Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Hay Diablo kadar kafanıza daş düşsün emi...

Diablo tank değil abi. Bir Diablo'nun arkasındaki adamları koruyabilecek vasfı yok. Tamam team fight başlatmak konusunda çok başarılı ama disengage 0. Gavurların "peeling" dediği şey ile hele alakası yok.

Diablo harika bir bruiser. Ötesini beklemek hele bazı HL dallamaları gibi tek support varken solo tanklamasını beklemek falan Diablo'ya haksızlık.
Sosyal ağlarda paylaş

bir tanktan beklentiniz nedir tam olarak ?
diablo baya baya işini yapabilir.
ha kafanızda johanna gibi yolo tank kavramı oturmuşsa ayrı.
diablonun öyle kötü olmadığının sebebibi açıkladım ben.
mesela slow ve stuna sahip bir tankı alırsanız executioner talentına sahip heroları coşturursunuz. bu sayede tankın ayakta kalmasından çok rakibi öldürme süreniz hızlanır. game changer bir nevi.
yani teori teori işte.
ben seviyorum diabloyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo'nun body blocku harika. Ama diğer skilleri ideal değil.

Charge da, Overpower da 12 saniye cooldowna sahip skiller. Yani ne Etc, ne joanna ne chen ne de muradin gibi nispeten spamlanası skillere sahip değil.

Bir "tank"ın kendisini nispeten riskli pozisyonlara sokmasını istersiniz. Çünkü o riskli pozisyondan kaçabilecek yegane heronuz odur. Diablo riskli bir yere girerse güvenebileceği tek şey yüksek hpsi. Başka hiç bir skilli işe yaramıyor.

Peeling konusunda yukarda yazmıştım. Cooldownları yüksek. Yetmezmiş gibi Overpower nerdeyse melee range sayılır. Charge zaten initation skilli olduğu için tam bir peeling yaratmıyor. Tek güvenebileceğiniz şey body block. Allahtan onu yapabiliyor.

Mesela:
sanssizsansli said:

mesela slow ve stuna sahip bir tankı alırsanız executioner talentına sahip heroları coşturursunuz. bu sayede tankın ayakta kalmasından çok rakibi öldürme süreniz hızlanır.
ben seviyorum diabloyu.

Diablo'nun iki stunı toplam 0.75 saniye sürüyor. Executionerden verim almaktan ziyade chain-stun için daha verimli. Ama bu onu solo tank yapmıyor. Bundan bahsediyorum.

Yav Diablo çok çok iyi bir hero. Baktım da %55 winrate ile Rank 10 imiş Diablom. Demek istediğim Diablo "solo tank" olması için çift supporta ya da yanında kendisi ile birlikte rakibe atlayacak 2 bruiser'a ihtiyaç duyuyor. Sallıyorum. Tyrande-Tass, Uther-herhangi support ya da Sonya/Illidan/Artanis/Tyrael/Thrall vs.den 2si gibi. Ancak böyle durumlarda Diablo solo tanklık görevini yerine getirebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Tank diyince kafanıza Johanna geliyorsa o ayrı bir şey.

He ayrıca her assassin patates eder demişin de mid game itibari ile hangi yürek yemiş delikanlı assassin tek de diablo görünce gidip kafa atıyormuş bir gösterin yani. sdf

Denildiği gibi görev adamı, yeterince dururmu önde durur. Verdiği hasar can yakar mı yakar. Adam ayıklayıp alın öldürün diye takıma paket servis eder. İki ultisi de oyun çeviren ultiler.

Defansif oyunlar için iyi bir seçim değil dersin anlarım da en sikko tank dersen bi dk derler yani adama.
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz johanna ornegi olmamis
oldu olacak panda diyin
karsi taraf mal degilse, ikiside islevsiz karakterler. Pandanin yuvarlanan ultisi guzel cc bide johun aoe stuni var o kadar( bide birazcik ultisi )
onun disinda tamamen ignore edilecek karakterler.

`Ya KANKA bidakka dur senin casteri kesivercem sen arkadan omzuma masaj yapiver` karakteri onlar, full ignore cunku zaten kesemiosn e dps yok cc yok adam gibi.

halbuki D oylemi
talentini ve ultiyi alirsan 4 cc + body blocki var. Karsidakini yerden yere vuruyosun.
inanilmaz bir pushu var, tabiki arkada kalacak takimlar icin cok iyi bi her degil cunku push herosu muradin gibi.

Gercek bir erkek gibi savasacaklar icin bu hero takiminda ona gore olacak yani.

Bir kere hayvan gibi cc si oldugu icin karsi takim tarasindan oldurumesi gereken, buda casterlardan once primaryye dusmesine yarayan bi tank.
ikincisi olunce 5 saniye sonra geri geliveriyosun
ucuncusu iki ultiside muhtesem, takiminda dps azsa alevi aliosun, yok dps varsa CC lordu talentini aliyorsun
channeling butun herolara lol cekiveriyosun, zira etc nin ultisi patates olmus oluyor alttan alevi yiyince.

Cok stratejik hero, etrafa alev atmasi sadece kotu ability oda talenti alinca hiz veriyor o guzel, onun disinda tek kotu yani o.

CC herolar her zaman iyi ya

Ek olarak , kite olayi dogru ama zaten neden hero kovaliyoruz ki tek basimiza? lunara allahina kadar kiteliyor, ama onuda harcayan cok guzel herolar var. Dis edivericen, edemessende 5sn sonra geliosun zatne lol
Sosyal ağlarda paylaş

abi ya siz diabloyla oynamadınız ya da oyunun mekanigini çözememişsiniz.

biri johannaya etkisiz tank der öbürü diabloya muhteşem tank der.

tecrube satılmıyo sonucta, bildiğiniz gibi oynayın. ama yanlış oynadığınız için milleti delirtmeye hakkınız yok onu bi bilin (=
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

abi ya siz diabloyla oynamadınız ya da oyunun mekanigini çözememişsiniz.

biri johannaya etkisiz tank der öbürü diabloya muhteşem tank der.

tecrube satılmıyo sonucta, bildiğiniz gibi oynayın. ama yanlış oynadığınız için milleti delirtmeye hakkınız yok onu bi bilin (=

Valla ile diabloya kafa atan adam bize oyun öğren diyo ya ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

jo karsi takim isi biliosa etkisiz tank tabi
varla yok arasinda bisi, sadece tankliyor o kadar. Tamamen ignore etmen gereken bi hero, ama diablo oyle degil saldirmak zorundsin yoksa butun takim cc lenecek.

bak altta charti var

http://i.imgur.com/piMYc2g.jpg

şu olay direk johanna'nın dayanıklılığı üzerine kurulmuş yalnız. johanna işe yaramıyor hiç dalmayın kafasına göre takılsın diye değil. johannayı öldürmeye uğraşana kadar lane sür, kamp al, başkasını gankle falan demeye getirmiş.

diabloyla kıyaslanması ise baya bi fail durum. diabloya saldırmak zorundasın yoksa tüm takım cc yiyecek diyorsun johannayla kıyaslarken. abi johannanın tüm abilityleri alan vuruyor. diablo ile sikko alev atma dışında bi şey yok. en fazla single knock back ve tutup yere çalma var işte. johannada alan pull+mini stun + alan blind + alan yavaşlatma var asdfghj

garipsiniz :P
Sosyal ağlarda paylaş

alan stuni var sadece adam gibi, oda onden gostermeli 2 saniye sonra falan patliyor ki hareket halindeyken cok rahat kacabailiosn ondan, blind guzel tabi.
bide ultisi var gzuel olan, ama johannayi oldurmeye gerek yok.
onun yerine d direk target odakli cc yapiyor, cc den kastim bu arada aoe falan degil dogrudan crowd control. KArsi takim diabloyla engage etmek zorunda, johanna case inde direk casterlara veya healerlara dalabilirsin sikilmadan,
ama d hem kendi casterlarini cok guzel korur hem cok guzel push yapar.

araya alma olayini body blocki cook guzel yapiyor diablo
Sosyal ağlarda paylaş

johannanın blind ı yeter. üstüne shield aoe stun ulti stun.

2 saniye stun basıyosun kafadan sütüne dmg veremiyo adam. tam bir tank. melee asssasinleri tanklayıp senin ranged assasinlerine gol attırıyor.

infernal shrines tomp of spider queen haritalarında lane ve objective clearda çok iyi.

nası tırt diyebiliyosunuz olm hiç mi turnuva falan izlemiyosunuz anlamadım ki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...