Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Ben de çözemedim bu gazlowe nefreti nerden geliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Lise tayfası oynuyo diye dün oyuna soktular beni. Oyunda bi Nova vardı. 1k'dan az tower damage 9k hero damage vardı. Bizimkiler bot o bot falan dediler. Bana mantıklı gelmedi. Doğru mu lan? HotS'da da bot yapılabiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 oyun sırasında disconnect olursa ve bir daha giriş yapmazsa bot olarak kalıyor sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Yok yok onu biliyom canım. Pingliyon falan senle geliyor pcnin yönettiği bot. Bu oyundan hiç çıkmadı. Çok abuk hareketler falan yaptı. Laneden tek 1 defa dahi ayrılmadı falan. Da ne bileyim. Saçma geldi. Nasıl yazabilirsin ki botu? Diablo gibi değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ne oynadi da sasirdin ki bota, ileri git geri gel suna bas buna bas iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 gold kasmak için bota bırakanlar oluyor sanırım bot var oyunda. patch notları http://us.battle.net/heroes/en/blog/19893628/heroes-of-the-storm-patch-notes-october-6-2015-10-6-2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 raynor skini efsane olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 e ne zamangeliyo apla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bize yarın, NA serverlarına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 raynor skininin tek kotu yani, raynor olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bu arada hallowen kerrigan mounta binince yarasaya dönüymus en yenı gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 aquila said: raynor skininin tek kotu yani, raynor olmasi. önceki patch ile gelen bufftan sonra soloQ akabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 oynaması çok bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 odun gibi oynarsan bayar tabi. acıcan arkaya muziği öle oynıycan https://www.youtube.com/watch?v=dssNa11htIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 morales hayırlı olsun, red alertteki ilk yüklenme yarışları da gelmiş asdafdsa murky ile ölünce çok güzel efekt yapmışlar yumurta içi gibi sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 400mb civarı pre-dl yapmıştı, bugün de bi 460 gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 abi nasıl heal atıyo, feci heallıyo ya. ama cok garip menzili cok uzun deil, o dier healıalr gibi kenardan healımı atarım keyfime bakarım olmuyo, illidan giriyuosa sizde pesinden giriyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 tam Team Fortress medici yani, tam benlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 feci healliyorda cok dayaniksiz, radius limiti var ve utiltysi zayif baya uther ile yarisabilicek bir support degil ne yazikki, hayal kirikligi direk neyse belki iyilestirme yaparlar diyicemde kiti biraz meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ahah becerememiş net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Yeni başladım oynamaya dayanamayıp Nova aldım bugün. Triple Tap fazla imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 yok be daha denemedim, aksama oynicam bol bol :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 zipzip said: Yeni başladım oynamaya dayanamayıp Nova aldım bugün. Triple Tap fazla imba. yeni basliyan her oyuncuya triple tap imba, nerf OP!!!! birkac zaman sonra qm de bile neden triple tap aldin nooob satasmalarina maruz kalican ondan sonrada neden nova sectin duzgun karakter secip girmedin diye flame yemeye basliycan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 he bi de denemeden kötülemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 rexxar çok tatlı olmuş. lane'de dururken bir yandan camp alabiliyor. turnuvalık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar