µh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 kapalı mekanda kullanılacak 10 metre mesafeden, 100-150 tl civarı tavsiye edebileceğiniz bir alet var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 cep telefonu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ajan mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 yok cep telefonu ayni işi yapamıyor. Çevre sesler v.b. çok fark var arada. Ben yıllardır Olympus kullanıyorum ama benim model yok artık şunu öneririm http://www.teknosa.com/urunler/110370053/olympus-vn-8600pc-2gb-ses-kayit-cihazi çok başarılı. kendi yazılımını kullanmaya zorluyor ama alışılıyor çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 sostizm bakayım, teşekkür ederim. dana22 said: cep telefonu ?? cihaz lazım keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 tr de hangisi kaca bulunur bilmem sonysi de 139 mus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Bakici icin mi kullanacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ders için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Gazetecilerin elinde hep olympus görüyorum ben. Vardır bi bildikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 zoom h4n lol fiyatı şimdi gördüm h4n pahalı tabi :D H1 alabilirsin biraz daha bütçeyi zorlayıp http://www.do-re.com.tr/zoom-h1-ses-kayit-cihazi-17438-17-O.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Kalabalık bir yerde kayıt yapacaksan ve önemli olan cümlelerin net anlaşılması ise go go cep telefonu... Tabii cep telefonuna bağlı olarak da değişir aslında. Telefon olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ancak tarih öncesi bir telefon kullanmadığını düşünürsek en iyi verimi cep telefonuyla alırsın. Çünkü genellikle telefonlardaki mikrofonlar noisedan etkilenmeyecek şekilde oluyor. Zaten muhabirlerin de ciddi bir kısmı telefona geçiş yaptı. Valla daha pratik. Üşeniyorum evden ses kayıt cihazıyla çıkmaya. Ha illa da para harcayacağım diyorsan genellikle http://www.amazon.com/gp/product/B00HFW1E1A/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me= http://www.amazon.com/gp/product/B00BOXNSRY/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me= bu ikisi kullanılıyor. Ben Sony'i daha çok seviyordum. Olympus mesafe uzayınca patlıyordu. Ama gerek de yok hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ya vatana, teknosaya falan bakıyorum da hiçbir cihaz stokta yok gözüküyor nerden alacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 İphone 5le aktif olarak ses kaydı tutuyo benim bi arkadaş derslerde, önde orurduğu sürece ses gayet net, hem de çakmıyo hocalar. Ses kayıt cihazını yakalarlarsa soruşturma bile yiyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 µh said: ders için öğretmenlerin çoğu kabul etmiyor bunu, hocanın rızası dışında ses kaydı yapmak ta suç. bu nedenle saçma sapan şeyler yaşanmıştı bizim okulda, fikrin/bilgin vardır muhtemelen ama yine de uyarayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 iş yerinde de yasak bu arada. iyi niyetli bile olsa, izinsiz ses kaydı işten attırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 iste kendini bilen sadece ders anlatan iyi anlatan hocalar ses cikartmiyor ama isi saklabanliga vurup da siyaset yapan diger hocalarla dalga gecen tipler kil kapiyor diyorlar. anayasal olarak ise kayit edemezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Ben öğrencilerime neredeyse israr ediyorum ses kaydı alın, not tutmuyorsanız tahtanın fotoğrafını çekin v.b. diye. Hatta birgün bi densiz ben ders anlatırken telefonunu kaldırdı, parmakları ile de "çekil önünden tahtanın" işareti yaptı. Fotoğraf çekebilirsiniz demiştiniz ama neden kızıyorsunuz şimdi dedi sonrasında da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ne öğretmenisin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Ship stability and cargo handling Yacht management Basic seamanship v.b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 senko said: µh said: ders için öğretmenlerin çoğu kabul etmiyor bunu, hocanın rızası dışında ses kaydı yapmak ta suç. bu nedenle saçma sapan şeyler yaşanmıştı bizim okulda, fikrin/bilgin vardır muhtemelen ama yine de uyarayım ben. evet doğru söylüyorsun. izin veren hocanın dersinde kullanılacak zaten hocaya yakın bir yerde masanın üzerinde duracak açık açık. bu yüzden cihaz lazım telefonu bırakmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 tlf ile catir cutur kayıt yapıyom ben mesafe tanımıyorum kajgdjaajkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 sostizm said: Ship stability and cargo handling Yacht management Basic seamanship v.b. adam yargıladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar