axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Jahrein komik adamdı ya çok dalga geçip küstürmüş müydük onu da?
µh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 1.000 sub sınırını geçen ilk türk yayıncı olmuş sağlam para kazanıyor adam
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 1000*5/2 dolares eşzamanlı mı toplamda mı?
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Bu jahreinin nilepin falan izleyicileri bildigin ergen. Bir iki vidyolarina denk gelmistim de izlerken "baskalari icin utanc duymanin" ne demek oldugunu anladim
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Onu da küstürmüştük galiba ahahahah Ne kadar iğrenç insanlarız
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 amk bize rağmen küsmeselerdi, onun yerine bizden biri olsalardı, kökleri sağlam değilmiş np
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Şş ben içimde çok kırılgan narin bi adamım. Küstürmeyin beni de.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 abi stream işini yapıp, az çok para kazanmak istiyorsanız o ergen seyircilere ihtiyacınız var :( benim kanalı da mesela onca şey çektik, gittik csgo videoları izleyen ergenler bastı. benim arkadaş yapıyordu işte birlikte oynuyorduk. adam çok iyi oynayınca da paso cs istiyorlar. mad max çektim, türkçe altyazı yaptım sinematiklere üşenmeyip, altına cs ne zaman gelecek dediler. işte o an soğudum ve bırakma kararı aldım ben de :( ama devam edecek olsaydım sanırım ruhumu o ergenlere verirdim lel
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 jahrein çok nab olduğu için friend listten blockladıydım ben
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 axedice said: Onu da küstürmüştük galiba ahahahah Ne kadar iğrenç insanlarız Yok yok iyi olmus. Her biseyden irak olmasi gereken tipler onlar...
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Bu arada baya guzel izleme sayilari falan. Bi gun kicimizi kaldirip bi oyun bisey falan yapinca haci bi tanitsana bizi yeaa diye gelcez ins.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 adam zipzip'i yapmacık bulup yılların bonzi'si jahrein'i ovmus. nasıl bi liseliyse.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 zipzip said: Şş ben içimde çok kırılgan narin bi adamım. Küstürmeyin beni de. Hér vidéonu dislayqlıyorum.
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Sen pislik, ahlaksızın teki olduğun için önemsemiyorum.
Seele Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 hakket ha simdi paticik olarak senden oyun istesek sende göstersen bizde gelsek ne güzel olur.
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 jahrein iyi adam lan şimdi, patiyi bırakmasaydı herkesin g.tü kalkmıştı şimdi burda 1000 sub topiği falan açmıştık. ps: zipzipi izleyin lan, kü*t, serkan falan toplaşak bi ara alın zipzipi'de ses edin.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 toggie said: adam zipzip'i yapmacık bulup yılların bonzi'si jahrein'i ovmus. nasıl bi liseliyse. ölüm vuruşu gibi, ibretlik ayar asdfgh
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Ya böyle yazıyosunuz da cidden salak salak gülüyorum oturduğum yerde. Beni de küstürürsünüz diye açmıyordum hiç bunun muhabbetini, gördüğüm muameleye bak. Ay çok yaşayın siz ya.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 axedice said: Onu da küstürmüştük galiba ahahahah Ne kadar iğrenç insanlarız kusturdukten sonra hayatlarina kalite gelmis resmen
Öne çıkan mesajlar