Suark Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 QM gayet guzel yahu arada sacma sapan takimlar gelio ama karsi takimdada olabilio bole seyler. ben testise vuruyorum baktim elemanlar mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Abi işte ben onu yapamıyorum ya. Anormal sinirleniyorum. Yani adamlara sövüp saymıyorum ama kendi içimde cidden çıldıracak raddeye geliyorum. Bir süre qm takıldım ama onda da saçma sapan şeyler oldu sonra artık tahammül edememeye başladım. Oysa ne kadar seviyordum.. @Valvyn maalesef sorunu çözmez. Yapılması gereken şey basit, insanoğlu güzellikten, tatlı sözden ,affedilmekten anlamıyor. Sağlam cezalar vereceksin ve kişiyi yapmadan önce düşünmek zorunda bırakacaksın. Onun yerine ne oluyor? Boktan bir report sistemi ve aman herkes memnun olsun üzerine dayalı bir zihniyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 tracer mobility süper dmgi haliyle düşük özellikle Esi talentlayınca baya bi imba durumda ultisi gene zayıf biraz ama her yeni çıkan hero imbalıgı var haliyle onuda arttırsalardı direk sacamalik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 tek stunda oluyor ya tracer ama cıdden cok guzel counter olmus lımınge falan. arkada saklanım fıtı fıtı saydırayım herolarına guzel gıdıyor umarım caster assasın counterı daha fazla olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 galiba ilk defa bu oyunda hiç sinir stress yapmadan oynuyorum ya gerçi haftada 2-3 oyun anca atıyorum ondandır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 henüz nubsundur. oyunu çözmeye başlayınca küfürleri yağdırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Bak bana, 2 gunluk silence yedim. Beni bu hale 20 dakikada 11 kere olen johannalar, silence giden malfurionlar getirdi. Tesekkurler blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 valla bence kaybettiğiniz macların ortak noktasına bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Ortak nokta birirnin dotadan gelmis olan bir rus olmasi. Bu oyun takim oyunu deme ihtiyaci hissetmemek lazim ama oyle olmuyo. Herkes rambo amk. Ya tributeta olum kalim savasi verirken lane tutan morales gordu bu gozler ya Anasina avradina sovmeyip ne yapacaksin abi? Mevlana bile kitabi atar cikardi islamdan amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Esh said: Mevlana bile kitabi atar cikardi islamdan amk ahahah epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Esh said: henüz nubsundur. oyunu çözmeye başlayınca küfürleri yağdırırsın olabilir rank 3 üm ama rank 1 lerle oynatıyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 10un altında pek küfür etmiyosun genelde 12-13 lerde falan başlıyo sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ben rank 6 başladım direk zaten 30 tane ranked maç falan atmışındır ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 naazebo alcaksın sonra o tıplerı zombı wallda tutcaksın ehhehehe Esh said: Ortak nokta birirnin dotadan gelmis olan bir rus olmasi. Bu oyun takim oyunu deme ihtiyaci hissetmemek lazim ama oyle olmuyo. Herkes rambo amk. Ya tributeta olum kalim savasi verirken lane tutan morales gordu bu gozler ya Anasina avradina sovmeyip ne yapacaksin abi? Mevlana bile kitabi atar cikardi islamdan amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 objective konseptini kavrayamamis zihinler var. bi de cemberin 1 adim gerisinde kapisanlar ki kontrol rakipte kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 oyunu oynarken islamiyetin doğuşu oluyorum amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 mobalarda küfrettiğiniz adamlar kadar sizinde hata yaptığınızı anlayınca sinir geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 28 rank'ten 35'e düştüm galibiyet yok, inanılmaz tam anlamıyla. yok böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Jaegerjaquez said: mobalarda küfrettiğiniz adamlar kadar sizinde hata yaptığınızı anlayınca sinir geçiyo -de ayrı. bi kere ne büyük hata bu. ikincisi bu diger mobalardan farklı. carryleyemiyosun biri sıçtığı zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 of abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 niye her HL macinda ben banliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ya bu lunara ne pis ne op ne gicik bi heroymus yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Çok pro olduğun için :D (takımda MMR'ı en yüksek kişi ban'lar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 cho'gall'dan sonra hangi hero'lar gelmişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Hmm zor soru ezberden yazarsam Tracer, Dehaka, Xul, Li Ming, Greymane, Lunara sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar