Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mümkün mü? Bana bu hdd'yi kutusundan çıkarıp usb 3.0 bi hdd kutusu alsam olur gibi geliyor. hdd 3.5" 1tb, zaten kocaman, bi de usb 2.0 olunca hepten hantal oluyor. Ebay'den falan 10-15 dolara getirtsem bi usb 3.0 kutu işe yarar mı? şimdi baktım da ebayde de 10 değil 20 dolarmış, ggde çin malı 60 liraya falan var, onlar hakikaten usb 3.0 gibi çalışır mı saniyede 250-300 mb gibi, yoksa adı mı usb 3.0 sadece? deneyen var mı? edit 2: 40 liraya samsung çıkma kutu buldum onu alcam kredi yatınca. bakalım kredi yatana kadar yorum gelmezse ben yaparım yorumumu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Teknik olarak olmasi lazim ama bazen harici hdd'ler standard filan olmayabiliyor diye duydum, acip bakmadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 USB yi maviye boya bir dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 uasp destekli usb3 kutulari yuksek hizlari destekliyor ssd olmadigi icin 400 leri gormeyeceksin tabi, umutlanma da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 maviye boyayınca oldu, teşekkürler 400 değil hedef ya, 200 falan görsem yeter. 20 gerçekten çok yorucu çünkü, takasım gelmiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 usb yi maviye boyama fikrini cok tuttum kesinlikle deneyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 açık maviye boyarsan 200 olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Drall said: maviye boyayınca oldu, teşekkürler 400 değil hedef ya, 200 falan görsem yeter. 20 gerçekten çok yorucu çünkü, takasım gelmiyo sdf hddyi direk damardan da versen ulasamaman gerek yalniz o hizlara, sequentialda 100 150 belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Turkuaza boyasam bence ulaşır 150ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Kırmızıya boya 4.0 oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bende usb3 hdd var ama ilk aldığımda 120mb/s görmüştüm eski verileri atarken, sonra bir daha asla 27mb/s üzerine çıkamadı. kaç kere usb3 sürücüsü filan yükledim, para etmedi. anlamadım gitti. konuyla ne ilgisi var, uğraşıp bu duruma da düşebilirsin! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 iki tane harici hdd vardı biri 2.0 biri 3.0 3.0 olan bozuldu , çipini 2.0a taktım , daha hızlı şimdi. bana öyle geliyor da olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Drall said: maviye boyayınca oldu, teşekkürler 400 değil hedef ya, 200 falan görsem yeter. 20 gerçekten çok yorucu çünkü, takasım gelmiyo sdf 200 falan yok abi, http://www.everythingusb.com/media/portable-drive-large-file-copy-benchmark.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 normalde de 15le atıyodu zaten. Almak için acele etmeme gerek yok o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 bi yarım saat buzdolabında bekletince oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar