bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Büyük ihtimal zorluk seviyesine göre radius koymuşlardır. 20 yard içinde ise çak skilli diye.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 sabit duran invisin bluru var mı ki?
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Var sanırım. Beni 1 2 kere dumanin icinde sabit dururken buldular. Normal oyuncular.
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Dumanın içinde görmek çok zor da oraya kadar takip etmişlerse bulmuş olabilirler, ya da peşin peşin burda biri saklanıyordur diye patlatmışlardır skilli sdf
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 AI zorluk seviyeleri gelmeden oncede invisleri buluyordu, cok bole enteresan bisi diil cunki invis efekti bu oyunda goz yanilsamasindan ibaret, AI in invisi gorememesi icin kasmamislar direk o yuzden idger herolara nasil muamele yapiyorsa oyle yapiyor. bu oyunda birde AI i manipule etmek cok kolay
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Sabit dursa bile karakterin idle animasyonundan dolayı blur oluşuyo, farketmek daha zor oluyo tabi ama imkansız değil.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Flameoffear said: Dumanın içinde görmek çok zor da oraya kadar takip etmişlerse bulmuş olabilirler, ya da peşin peşin burda biri saklanıyordur diye patlatmışlardır skilli sdf gank girecektik adamlara, lane değiştirdim, dumanın içinde beklemeye başladım, hani girerken görmedi adam, dumanın içerisine 1-2 kere kafa sokup çıkarttı sonra bam diye skill i vurdu, dumanın içerisine girdiğinde gördü yani.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 collision oldumu adamla? bodyblockladiysanda anlamis olabilir
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 valla o kadar hatırlamıyorum ya. olabilir ama 2-3 karelik alan zaten. bu arada dün abathur aldım, gold ile de falstad aldım. abathur eğer iyi illidan varsa akıyor, saçmalıyor. leo ile de çok iyiler. ama mesela 3 ranged 1 diablo olan maç geldi, orada baya kötüydü. takıma çok bağlı ya ama oynaması takım iyiyse keyifliymiş. arada creep kesiyorum bitchslap yaparak sadasdasd. falstad çok saçma ya dps olarak. illidan'dan da fazla olabilir sustained dps'i. marksman'e gittim ilk oyunda, 20 küsür stack olmuştu. hammer fırlattığında crit + stun a gittim. kael, jainayı 1 hammerda full candan yediğim oldu. baya keyifli bir hero.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bingildak said: Var sanırım. Beni 1 2 kere dumanin icinde sabit dururken buldular. Normal oyuncular. bodyblock yapmış olabilirsin belki falstad oynaması zevkli ya, bi kaç küçük buff ile metaya girebilir güzel kiti var.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 eger GP nerflenmeseydi falstad metadaydi su an zaten imposing presence nerf sonrasi, guzel falstad seviyorum ben ama firsat olmadi daha oynamaya dogru durust abathur icin illa illidan gerekmiyor ya, build cesitliligi cok. johanna ilede sahane oluyor sybiote buildu ki tek basina dps sorunu olan johannayi canavar yapiyor abby. locust build de iyi baya ki winrate i symbiote dan daha iyi diyorlardi en son, bi azmo ile locust abathur gelmisti QM de karsi takima, butun mac pve modnda oynamak zorunda kaldim ole sacma sapan lane pressure var su ikisi bir araya gelirse
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ben bir turnuva maçında gördüm o buildi, ızdırap oldu resmen ama oynaması çok sıkıcı oluyor symbiote gitmezsen.
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bıngıldak ne çok konuşuyosun bıdı bıdı bıdı ya
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 dedi 1 kere oyuna girmeyen, girse de erkekler ile oynamaya cesareti yetemeyen "adam"
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 GP yalan olunca Falstad oynayasım kalmadı. Hinterlands kamyon gibi inemeyince tadı kaçtı. Öyle kenarda duruyor :(
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bingildak said: dedi 1 kere oyuna girmeyen, girse de erkekler ile oynamaya cesareti yetemeyen "adam" napıyım olm senin gibi yetoyu :o adamlığı senden öğrenicek değilim totoş
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 gel oynayalım akşamları ;( baya öğrendim asdasd
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 hafta sonu lan party yapıyoz biz gelemem ama önümüzdeki hafta geleceğim
Tori Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 hotslogs master league rexxar %43 win rate hotslogs diamond league rexxar %37 win rate açık ara en kötü REXAR IS NOT BAD GUISE, HE IS JUST NOT RELEASED OP GUISE LISSEN HE IS NOT RELEASED GOOD BUT THAT DOESNT MEAN HE IS BAD
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Yeni çıktığı için insanların optimize edecek vakti olmamış da olabilir
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 optimize edecekleri rakamları arttırmak olur. şu noktada sıkıntısı rakamlarda değil gibi. böyle garip bir yerde kalmış hero.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bugün rank 1 bi adam geldi partiye, ezdi geçti rexxar ile.
Tori Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Nigger_of_the_sand said: Yeni çıktığı için insanların optimize edecek vakti olmamış da olabilir kaelthas leoric falan bir anda "insanlar optimize edince" coştu zaten di mi ssdsf mephek açmış başta hep onlar mephek
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Öğrenmesi daha kolay herolardır belki.
Öne çıkan mesajlar