Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pegasus

moriarty

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence o oran %100. rotar acıklamıyo serefsizler ya da ucusa 20 dakika kala 10 dk rotar acıklıyolar. rotarlı saatte ancak kapı acılıyo falan. bi de senin binecegin ucak havaalanına gec geldigi icin inenleri bekliyosun bazen binmek icin sdfgh.
Mesaj tarihi:
şu an aj de anadolu jet yani hemen hergün diyarbakır gecikmeli az da değil 2 saate yakın.ya teröre bağlıyorum yada seferleri oturtamadılar beceriksizler.

dünde tavın basiretsizliği dış hatlar güya tadilatdan yeni çıktı bagaj alımlarında kullanılan bandlar yarım saat çalışmadı!!

bu aralar uçmak iyi fikir değil bence.

frostbite esenboğadan bildirdi.
Mesaj tarihi:
pegasus bazen çok iyi bazen en boktan hava yolu aşırı dengesiz

güven olmuyor o yüzden en ucuz biletten değil bir üstten alıp iptal de bilet parası iadeli olanı almak lazım
Mesaj tarihi:
pegasus'u genel olarak sevmem, çok sıkıntılı (bi çok yönden) bir firma.

ama şu sıralar sabiha gökçen'de problem var galiba. orda genel bir gecikme var.
Mesaj tarihi:
thy yollarında son 10 uçuşumun 8'i ya iptal oldu ya gecikti kaç kere bağlantılı otobüsümü kaçırdım veya taksiyle koştura koştura zar zor yetiştim uçak otobüs arasında 2 saat olmasına rağmen.
Mesaj tarihi:
pegasus hep böyle.

asıl komiğini söyliyim, ağustos başında Antalya'ya 17.55 uçağım vardı. erken geldim, dolanıyorum falan. baktım rötar yemiş benim uçak 1 saat. fukitol dedim, kahve mahve içiyorum. 17.40 oldu saat, kıllandım gittim benim gate'e. bi geldim içerdeki ekranların önüne, boarding-last call-where the fuck are you falan yazıyor. oha dedim bas bas bas, adamlara hani rötar vardı dedim, "ya biz onu güncellemeyi unuttuk" dediler. dedim ki oğlum seni silkeceğim.

dönüşte de aynı bokun benzeri yaşandı.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

5 sene önce İTÜ KARİYER GÜNLERİ'nde dinledim Pegasus'un sahibi olan velet Sabancı'yı.
Ne mal olduğunu gördükten sonra da kesinlikle kullanmadım Pegasus uçağını.
haha ben de benzer bir etkinlikte dinledim adamı, aynı seyi düşünmüştüm...
  • Yeni Oluştur...