Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben oynuyorum gayet. Ama /paticik kanalında kimse kalmamış. Bir kaç kişi var Friend Listimde gizli gizli oynuyorlar herhalde artık. Ne zaman girsem (genelde geceleri) kanalda kimse olmuyor. Fall Out 4 yüzünden sanırım :)
Mesaj tarihi:
abi yapıcak bişey yok oyunda

matchmaking lol/dotaya göre direk şaka, unrankedda draft yok rankedda lig yok rating yok birşey yok

rankedda rank1 oldun bitti oyun, arada sevdiğin bir yeni hero rotasyona gelince giriyorsun

2-3 günde bir gir iki maç at quest bile kaçırmıyorsun paralar birikiyor

abathurdu cho'galldı heallamadan supportlayan tyrande/tassadardı bunlar hep güzel şeyler ama :p
Mesaj tarihi:
Finalin son maçı son dakikaya kadar accccayip sıkıcıydı be. 20. dakikada 8 kill vardı hepi topu. Zaten 9-10 defa Vikingleri Falstad avladı. 3 kill ordan desek. 20 dakikada 5 kill. Meeh.

Son dakikaya kadar felaket sıkıcı bir maçtı.
Mesaj tarihi:
abi 2 mesaj üstte aynısını yazmışsın evet

hatta 2. bir paragraf yapıp yazdığını da o postun başında yazmışsın ehueh

http://vignette1.wikia.nocookie.net/gyropedia/images/9/91/1327974741374.png
Mesaj tarihi:
En azından 20 dakka, dota olsa 50 dakka millet farm, kill tablosu 4-7. Eskiden saatlerce izlerdim dota hiç sıkılmadan, senelerce takip ettim. Futbol fanatikleri gibi başından kalkmıyordum. Fakat hots'a sardığımdan beri dota izlemek ciddi anlamda işkence oldu. Çok önemli bir maç olmadığı sürece bakmıyorum.
Mesaj tarihi:
İngilizcem yetemediği için şöyle esprileri kaçırıyorum ya sizi nasıl kıskanıyorum bilemezsiniz.

Biz de mal mal anaa ne güzel çizmişler diye bakalım anca :D
  • Yeni Oluştur...