. Sırf değişiklik olsun herosu gibi göründü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 illidan geldi mi zten kesinlikle kaçmıyorum asfads aynen uzaktan çalışıyorum işte şu finiks dalgasını fullüyorum, çok ağır vuruyor 1 ekran uzaktan çat çut vuruyorsun hele ilk skille combolarsan fena oluyor 16 dan sonra. ama kesinlikle çok sıkıcı hero, li ming her türlü favori herom olmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Q yu rakibinizin görmemesi baya avantaj sağlıyor. Çok uzak mesafelerden vurduğundan fightlara yakın olmanızda gerekmediği için iyi yer tutunca kaçmak gerekmiyor pek. Tabi full aksiyon herloarı sevenlere baya sıkıcı. Bana da sıkıcı geliyor da verdik o kadar altın değsin bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 olayi ne bu chromi ve medivin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 arthasta bir bok değişmemiş ya bende abilityler falan değişecek sandım. fine tuning yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 server rus dolmus resmen her oyun en az 1 rus var blizzarda ana avrat agir kufur iceren ticket attım mal gibi cvp verdiler.Blizzardda iyice omurgasiz olmus eskiden olsa direk banlarlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 helal kanka türkün gücünü göstermişin blizzarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 3 rus premade geldi takıma, 4. de rus çıktı 11 dakikada towers of doom kaybettik. rekor falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Olamaz. En son 8. Dkda oyun kazanmıştık hl'de. En azından benimki seninkini döver :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 en başta çıkan 3 altardan 2 sini almasaydım bizimki de büyük ihtimalle öyle biterdi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Liebe said: 3 rus premade geldi takıma, 4. de rus çıktı 11 dakikada towers of doom kaybettik. rekor falan olabilir abı adamlar oyun dunyasının vebası gıbı bısey ozellıkle mobalarda dahada beter yıne wowda ılk 20ye fln gırıo guıldleri nası oluo o is onuda anlamıs degılım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Ama rusun iyisi de iyi oynuyo simdi. Dogruya dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 İyi oynayanın rusluğu musluğu yok ya. İyi oynayan iyi oynuyo işte. Çook iyi oynuyor diye totale baktığımızda 1-2 memleket var. Onun dışında çok iyi oyuncu bireysel olarak heryerden çıkabiliyor ama çook kötü oyunların fiks çıktığı ülkeler de ilk örnekteki gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 abi karakterleri de çok fena, 7 dakikada 5er kere öldüler adama feedleyip durmayın dedim cevabı en düşük damageli li ming konuşmazsa sevinirim oldu. at kafası mal gibi dalıp dalıp ölüyor oyunun başında daha sonra benim damageim düşükmüş müş. oyun sonunda top damage olunca şimdi konuşabilir miyim deyince de cevap vermiyor sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Abi düşük MMR'da onun acısını ben çok çekiyorum. Herkes bir yürek yemiş, herkes bir Tarkan. 4 player'ın arasına supportsuz atlayan Illidan mı istersin, Frontend'de tüm takımdan önde yürüyen KT mi ararsın, hangi fantastik taktiği geliştirdiğini bilmediğim, team fightta dolanıp karşı takımın arkasından girmeye çalışan Morales mi sorarsın, hepsini yaşadım. Hani ben çok iyi bir oyuncu değilim, kendimi biliyorum. Ona göre temkinli oynuyorum, ölmemeye çalışıyorum ama maç bitince de 2, 3 oyuncu benim 2-3 katım ölmemişse şaşırıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 benim mmr en son 2700lerdeydi ya düşük de değil galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 1800müş senin mmr jdkjs Gerçi qm 2.6 görünüyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar