DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 markafoni'den rayban kampanyasına bakıyordum bi gözlük beğendim,349 tl'ye indirmişler,markafoniden alırsam orjinal olacağını biliyorum şüphem yok ama bi araştırayım diye baktıgımda aynı modeli n11'de 275TL'ye buldum,yorumlarda "orjinal" fln demiş millet ama yinede içim sıkıntılı,garanti belgesi fln geliyor demişler kaşeli flmn,ama henüz hala bilmiyorum http://urun.n11.com/unisex-gunes-gozluk/ray-ban-rb3016-w0365-clubmaster-gunes-gozlugu-P37030996 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 N11den alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 dolar uçmuşken o fiyata rayban sakat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kanımca aynı fiyata ray ban mağzasında da bulursun, çakma almak istiyorsan internetten al. ama yok ben kerizim diyorsan bu fiyata çakma al :) çok büyük risk bu tarz mağzalardan almak. trendyol yada mağzasını bulabileceğin bir internet sitesi bir şans ama bu tarz yerler kumar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 http://www.amazon.com/Ray-Ban-Aviator-Large-Metal-Sunglasses/dp/B000MQ6UN8/ref=sr_1_2?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1423311761&sr=1-2&keywords=ray+ban+3025+polarized şunu TLye getirsen 450tlyi geçiyor misal, bu kurda 400den aşağı raybanlar köylü işi olur kanımca. ha sağda solda gözlükçünün elinde kalmışlardan yaz sonu falan diye bi damping yaparsa esnaf belkiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 gerek yok ev arkadaşım markafoni manyağıydı sürekli alıyor geri gönderiyordu olmuyor falan doğubank'ta gözlükçüler çarşısı var git beğen al hem de ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 aynı modeli önce mağazanın birisinde dene ondan sonra al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 modeli denedim gözlükçüde yakıştırdım en iyisi bugün bi eminönü tarafına akayım o zaman oralarda bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Abi eminönü deyince direk çakallama geliyor aklıma ya, kesin ordaki her şey sahte. Doğubank ok ama eminönü? I'm too old for this shit. Bi de ankete alınmaz dedim ama mağazada deneyip modelin adını kodunu aldıysan, internetten güvenilir bi yerde daha ucuzunu bulursan yapıştır gitsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 internetten bi tek at almayin, geri kalan hersey alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Kızlar takmıyor mu bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Ne gerek var internetle uğraşıp sipariş verip gelmesini bekleyip gelene kadar dokuz doğurmaya.Her yerde güneş gözlüğü satan dükkanlar var.Galata'da gözlük satan siyahilerden bahsetmiyorum. :D Git dene olmadı yine dene en azından görerek al.Boşver neti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Anhora said: Kızlar takmıyor mu bunu.. yoo gayet unisex bi model 500 lira ateşle sana da gondereyim bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Babam antalyada 10tllik gözlüğü 150 dolardan satıyordu, orjinal olduğuna da ikna oluyorlardı alanlar. Bence alınmaz, hiç şansın yok. Satıcının anhora gibi filan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 masa said: Babam antalyada 10tllik gözlüğü 150 dolardan satıyordu, orjinal olduğuna da ikna oluyorlardı alanlar. Bence alınmaz, hiç şansın yok. Satıcının anhora gibi filan olması lazım. gemicimiydi baban? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 gözlükçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 başkentte olanlara gozluk ve saat konusunda yardımcı oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 pascal gözlük alacağız bir bay bir bayan da artık bu yaz geçti. Dönem olarak ne zaman alalım fiyat açısından vs? Bir de hangi markalar var tükkan nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Kız gözlüğü bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 meşrutiyetin başında kök çarsısı girişinde dukkan ara ara indirimler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 alinir, ben once gidip magazada deneyip modelini boyunu vs aliyorum sonra aynisini internetten siparis ediyorum sdf. yari yariya ucuza aldigim oldu bi 4 sene once falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 7-8 yıl once markafoni'den aldığım tommy gozlugu kullanıyorum hala, neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 markafonoide 89.95 34.95 yazıyor mesela. üstü çizgili rakam gerçek mağaza fiyatıdır heralde dimi kandırmazlar. vay be bide 3 ürün alıyosun en düşük fiyatlı bedava oluyor mudo cityde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 şu ney ya anlamadım Soğuğa Hazırız diye marka mı var? https://www.markafoni.com/soguga-haziriz/erkek-mont/kampanya/42631/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Şimdi bi mont aldım 309 109 tl. Ne kumaşı yazıyor ne markası belli. Oem mont mu satıyolar markası yokmu montun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar