Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Suark said: ya bu lunara ne pis ne op ne gicik bi heroymus yaw Oynayabilene her hero op Sustained dmg deil bi kere lunara. bw , lili falan olan takima karsi yattara illidan tracer liming falan da rahat kesiyo. Yanlislikla duz ovada greymanele falan karsilasirsan joystick i birakiyosun. Jump varsa huntli illidandan kacabilirsin bi ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 ya gecen diabloyum agzimi kirdi herif nasil sinirim bozldu butun takimi trolledi yaw ama falstada karsi falan baya zayifmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Diablo en sikko tanklardan abi. Her assassinle agzi kirilabilir. al bi johanna , artanis bak neler oluyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 diablonun stunları yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Esh said: Diablo en sikko tanklardan abi. Her assassinle agzi kirilabilir. Diablo'ya tank didi. Rank 20 mechanics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 dün bi patch match yapmaya çalıştı oyun. sonra yapamadı edemedi. bi şeyler oldu bozuldu oyun. var mı sizde de o sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 yok. tracer update geldi ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 tracer satlık mı artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 sanssizsansli said: diablonun stunları yeter Lunarayla Diablodan stun yiyosan birakcan klavyeyi, quite basip oyuna botun devam etmesini saglayacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 yine başladık iki heroyu eşit şartlar ve yatay yahut dikey düzlemde abitity rangeleri ile hesap edip karşılaştırma yapmaya. dostlar oyun öyle teksasda düelloya çıkar gibi oynanmıyor. bir de ben o mesajı diablo için genel anlamda söyledim, lunarayı aklıma bile getirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 yiyorsa roshun oraya gel 1vs1? biraz abarttım galiba healde :( http://i.imgur.com/gdITD1L.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 34 dakkada 80k dmg koyman lazım bw ile yalnız sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 full damage talentlerle bile öyle bir şeyin pek mümkünatı olduğunu sanmıyorum, hadi oldu da o damagei yapacak talentlere gidersen oyun zaten 15 dakika sürmez ezer geçerler üstünden takımın. yani demek istediğim 50 k fazla damage yapacağın yerde takım arkadaşlarını hayatta tutarak onların bütün işi yapmalarını sağlamak > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 hero leaguein amacini anlamadim ben, maclar gene ayni parayi veriyo, mallar gene mal, niye hl oynayayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ya mallar yine aynı mallar evet de, en azından rank yükseldikçe adamların mallıkları da çekilebilir hale geliyor. ne bileyim, 1 haftadır HL oynuyorum, rank 5 civarında takılıyorum öyle, ve de ÖF NE KADAR APTAL dediğim oyuncu olmadı 10'dan aşağı indikten sonra. genelde takım olarak iyi oynayan ve doğru kararlar alan taraf kazanıyor. rank yükseldikçe de takımına gerçekten iyi oynayan adamlar geliyor ve öğrenebiliyosun bişeyler. diğer türlü quick match giriyosun mesela, hadi hero deneyenleri geç direkt. BOT geliyor abi. bildiğin bot. ama adam dc olup GERÇEK BOT devralsa kontrolü, daha iyi oynar. oynadı. buna şahit olduk arkadaşla dün akşam. güldük filan. öyle botlar geliyor. paticik kanalına da girdim ayrıca ZED diye. o benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Liebe said: full damage talentlerle bile öyle bir şeyin pek mümkünatı olduğunu sanmıyorum, hadi oldu da o damagei yapacak talentlere gidersen oyun zaten 15 dakika sürmez ezer geçerler üstünden takımın. yani demek istediğim 50 k fazla damage yapacağın yerde takım arkadaşlarını hayatta tutarak onların bütün işi yapmalarını sağlamak > all sadece auto attack ile o dmg in iki katını vermen lazım., dmg vermen için de team fight a girmen lazım. buradan anlaşılıyo ki sen teamfighta ara sıra girdiğin için ezeceğiniz maçı uzatmışsınız. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 34 dakka normalde 2 maç süresi yapıyo yani öyle düşün ki bunun en az 15 dakikası lvl 20 üzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Adam o kadar heali creeplere mi atmış şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 diablo baya iyi tankta, lunara puştu charge menziline girmior. Zaten şunu farkettim, uzaktan takılan kite yapabilen lunaralar akıyor, anca falstad illidian falan lazım ki counterlasın. tracer fena diilmiş, ama stun olayına karşı çok dayanıksız yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Esh said: 34 dakka normalde 2 maç süresi yapıyo yani öyle düşün ki bunun en az 15 dakikası lvl 20 üzeri. abi ya bw oynamamışsın, ya hots oynamamışsın ya da hiç moba hakkında bir fikrin yok galiba senin ya. ya da gerçekten komple şaka yapıyorsun sanırım :) off amma çok ya kullandım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 tracer pisliğin teki ya, qm oyunlarını zehir ediyor. stuna karşı dayanıksız falan da o mobility ile stun yiyorsa zaten alt+f4 çeksin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ben yiyom :( gerçi daha 2 kere oynadım. ayrıca bidakka ya, nası yanim şimdi raynorun ittirmesini önceden mi hissediosn sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 en başta raynor'un aa mesafesine niye giriyorsun ki :D recall(E) skillinin nerflenmesi lazım, şurada biraz bahsetmişler zaten. ben de çoğuna katılıyorum. https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/4gppeg/question_is_someone_else_also_finding_less_desire/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 hı ya ben daha kotu oynuormda karsıma cıkan tracerlarda pert oluolar kı zatne, o stun yenecek her türlü, ilkinde yemese ikincisinde yenecek. recall ın heal ediyor olması biraz fazla abartı ama evat bide cidden li ming squishy bir her değil, yani evet kalle falan patatese çevirebiliosun ama yeterli değil, vurduğu kadar dayanıksız bir hero değil li ming. bideeee tracerın skill shota immune olması aynı zamanda kendi takımı ıcınde kotu. Gecen malf oynarken heallamak için targetleyemedim yahu hefifi resmen. utherdede aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 son nerften sonra biraz adam oldu ama ondan öncesine kadar kan kusturdu, zaten hl fix banlar. tracer-li ming- illidan. geriye kalan first pick oluyor. daha 2 oyun oynamışsın, biraz elin alışsın pislik yapmaya başlarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar