DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 böyle aptal bi sendrom var beyler. penisi eğiyor. doğuştan olan hafif eğrilikten bahsetmiyorum. google'a aratırsanız anlarsınız. ve benim başıma geldi. çok şükür çok ağır bi eğrilme değil, hafif sola yatıktı zaten, bir iki tık daha yattı. yaklaşık 6-7 aydır çekiyorum ve kim bilir daha ne kadar çekicem. psikolojik olarak insanın üzerine üzerine gelen bir şey ama zamanla toparlıyorsun. belli başlı bi tedavisi yok. bir şeyler deniyorlar (e vitamini vs) geçerse geçiyor geçmezse allah kerim. öyle saçma ve can sıkıcı bir durum. medikal park'a gittim bi doktora gösterdim, e vitamini verdi bakalım duruma dedi ama 3 aydır değişen pek bir şey yok. günde 400mg e vitamini yüzünden akciğer kanseri olmama da az kaldı. devlet hastanesine gittim doktor 'çok mu sert seks yapıyon?' diye sordu lan. seviyesiz herif. neyse. aranızda bu sorunu yaşayan/yaşamış, komplekssiz olup şurda cevap verebilecek, konuyla ilgilenebilecek sağlam bir doktor tanıyan var mı? geyik serbest ama yardım da ediverin. sağlam ürolog arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 neden oluyormuş, belli mi?dikkat edelim.ayrıca doktora neden kızdın, belki sert seks de sebep oluyordur. kaç derece eğrilik var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 yiyecek markası falan diye geldim yamuk penis çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 fransız peyniri diye geldim ne çıktı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 googleda aratınca düzeltti: peyronie'ymiş doğrusu. bu haliyle peynir sanıyoruz! ayrıca geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 yanlış yazmışın Yazımı düzeltilmiş şu sorgu için sonuçları görüyorsunuz: peyronie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 boşver ve abi su akar yolunu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 kes at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 bu topic ya boka ya gruba baglar net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 boyunu uzatmak için protezler var doktora sorsan belki faydası olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 bu alana reklam alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 bombilo said: bu alana reklam alınır heryerde marketing heryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 No sex no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 taşla ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Kendini serbest bırak, kasma. Stress var sende çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Vay adam benim penis uzun diyor siz anlamadiniz olayi ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 sağ tarafa yönelme varsa biraz da sol elini kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 o neymiş diye google ladım ve tedavini buldum (umarım) http://mobile.sizetrac.com/peyronies-disease/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 google da ingilizce aratmayı dene, illa ki yararlı bir bilgi çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 duzeltirler abi operasyonla sakin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 inikkende eğikmi anime ismi gibi oldu inikkende eikmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 https://pbs.twimg.com/media/B_2u5jjWcAA5j-3.jpg ideal kıvrım bu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 caps or it didnt happen dicem ama olmayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: o neymiş diye google ladım ve tedavini buldum (umarım) http://mobile.sizetrac.com/peyronies-disease/ bi önceki sayfada bahsettiğim protezler buydu işte. ---- umarım sağlığına kavuşursun bir erkek için zor bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar