Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinaj Kişisel Durum Güncellemeleri

Vodan

Öne çıkan mesajlar

Rotweiler said:

İlk başlarda Opeller ile başlayan yolculuğuma, 136 PS bi vectra ile devam ettim. Malumunuzdur yüksek PS araca binince, daha düşüğüne binmek insana koyuyor. Hele hele daha küçük litre ise.
Neyse, yıllardır hayalini kurduğum burada da anlattığım arabayı alan kadar bayaa bir araştırma yaptım. 8 aylık bir birlikteliğimiz oldu ve Türkiye'nin en güzeller yollarına her fırsatta bu araba ile gittim. İşten çıkarıldığım için burada yine satışa sundum aracı. Ankara'dan çok titiz bir arkadaş aldı ancak bikaç ay sonra aracı taini çıktı diye satmak zorunda kaldı. Araba şuan onu aldığım yere yani Adana'ya dönmüş ( lol)
Her uysal köpek gibi evini koklayarak buldu diyelim. Şimdi geri kovalıyorum tekrar alabilmek için.

Bu sırada çok fazla üst premium sürdüm. Mercedes'e olan aşkım daha da kabardı diyebilirim. Bakalım vakit ne gösterecek.

Paticik de alfista varmış haberim yokmuş. Bir de eskiden 145i olan birisi vardı.
Artık arabayı sadece ulaşım aracı olarak kullansam ve zevkimi/heyecanımı motordan çıkarsam da kalbimin bi köşesinde, aklımın bi ucunda, alfa var hep, maddi imkanım yok ama, hobi aracına sahip olmak için.
Alfista selamımı çakıyorum buradan..
Sosyal ağlarda paylaş

yazmadan bi düşüneyim dedim, çok şey değişmiş bende :)

ilk arabam 2007 astra h'ydi. hatta sanırım Vodan'da da aynısından vardı.

2009-2011 arası ufak bi yurtdışı maceram oldu. döndüğümde aile şirketinin başına geçtim.

2012 scirocco aldım, aynı sene evlendim. Tekstil yapmaya başladım, aynı anda iki işle birden uğraşmak yorucu ama güzel. 2013'de onu satıp vw cc aldım, malum eşler tek kapı araba sevmez :P

Oğlum doğunca eşime B serisi aldık, o hala duruyo. 5-6 ay önce 3.20i ed almıştım ama onu çok yol yapacağım için sattım. 525xd alacaktım ama euro ve borusan sağolsun hayvan gibi zam yaptığı için biraz daha beklemedeyim.

Boşta kalmamam için 2014 5.20i aldırdı arkadaşlar ikinci el, sanırım bundan para bile kazanıcam satarken. Abso'nun açtığı yolda bi 525xd ben yapıştırabilsem ne güzel olcak :)
Sosyal ağlarda paylaş

cacodemon said:

Vodan said:

ginaly said:

abi ben de eyç es bi sideyim, ben de göktürkteyim sdfsd

A hadi ya? PM'den Ad Soyad alayım bakayım Blackberry'den hemen :) Esentepe D blok 8 sağ RBWM Marketing adresim.

lavazza'ya inerken haber edin.

Haydaa çok şaşırtıcı gerçekten. Sen kimlerdensin peki, PM alayım, ginaly'le sözleştik inerken haber veririz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi bu gokturk yeni ise girenlerin tasindigi ortak yer mi?

Ben evlenince geçtim de yeni işe girenler için çok uygun biyer sayılmaz aslında. Mesafe çok uzak araba şart fakat trafik olmuyor. Finansal olarak da son yıllarda rakamlarda artış var ve maintenance maliyeti yüksek. Fakat evler yeni, semt ve yaşayanlar güzel. Yeşillik.

Seviyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu bolume ilk yazdigimda a3 alacaktim tavsiye icin gelmistim. (aldim sonra ve bin pisman oldum. yaktin paramecium beni. senin Audi gazin oldugu donemler) sonra 1.18i hatirlarsaniz. en son aldigim 5.20d yi en fazla 3 sene gecici diye aldim, 5 sene oldu, beraberligimizi 8 seneye tamamlamayi dusunuyorum :P tas gibi cikti araba.

bu arada foruma ilk girdigimde askere gitmeye hazirlanan issizdim. sonra yillarca banka mufettisligi. ardindan ADK pazarlamada sabit gorev. ardindan istifa edip bankaciligi biraktim, su anda kendi dijital ajansim var. hatta arada bir baska etkinlik ajansina ortak oldum, sonra oradan ayrildim falan. simdi de kendi sirketimdeki hisselerimi satmak uzereyim. satar bir sene dinlenirim herhalde.

ulan, neler olmus 12 senede.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi bu gokturk yeni ise girenlerin tasindigi ortak yer mi?

Acayip güzel bi yer yalnız Ataşehire göre falan. 3 şerit giriş 3 dönüşlük bir yol var, iki tarafı orman, bldiğin babalar gibi basarsın. Trafik oluyor mu gerçi bilmiyorum ama aşırı özeniyorum Göktürk tarafına, umarım o taraflarda bi işim olur ileride. Bıktım kalabalık ve trafikten
Sosyal ağlarda paylaş

O yolda trafik olmuyor ama oradan değerlendirilebilecek pek iş opsiyonu yok şimdilik. Biz Levent-Esentpe civarında çalışıyoruz eşimle ve sabah akşam maksimum yarım saatte ulaşabiliyoruz.

Sabahları TEM'den gitmek istersen Hasdal'dan sonrası fena tabi, biz Kağıthane'den geçip direk Kanyon'un oraya çıkıyoruz. Akşamları da Levent'i geçip kendini TEM'e attıktan sonra mükemmel.

Fazla zaman geçirmedik aslında ama cümbür cemaat yokken o gölün olduğu piknik alanına gittik bir sefer gerçekten epey güzel. Bir de Kemer Country'nin içerisine girebiliyorsun markete geldim veya restaurant'lar var iki tane onlara geldiğini söyleyerek. Arabana göre muamele çekiyorlar gerçii Fluence'le girerken bir seferinde imalı imalı baktı hıyarcan :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Herkese Selamlar öncelikle,

2007 2008 post larımı görünce bir garip oldum. O zamanlar okul bitti mi bitecek mi derken, askere gittik geldik 2009 yılında. Emektar Golf 4 ümü, askerdeyken benimkelere emanet etmiştim 90k km de. Bir döndüm ne göreyim araba olmuş 100k 5 ayda :) Döner dönmez R56 Cooper S aldım o dönemde. Aynı zamanda Petrokimya sektöründe satış temsilcisi olarak işe başladım bir kaç ay sonra. Takip eden dönemde R56 mı satıp Countryman Cooper S All4 a geçtim fakat 2011 yılında başladıgım şirket (aynı sektör fakat çalıştıgım şirket yabancı bu defa) A4 verince, Countryman i gene benimkilere verip şirket arabası ile bugünlere kadar geldim. Bu Mayıs' ta makyajlı B8 verildi kira sözleşmesi sona erdigi için. Countryman' i bizimkiler, onlara verdikten 1 sene sonra sattı 6 defa lastik yardıkları için (pek nazik kullanmadılar) şimdi aile de bir adet Volvo XC70 bulunuyor 2.4 D5 AWD. Salon - salomanje tank gibi valla :D

Vodan ile ara ara görüştük, konuştuk telefonda. Mr. Hand ile aynı spor salonuna gidiyoruz haliyle karşılaşıyoruz. Bunun dışında kimseyle görüşme şansım olmadı maalesef.

@Para Dudullu da nerdesin? Ugrıyım sana bir gün ben Ümraniye' deyim

Edit2* Motorsikleti araçtan saymadıgını fark ettim :D 2 sene evvel Vespa GTS 250 aldım fakat bugünlerde iki tekerde KM' yi yarış/yol bisikletimle yapmayı tercih ediyorum. Emisyonum neredeyse sıfır ( mola da kuru fasulye filan yoksa :D ) Buradan VAG grubuna duyurulur!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de eyç es bi si deyim, kat 4 sol tarafta takılırım ama bir süredir piyasada yokum.
Alfistayım, ilk arabam 2008 model Efes mavisi 147 q2 idi, arada bankanın önündeki cebe park ederdim.
2 sene 3 ay kullanıp sattım, hala arkasından ağlıyorum. Türkiye'ye dönersem hedefim 156 almak, bakalım kısmet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...