S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 güzel oyundu yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 redditden crit gelmiş A message to J. Allen Brack said: You think you know what you're doing, but you don't. said: OP is referencing this response from a WoW Q&A panel. This was at Blizzcon years ago back when J. Allen Brackets worked on WoW (he's actually the one who says it) https://www.youtube.com/watch?v=0Wrw3c2NjeE&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 arada bir reinstall etmek gerekiyordu dosyalar sistigi icin. temiz install 13-14GB. gecen hafta tekrar kurmak icin sildigimde 35+ GB yer kapliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 http://www.youtube.com/watch?time_continue=1710&v=mvwM43LrKLU hots tarihinin en iyi maçlarından biri, reddit'te gördüm buraya da paylaşayım dedim. keşke direk iptal etmek yerine küçülmeyi deneseydiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 adamlar zaten oyunu seneler önce terk ettiler, community'sini bu kadar leş ve beş para etmez bırakırsan oynayacak adam, paralelinde izleyecek adam bulamazsan böyle patlarsın. kaç defa şu oyunu iyi niyetlerle kurup hl falan girdim de cinnet geçirip bıraktım. değmez zaman harcamaya çünkü. iyi oldu şahsen, bir gram bile üzülmedim. bu kafa ile devam ettikleri sürece inşallah batarlar. Bir gram üzülmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 her mobanın community leş buna özel değil. en büyük sıçışı matchmakingi düzeltmeyerek yaptılar. bi de bu kutu olayı yüzünden insanlar çok isyan etti para versen bile istediğin skini alamama gibi bir saçmalık dayattılar oyuna. ben bu 2.0 çıktığından beri 1 tane bile skin almadım öncesinde 10 taneye yakın indirimden skin almıştım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 oyuncular nasil rasyonalize edecegini sasirdi. o sebeple "lootbox modeli zarar ettirdi" gibi temelsiz iddialar var. kendileri, cevreleri daha az harcama yaptigi icin oyunun kazandiginin daha az oldugunu varsayiyorlar. yuzde 1-3%'luk balina dilimini soymak uzerine kurulu sistem zaten. senden benden gelecek 3-5 kurusa bakmiyor. buna ragmen kardan zarar etmis olabilirler mi? mumkun ama sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 şöyle bir açıklama geldi https://us.forums.blizzard.com/en/heroes/t/heroes-of-the-storm-content-update-december-21/10904 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 bu saatten sonra cok zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 kapatmadan once son bir gulelim https://clips.twitch.tv/ThankfulDignifiedLatteDxAbomb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=re8GN-LdgvA blizzard customer serviceden 100 kişiyi işten çıkartmış, muhtemelen diabloyla hots gmleridir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 hots'da GM mi varmis. gerci dusundum de olmasi lazim ki automated ban dispute'a bakip "elimizde kanit yok ama banli kalacaksin" diyebilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Bi süredir sürekli "şu kadar para verelim sen de işten çık" diye darlıyorlarmış call center çalışanlarını. Olay sadece Diablo - HotS mevzusu değil ya baya sıçışlarda Blizzard. Batmadan Vanillayı çıkartsalar da 3-5 keyfimizi alsak bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 1 yillik maas baya iyi. 100 adamin gitmesi cok bisi degistirmez live chat hep under 1min kalir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Şimdi bu olay career crossroads dedikleri normalde belli mevkilerde 5 yılını dolduranların yararlanabildiği bir şeymiş. Aslında güzel olay adam sıkıldıysa zoraki kalmıyor bir yıllık parasını alıp gidiyor. Ancak genişletip hemen hemen herkese açmışlar. Bu adamların yerine en azından aynı sayıda çalışan da almayacaklardır. Acti CFO'sunun aktif oyun yapmayan her yerden maliyet kısma politakası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Çinli bi firma talip olupta alsa bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 arcane said: hots'da GM mi varmis. gerci dusundum de olmasi lazim ki automated ban dispute'a bakip "elimizde kanit yok ama banli kalacaksin" diyebilsinler. 1 kişi falan belki vardır benim tiktok videolarını izlemekten sorumlu bir arkadaşım var, iyi de para alıyor. bu bokluklara dayanamıyorum diyip tabletten ya da laptoptan oyun oynarken sesleri dinleyip sadece, küfür vs. yoksa onay basıyormuş ekrana bakmadan. aynı mantıkla bir kişi yeterli hots için. 70 kere falan blizard'ın soyuna sopuna küfrettiktne sonra ticketlerda 3 gün ban yedim sadece. o da automatic takımdaki herkesten üst üste ticketler geldiği için olmuş ksajhfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 offffffff https://clips.twitch.tv/SpunkyCrispyMallardFutureMan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Bu maçı canlı izledim de oyuncu maç taşıyor harbiden de ya bütün oyun takım ezildi sürekli doğru zamanı bekledi Rich sonunda da oyunu kazandırdı. Ha bu maçtan sonra LoL e girdi ama neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 harbiden adam lol oynuyormuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Adam lol oynayarak zengin oldu zaten Ehe ehe ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 oha alarak ne vuruyor Esi neymiş öyle mm 40% muradini indirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 recast ile toplam 2.2k vuruyor. 90 stack, 140% sadism. infinite stacking kotu bir mekanik. blizzard reworklerde teker teker kaldiriyordu. (aksine iyi mekanik olan) armor stackingi tek yamada cozmus olduklari gibi bunu da tek, cesur bir yamada halletmeleri lazimdi. fakat o esnada activision blizzard'i kaldirdi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Alarak'a nerf gelirse Rich yüzünden gelecek zaten. Allahtan artık HGC yok da çok dikkat çekmeyecek OP herolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 ee nolcak oyun sımdı oynayamayacakmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar