axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Jahrein komik adamdı ya çok dalga geçip küstürmüş müydük onu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 1.000 sub sınırını geçen ilk türk yayıncı olmuş sağlam para kazanıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 1000*5/2 dolares eşzamanlı mı toplamda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 minecraftta evini yakmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Bu jahreinin nilepin falan izleyicileri bildigin ergen. Bir iki vidyolarina denk gelmistim de izlerken "baskalari icin utanc duymanin" ne demek oldugunu anladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Nilep? Nileppedzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Evet tersten ledzeppelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Onu da küstürmüştük galiba ahahahah Ne kadar iğrenç insanlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 amk bize rağmen küsmeselerdi, onun yerine bizden biri olsalardı, kökleri sağlam değilmiş np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Şş ben içimde çok kırılgan narin bi adamım. Küstürmeyin beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 abi stream işini yapıp, az çok para kazanmak istiyorsanız o ergen seyircilere ihtiyacınız var :( benim kanalı da mesela onca şey çektik, gittik csgo videoları izleyen ergenler bastı. benim arkadaş yapıyordu işte birlikte oynuyorduk. adam çok iyi oynayınca da paso cs istiyorlar. mad max çektim, türkçe altyazı yaptım sinematiklere üşenmeyip, altına cs ne zaman gelecek dediler. işte o an soğudum ve bırakma kararı aldım ben de :( ama devam edecek olsaydım sanırım ruhumu o ergenlere verirdim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 jahrein çok nab olduğu için friend listten blockladıydım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 axedice said: Onu da küstürmüştük galiba ahahahah Ne kadar iğrenç insanlarız Yok yok iyi olmus. Her biseyden irak olmasi gereken tipler onlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Bu arada baya guzel izleme sayilari falan. Bi gun kicimizi kaldirip bi oyun bisey falan yapinca haci bi tanitsana bizi yeaa diye gelcez ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 adam zipzip'i yapmacık bulup yılların bonzi'si jahrein'i ovmus. nasıl bi liseliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 zipzip said: Şş ben içimde çok kırılgan narin bi adamım. Küstürmeyin beni de. Hér vidéonu dislayqlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Sen pislik, ahlaksızın teki olduğun için önemsemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Giy o t-shirtü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 hakket ha simdi paticik olarak senden oyun istesek sende göstersen bizde gelsek ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 jahrein iyi adam lan şimdi, patiyi bırakmasaydı herkesin g.tü kalkmıştı şimdi burda 1000 sub topiği falan açmıştık. ps: zipzipi izleyin lan, kü*t, serkan falan toplaşak bi ara alın zipzipi'de ses edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 toggie said: adam zipzip'i yapmacık bulup yılların bonzi'si jahrein'i ovmus. nasıl bi liseliyse. ölüm vuruşu gibi, ibretlik ayar asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Yaşasın zipzip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Ya böyle yazıyosunuz da cidden salak salak gülüyorum oturduğum yerde. Beni de küstürürsünüz diye açmıyordum hiç bunun muhabbetini, gördüğüm muameleye bak. Ay çok yaşayın siz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 neyse hadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 axedice said: Onu da küstürmüştük galiba ahahahah Ne kadar iğrenç insanlarız kusturdukten sonra hayatlarina kalite gelmis resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar