Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten güneş gözlüğü alınır mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
markafoni'den rayban kampanyasına bakıyordum bi gözlük beğendim,349 tl'ye indirmişler,markafoniden alırsam orjinal olacağını biliyorum şüphem yok

ama bi araştırayım diye baktıgımda aynı modeli n11'de 275TL'ye buldum,yorumlarda "orjinal" fln demiş millet ama yinede içim sıkıntılı,garanti belgesi fln geliyor demişler kaşeli flmn,ama henüz hala bilmiyorum

http://urun.n11.com/unisex-gunes-gozluk/ray-ban-rb3016-w0365-clubmaster-gunes-gozlugu-P37030996
Mesaj tarihi:
kanımca aynı fiyata ray ban mağzasında da bulursun, çakma almak istiyorsan internetten al. ama yok ben kerizim diyorsan bu fiyata çakma al :) çok büyük risk bu tarz mağzalardan almak. trendyol yada mağzasını bulabileceğin bir internet sitesi bir şans ama bu tarz yerler kumar.
Mesaj tarihi:
http://www.amazon.com/Ray-Ban-Aviator-Large-Metal-Sunglasses/dp/B000MQ6UN8/ref=sr_1_2?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1423311761&sr=1-2&keywords=ray+ban+3025+polarized
şunu TLye getirsen 450tlyi geçiyor misal, bu kurda 400den aşağı raybanlar köylü işi olur kanımca.
ha sağda solda gözlükçünün elinde kalmışlardan yaz sonu falan diye bi damping yaparsa esnaf belkiii
Mesaj tarihi:
Abi eminönü deyince direk çakallama geliyor aklıma ya, kesin ordaki her şey sahte. Doğubank ok ama eminönü? I'm too old for this shit.

Bi de ankete alınmaz dedim ama mağazada deneyip modelin adını kodunu aldıysan, internetten güvenilir bi yerde daha ucuzunu bulursan yapıştır gitsin bence.
Mesaj tarihi:
Ne gerek var internetle uğraşıp sipariş verip gelmesini bekleyip gelene kadar dokuz doğurmaya.Her yerde güneş gözlüğü satan dükkanlar var.Galata'da gözlük satan siyahilerden bahsetmiyorum. :D Git dene olmadı yine dene en azından görerek al.Boşver neti.
Mesaj tarihi:
Babam antalyada 10tllik gözlüğü 150 dolardan satıyordu, orjinal olduğuna da ikna oluyorlardı alanlar. Bence alınmaz, hiç şansın yok. Satıcının anhora gibi filan olması lazım.
Mesaj tarihi:
masa said:

Babam antalyada 10tllik gözlüğü 150 dolardan satıyordu, orjinal olduğuna da ikna oluyorlardı alanlar. Bence alınmaz, hiç şansın yok. Satıcının anhora gibi filan olması lazım.

gemicimiydi baban?
Mesaj tarihi:
markafonoide 89.95 34.95 yazıyor mesela. üstü çizgili rakam gerçek mağaza fiyatıdır heralde dimi kandırmazlar.

vay be bide 3 ürün alıyosun en düşük fiyatlı bedava oluyor mudo cityde.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...