Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

ya bu lunara ne pis ne op ne gicik bi heroymus yaw

Oynayabilene her hero op

Sustained dmg deil bi kere lunara. bw , lili falan olan takima karsi yattara illidan tracer liming falan da rahat kesiyo. Yanlislikla duz ovada greymanele falan karsilasirsan joystick i birakiyosun. Jump varsa huntli illidandan kacabilirsin bi ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

full damage talentlerle bile öyle bir şeyin pek mümkünatı olduğunu sanmıyorum, hadi oldu da o damagei yapacak talentlere gidersen oyun zaten 15 dakika sürmez ezer geçerler üstünden takımın. yani demek istediğim 50 k fazla damage yapacağın yerde takım arkadaşlarını hayatta tutarak onların bütün işi yapmalarını sağlamak > all
Sosyal ağlarda paylaş

ya mallar yine aynı mallar evet de, en azından rank yükseldikçe adamların mallıkları da çekilebilir hale geliyor. ne bileyim, 1 haftadır HL oynuyorum, rank 5 civarında takılıyorum öyle, ve de ÖF NE KADAR APTAL dediğim oyuncu olmadı 10'dan aşağı indikten sonra. genelde takım olarak iyi oynayan ve doğru kararlar alan taraf kazanıyor. rank yükseldikçe de takımına gerçekten iyi oynayan adamlar geliyor ve öğrenebiliyosun bişeyler.

diğer türlü quick match giriyosun mesela, hadi hero deneyenleri geç direkt. BOT geliyor abi. bildiğin bot. ama adam dc olup GERÇEK BOT devralsa kontrolü, daha iyi oynar. oynadı. buna şahit olduk arkadaşla dün akşam. güldük filan. öyle botlar geliyor.

paticik kanalına da girdim ayrıca ZED diye. o benim.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

full damage talentlerle bile öyle bir şeyin pek mümkünatı olduğunu sanmıyorum, hadi oldu da o damagei yapacak talentlere gidersen oyun zaten 15 dakika sürmez ezer geçerler üstünden takımın. yani demek istediğim 50 k fazla damage yapacağın yerde takım arkadaşlarını hayatta tutarak onların bütün işi yapmalarını sağlamak > all

sadece auto attack ile o dmg in iki katını vermen lazım., dmg vermen için de team fight a girmen lazım.

buradan anlaşılıyo ki sen teamfighta ara sıra girdiğin için ezeceğiniz maçı uzatmışsınız.

=P
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

34 dakka normalde 2 maç süresi yapıyo yani öyle düşün ki bunun en az 15 dakikası lvl 20 üzeri.

abi ya bw oynamamışsın, ya hots oynamamışsın ya da hiç moba hakkında bir fikrin yok galiba senin ya. ya da gerçekten komple şaka yapıyorsun sanırım :) off amma çok ya kullandım ya
Sosyal ağlarda paylaş

en başta raynor'un aa mesafesine niye giriyorsun ki :D

recall(E) skillinin nerflenmesi lazım, şurada biraz bahsetmişler zaten. ben de çoğuna katılıyorum.

https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/4gppeg/question_is_someone_else_also_finding_less_desire/
Sosyal ağlarda paylaş

hı ya ben daha kotu oynuormda
karsıma cıkan tracerlarda pert oluolar kı zatne, o stun yenecek her türlü, ilkinde yemese ikincisinde yenecek.
recall ın heal ediyor olması biraz fazla abartı ama evat

bide cidden li ming squishy bir her değil, yani evet kalle falan patatese çevirebiliosun ama yeterli değil, vurduğu kadar dayanıksız bir hero değil li ming.

bideeee tracerın skill shota immune olması aynı zamanda kendi takımı ıcınde kotu.
Gecen malf oynarken heallamak için targetleyemedim yahu hefifi resmen. utherdede aynı şekilde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...