Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lise tayfası oynuyo diye dün oyuna soktular beni. Oyunda bi Nova vardı. 1k'dan az tower damage 9k hero damage vardı. Bizimkiler bot o bot falan dediler. Bana mantıklı gelmedi. Doğru mu lan? HotS'da da bot yapılabiliyo mu?
Mesaj tarihi:
Yok yok onu biliyom canım. Pingliyon falan senle geliyor pcnin yönettiği bot. Bu oyundan hiç çıkmadı. Çok abuk hareketler falan yaptı. Laneden tek 1 defa dahi ayrılmadı falan.

Da ne bileyim. Saçma geldi. Nasıl yazabilirsin ki botu? Diablo gibi değil sonuçta.
Mesaj tarihi:
gold kasmak için bota bırakanlar oluyor sanırım bot var oyunda.

patch notları

http://us.battle.net/heroes/en/blog/19893628/heroes-of-the-storm-patch-notes-october-6-2015-10-6-2015
Mesaj tarihi:
morales hayırlı olsun, red alertteki ilk yüklenme yarışları da gelmiş asdafdsa

murky ile ölünce çok güzel efekt yapmışlar yumurta içi gibi sdsf
Mesaj tarihi:
abi nasıl heal atıyo, feci heallıyo ya.

ama cok garip menzili cok uzun deil, o dier healıalr gibi kenardan healımı atarım keyfime bakarım olmuyo, illidan giriyuosa sizde pesinden giriyosunuz
Mesaj tarihi:
feci healliyorda cok dayaniksiz, radius limiti var ve utiltysi zayif baya

uther ile yarisabilicek bir support degil ne yazikki, hayal kirikligi direk neyse belki iyilestirme yaparlar diyicemde kiti biraz meh
Mesaj tarihi:
zipzip said:

Yeni başladım oynamaya dayanamayıp Nova aldım bugün. Triple Tap fazla imba.

yeni basliyan her oyuncuya triple tap imba, nerf OP!!!!

birkac zaman sonra qm de bile neden triple tap aldin nooob satasmalarina maruz kalican ondan sonrada neden nova sectin duzgun karakter secip girmedin diye flame yemeye basliycan :D
  • Yeni Oluştur...