Spidee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 https://www.asus.com/ROG-Republic-Of-Gamers/ROG_Gladius/ Arkadaşlar mouse bu. Açıkçası hiçbir fikrim yok mouse ile ilgili. Eksen'den monitör aldım, yanında geldi, kullanmayı da düşünmüyorum. 1 hafta falan oluyor alalı, daha kutusunu açıp içine bile bakmadım. Hani kazıklandıysam, içinde sandviç falan varsa haberim bile yok. İsterseniz bir açıp bakarım sdf. 2 sene garantisi varmış falan fişman, standart şeyler. En ucuz bunu bulabildim piyasada. http://www.hepsiburada.com/asus-rog-gladius-kablolu-optik-oyuncu-mouse-pm-bd802436 Fiyata 300 TL diyorum, kargosu da benden. Kadıköy falan civarında almak isterseniz, "Ben o Yurtiçi Kargo'ya falan güvenmiyorum, yamuk yumuk geliyor paketleri" diyorsanız elden de teslim edebilirim. Bir sorunuz varsa buyrunuz sorunuz. Tenkyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 abi tamam seninki de sıfır sitedeki de sıfır ama 15 tl için niye senden alsın adam ya. ne biliyim bana garip geliyo, zaten bedavaya gelmiş sana 250 de bi anlamı olsun.sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 315 e taksit yapmak varken 300 peşin istemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Allah allah ya, almayın abi siz? Neden böyle biri bi topic açınca anında SATMAZ O SATMAZcılığa giriyor insanlar valla çözemiyorum. Ben mesela hayatta taksit yaptırmam, mouse ihtiyacım olsa alırdım direk, kargo da yapıyor adam üstüne. Sen 300 TL'yi takside bölüyorsan o senin tercihin, hiç bir yerin standardı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mouse u almaya gidip gelsen, yol parasi veya kargo parasi falan zaten 15 TL yi gecer :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 O yüzden kargo benden yazmıştım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 270'e falan vermezsen senden almaz millet. biraz incentive olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Satmayıp kullanmamak için zor tutuyorum kendimi, açıp kullanılmış hale getirmek istemiyorum hiç, baya tatlı duruyor şağşal mouse. 250'ye çekiyorum fiyatı, yoksa açıp kendim kullanacağım. Kırtasiye bağımlılığı gibi bu yeni mouse işi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 linkteki maus 400 tl yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 neden bu kadar pahalı bu Mouse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Drop rate 0,001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Aiko said: linkteki maus 400 tl yalnız İlk koyduğumda indirim vardı Hepsi Burada'da, bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar