Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu başlatan sensin, ben de sordum ki hangi delikanlıymış o mid game de Diabloya kafa atacak assassin diye. Verdiğin cevap valla, ming. Çok rica ediyorum oyunun birinde bir dene valla ile diabloya teke tek saldırmayı. Bakalım ne olacak. O beğenmediğiniz fire stomb un hasarı görünce topuklarınız vura vura kaçarsınız. Johanna tank abi, halis muhlis su katılmamış tank işte. Ama o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Bence foruma tank-bruiser ayrımını anlatmak gerek. O zaman derdimizi anlatacağız. Tank: teamfight sırasında sürekli olarak rakibin canını sıkan, arkadaki arkadaşlarını koruyan, kollayan, onlar için canını feda etmeye hazır olan fakat ölmek bilmediği için canını da feda edemeyen hero. Chen, Johanna, Muradin, ETC gibi.. Diablo bunlar gibi bir hero değil. Bruiser: Teamfight sırasında "IN YOUR FACE!" diyen, kafa atan, yumruk atan, adamların arasına bodozlama girmiş olmasına rağmen hemen ölmeyen, ölmezken kabul edilebilir damage vuran hero. Belki bir tank kadar takımdaşlarını savunamaz, belki bir assassin kadar damage vuramaz ama her ikisinin arasında bir yerde durur. Sonya, Artanis, Tyrael, Leoric gibi... Diablo'nun skillseti bruiser tayfasına daha yakın. Ama hem öldüğü zaman teamfight'a daha çabuk gelebildiği hem de bu herolardan daha initiate skilline sahip olduğundan tanka biraz daha yakın duruyor. Hepsi bu. Yani sallıyorum arkanızda 2 support olsa dahi Sonya ile gerçek bir tank olamazsınız. Ama Diablo kendisini ayakta tutabilecek 2 supportu varsa tankımsı bir görevi üstlenebilir. Ya da kendisiyle beraber rakibe atlayacak birilerine ihtiyaç duyar. Ben son kez şansımı denedim. Yine başaramadıysam da daha fazla anlatamıcam. Beceremiyorum demektir anlatmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 bence 1000 diablo 10000 johannayı yok eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 problem bir takım herolara kötü denmesinden kaynaklandı galiba. görevlerine göre konuşunca öyle bir şey söylemeye gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 yalnzı yanlsı tanımlar olmus artanis bruiser falan denmiş. artanis hierarch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Son spring championshipte tek diablo oynadi bi takim enfes dmg setupiyla. Ellerine verip yolladilar iki tank iki support ve jainayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bu worgen guzel hero da donusum olayının cooldownı bıraz fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Onun cooldown 'unu düşüren talent var. Ben onu alıyorum genelde. Gerçi son 1 aydır oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Yeni hero'lar leak etmiş: http://cache-3.sendvid.com/ouefc2bh.mp4 Chromie ve Medivh. Chromie'yi bekliyorduk, Medivh süpriz olmuş. Onun dışında 3 mount ve skinler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 şu tanıtım videolarını öyle bir gaz yapıyorlar ki sanki nova 3 katı sert vuruyor, frost wolfla giderken rakiplerini ısırarak damage veriyor sanki sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Baska bi yerden izlemek lazim ya cok yavas yukluyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 neden chromie ya ne biliim bronze dragonflight falna olacaksa nozdormu falan olsaydı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 cool / cute oranını bozmamak içindir. chromie daha kawaii nozdormu'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 chromie once cıksın medivhe a kada 15k yı biriktiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 unrank takılan, bilale anlatır gibi newbie'ye oynarken öğretecek bi takım arkadaşı çıkar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Şu usttekinden bana da lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ekleyin beni de anlatcak bısı yok abı ıste oynaya oynaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Ranked play baştan sona değişiyor. Baya gerekliydi ya böyle bir yenilik. Çok iyi duruyor. (tu) http://us.battle.net/heroes/en/blog/20111014/ranked-play-revamp-5-6-2016 Not: Bahsedilen hediyeler içinde bulunduğumuz sezonda da geçerli olacakmış. Güncel rank değil, ulaşabildiğiniz en yüksek ranka göre verilecekmiş hediyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Suark said: ekleyin beni de anlatcak bısı yok abı ıste oynaya oynaya Maksat takım girelim işte. Battletag neydi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=x79UvuRCWGY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 15 maçtır üst üste yeniyorum ama hala bonus puan vermedi. hep 98-99 veriyor fml. inadına seni rank1 yaptırmayacağız diyor blizzard :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 abatur ne kadar eglencelı bı heroymus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Sadece oynayana eglenceli. Iskenceyi geriye kalanlar cekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 nıye yaw fena dııl bence ultisi op, sonya illidian falstad falan varsa sukela oluyor bide minelar çok guzel paso mine ve bocek talentı verıom zaten biraz risk alınca rewardı cok guzel kendı kendıne tower alıyor arkadas sdsfsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Ben Full symbiate oynuyorum, baya iyiydi statlarım aba ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar