Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 hocam ve fekat kullanımından ötürü soğudum Alıntıla
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 mmm tam yaşında paticik için tazecik.... Alıntıla
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 @Fistan Sorma ben de sevmem çok aslında hocam lafını; ama samimi olmadığın ortamda,samimiyetten önce denebilecek en suya sabuna dokunmayan laf olduğunu düşündüm. Meyabaa lafını severim. (Yaş 28 ama içimizdeki çocuk ölmesin, reelde yeterince kasılıyoruz zaten.) Ayrıca açık sözlülüğün için teşekkürler, önemli olan açık sözlü konuşabilmek Alıntıla
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Zikko said: pics or it didnt u internet ortaminda birinden fotograf istemek :/ Alıntıla
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Theridone said: Zikko said: pics or it didnt u internet ortaminda birinden fotograf istemek :/ abi nicke ve postlara rağmen şansını denemek işte budur. paticik ruhu budur. ojgeldin, ne verelim kudretli abimize Alıntıla
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 hoş geldin kudretli sen de düzgün adam çıktın, gene town watch'luğu kullanamıyorum pff Alıntıla
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 bari bıngıldak'ı banlatayım yapacak bişi yok Alıntıla
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Anhora said: Kudretliadam said: meyaba :/ Alıntıla
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 üzülme kudretli sende ışığı görüyorum ben Alıntıla
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Anhora bile alay etti olm. Alıntıla
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Kudretliadam said: Herkese selam. Ben de bu aleme yeni düştüm. İsmimden de gördüğünüz üzere ben kudretliyim. Daha çok online oyun müzik kitap gibi konular için burada bulunmaktayım. Fantastik edebiyat sevenleri şimdiden kucaklıyorum. Evet... Hoşgeldin Alıntıla
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Teşekkür ederim iyi dileklerini iletenlere. iki gündür kudretim az düştüğü için yoktum, yeni gördüm :) Alıntıla
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Wishmaster said: Anhora bile alay etti olm. Kendince alay edebilir, sıkıntı yok :) Alıntıla
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 şu balonu her gördüğümde bir kaç saniye kitleniyorum. Alıntıla
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 o balon kudretimi tam olarak kullanmamı engelliyor. Onu bunu bırakın arkadaşlar da nolcak bu sıcaklar falan ? Bi de haftada 4 gün iş olsa 3 gün de tatil olsa güzel olmaz mıydı ? Alıntıla
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 kudretinin kaynağı balon bence Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Seks yapabilen yapsin bu sicaklarda Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 3 gun tatil yapip napcaksin? calis. Alıntıla
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 olsun ya yoğun çalışınca perşembeden itibaren insanda akü boşalıyor. şunu üç gün yapsınlar :) Alıntıla
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 chrome said: Adam bosaliyor arkadaslar. evet kafadaki akü boşalıyor :) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.