fenn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Biraz önce parkta kızımla gezerken dönüşte su içmek istedim ve çeşmenin kenarında duran üstü başı pasaklı şişe vs toplayan adamı gördüm. Herkesten saklanıyor vaziyette, utangaç bi tavırla kola ile bir şeyler yiyordu. Selamun aleykum dedim ve su içmeye koyuldum. Adam su içerken aleykum selam dedi. Su içmemi bitridğimde ise yediği bisküviden uzattı bana yüzü güler bi vaziyette. Ayıp olmasın ve kendini kötü hissetmesin diye aldım ve kızıma da almamı söyledi ve aldım. Adamın o akşam akşam sevinmesi ve bisküvi vermesiyle bi garip oldum akşam akşam
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 akşam sahilde bi şeyler içtim eve gitmek için arbaya yürüdüm. orada bi kız hıçkıra hıçkıra ağlıyordu baya. ben de telefondaydım. volta atıyordum telefonu kapatayım da bineyim gideyim diye. bi kere daha yanından geçtim kızın uzaktan rahatsız etmeden. sonra telefonu kapatıp giderken 'arkadaşım kim için ne için üzülüyorsun bilmiyorum ama hiç kimse, hiçbir şey için değmez' dedim. böyle şaşırdı gülümsedi fln. arabanın arkasından baktı fln baya. etkilendi zaar.
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ters bi yer orası ulaşım için falan saat de 10 a geliyordu. yanından arabayla geçerken gel evine bırakayım seni istersen diyesim geldi ama direk şunu yaşadım; http://i.imgur.com/4iF49vD.jpg
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Adam salakca da olsa icini dokmus hemen picaklamissiniz adami. Bu yaptiginiz cok ayip beyler. Cok ayip. Duydunuz mu. Cok ayip. Kaciniz yer lan o biskuviyi. Kacinizda var o got. Konusmayacaksiniz o zaman. KONUSMAYACAKSINIZZZZZZ
Mal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 sen onu utanıyo sıkılıyo zannetmişsindir, oda rahat ol kasma al bi bisküvi ye demiştir seni öyle görünce
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Buzlu kuvette uyanarak biticegini sandim hikayenin :(
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 biz buna mutluluğun geri dönüşümü diyoruz. adamın mutluluğu sana geri dönüştü.
Killer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bu yaz asosa gittik ailecek. kaldığımız hostel tarzı yer sipastiğin önde gideniydi. altınkum motel, gitmeyin sakın şimdiden söyliyim. kale gibi biyer var deniz kıyısında alışveriş yapılcak ufak dükkanlar var bide gözlemeci balıkçı falan. neyse yengemler gitmiş işte bişeyler alıcaklar motelde bi bok yok diye. bakkala girmiş kavuz karpuz sormuş. adam demiş abla kalmadı. o sırada tam çıkarken işte 25li yaşlarında biri demiş buyrun hanfendi ben almıştım hepsini size bitane vereyim diye. bitane öyle hediye etmiş adam yengem işte sağolun falan vs. (yengem bu arada 60 yaşlarında falan şaka yapcam diye cıvımayın) neyse bizde de bitane golden var motelin içnde geziyo falan. bitane ufak jack russel tarzı bi köpek var (jack russell da olabilir bilmiyorum) geliyo gidiyo bizimkiyle oynuyo ama ne sahip var ne bişey ortalıkta yok hayvanın sahibi. götürüyüoruz dışarı bırakıyoruz falan. uysal bide sevecen baya. 2 gün sonra şehre indik yine yemek yemeye. biz yemek yerken kadınlar alışveirş yapalım diye çıktılar orda ufak pazar gibi biyer var. golden'da yanlarında. (köpek kuzenin bu arada, 30 yaşlarına falan) kadının biri geliyo köpeği seviyo böyle "ya bizim de vardı kayboldu bulamıyoruz kaç gündür" vs diye, fotolarını gösteriyo, lan köpek oteldeki köpee benziyomuş. (NOT:motelle o mekan arası 15dk falan ve egenin yollarını düşün işte dağdan inmeli çıkmalı sazlıklı ormanlı yerleşim yeri yok yolun yarısında). neyse diyoruz bizim orda bi köpek vardı ona benziyo falan bakalım diye numara alıyoruz. gidiyoruz motele doğru yolda köpeği görüyoruz yine böyle motele 2-3dk kalmış 2 tane adamın arkasında yürüyo. zifiri karanlık yok alakasız yani oraya gitmiş olması. sonra alıyoruz köpeği arabaya o mu diye ve 5 metre ötede otel sahibin arabası. (herif köpeği getirip oraya bırakıyodu süreklih eralde gitsin diye, köpek geri geliyodu ama) neyse köpeği inceliyoruz ışık altında var bitane işte leke gibi bişey arıyoruz işte kişileri, geliyolar ve o an... kızla çocuk sevgili işte ne ağladılar ya. köpek 4-5 gündür kayıpmış. VE ÇOCUK YENGEME KAVUNU VEREN ÇOCUK. yengem görünce sizle geçen gün bakkalda tanışmadık mı falan diye sordu öyle. sevgililer ufak hostel işletiyomuş gelin kalın falan ne minnet ne teşekkür ya. iyilik yap iyilik bul aga. serin hikaye beyler
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 imamizer said: akşam sahilde bi şeyler içtim eve gitmek için arbaya yürüdüm. orada bi kız hıçkıra hıçkıra ağlıyordu baya. ben de telefondaydım. volta atıyordum telefonu kapatayım da bineyim gideyim diye. bi kere daha yanından geçtim kızın uzaktan rahatsız etmeden. sonra telefonu kapatıp giderken 'arkadaşım kim için ne için üzülüyorsun bilmiyorum ama hiç kimse, hiçbir şey için değmez' dedim. böyle şaşırdı gülümsedi fln. arabanın arkasından baktı fln baya. etkilendi zaar. babasının ölüm haberi falan olsaydı aushad
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ya da nisanlisinin falan sehit oldugu haberini almis olsaydi?
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 fakir adamın bisküvisini yemiş lan. emek düşmanı.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 çocuğunun eşinden değil onu tecavüz eden tüpçüden olduğunu öğrenmiş olsaydı? tüpçü de akrabasıymış meğer çocuğu otistikmiş?
Öne çıkan mesajlar