Tori Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 moriarty said: adam boksör değilim, sadece boks antrenmanı yapıyorum diyo. o yüzden sporculara bulaşmayın diyoruz işte. emre belozoğlu'nda da öyle olmuştu. göt kadar diyip 10 kişi üzerine gitsen yine tokatlıyo adamlar. keşke böyle sporcuları bi gün hepsini birden unleash etseler de, o şöyle döverim böyle s.kerim diyen adamları bi görsek. yav hehe daha da orda orhan ak silah çekmese görürdüm curcunayı hani o da istanbulda gebzede, keçiörene sincana falan "unleash" etsinler de bak gör noluyor sdfgsgh eski kaleci şenolun biraderine berberde taktılardı ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ya bak sana basitçe anlatayım. şimdi futbol bölümünde mesela bi lavuk demiş ki, gel yüzüme söyle g.tün varsa paketliyim seni. şimdi ben bu adamı ciddiye alsam bulsam sırf böyle dedi diye işin içinde bıçak silah olmasa ne olur bi düşün bakalım 190kg kaldıran, haftada 3 gün boksa giden adam ne yapar acaba bu adama kendini tutmasa. bu söylediğin adamlarda 7 yaşından beri her gün düzenli spor yapan adamlar. işin içinde silah bıçak olmadıgı sürece, seni kırmak isterse bane'in batmani kırdıgı gibi kırarlar. vitaminsiz emre çolak bile kırar. çok insan var böyle şansa yaşayan, bu adamların sabrı sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Sporcuların çükü küçük oluyormuş seviyesine gelinmemiş hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 25 bin istiyor ama 10 binlik dis yapacak. Kisaca 10 by n verin konusayim diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Abi niye şaşırıyosunuz ki bukadar toplanmalarına?Irkçılık falan yapmıyorum da bunların alayı KÜRT.Bizim bütün lise yıllarımız bunların 1 kişi için 15 kişi gelmeleri ve dayak yemeleriyle geçti.Tipik kürt hareketidir bir adama 10 kişi giderler adam sağlam çıkınca kaçarlar. Bu yaz fethiye'ye,kuşadasına vs gittim.Full turist olan yerler bomboş.Beter olsunlar.Bu dayı sessiz çoğunluğun sesi olmuş.Çünkü sen ben böyle dövsek bu esnafı,hemen doğulu bi tanıdık savcı bulurlar bir iddianame mahkeme derken ceza yeriz.Ama bunlar sopayla tüple adam döver bulaşan olmaz... O esnaf için hiçbir cezai yaptırım uygulanmayacak izleyin ve görün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ulan palayla dalan adama bisi olmadi onlara mi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 moricim lisede değiliz artık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Are you seks dersek her turiste gelmez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Barathrum said: Abi niye şaşırıyosunuz ki bukadar toplanmalarına?Irkçılık falan yapmıyorum da bunların alayı KÜRT.Bizim bütün lise yıllarımız bunların 1 kişi için 15 kişi gelmeleri ve dayak yemeleriyle geçti.Tipik kürt hareketidir bir adama 10 kişi giderler adam sağlam çıkınca kaçarlar. Bu yaz fethiye'ye,kuşadasına vs gittim.Full turist olan yerler bomboş.Beter olsunlar.Bu dayı sessiz çoğunluğun sesi olmuş.Çünkü sen ben böyle dövsek bu esnafı,hemen doğulu bi tanıdık savcı bulurlar bir iddianame mahkeme derken ceza yeriz.Ama bunlar sopayla tüple adam döver bulaşan olmaz... O esnaf için hiçbir cezai yaptırım uygulanmayacak izleyin ve görün.. Ağzı dağılan adamın konuşmasını dinledin mi? Standart Karadeniz şivesi var adamda. Kameraya konuşan esas dükkanın tecgahtarı da Kürde benzemiyordu. Kürt esnaf, minibüsçü, dolmuşçular grup halinde dalıyo da Türk olanlar sadece /duel bayrağı altında mı dövüşüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 tabi ki, turkler asil oldugu icin eskrim deullosu yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Esnaf kurt degil ya karadenizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 esnaf rum ve aleviymiş güneşe tapıp cenin yiyolarmış, kesin bilgi yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 işlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Adam gelip bizi de dövecek şu başlığı konu dışına taşıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Nigger_of_the_sand said: Barathrum said: Abi niye şaşırıyosunuz ki bukadar toplanmalarına?Irkçılık falan yapmıyorum da bunların alayı KÜRT.Bizim bütün lise yıllarımız bunların 1 kişi için 15 kişi gelmeleri ve dayak yemeleriyle geçti.Tipik kürt hareketidir bir adama 10 kişi giderler adam sağlam çıkınca kaçarlar. Bu yaz fethiye'ye,kuşadasına vs gittim.Full turist olan yerler bomboş.Beter olsunlar.Bu dayı sessiz çoğunluğun sesi olmuş.Çünkü sen ben böyle dövsek bu esnafı,hemen doğulu bi tanıdık savcı bulurlar bir iddianame mahkeme derken ceza yeriz.Ama bunlar sopayla tüple adam döver bulaşan olmaz... O esnaf için hiçbir cezai yaptırım uygulanmayacak izleyin ve görün.. Ağzı dağılan adamın konuşmasını dinledin mi? Standart Karadeniz şivesi var adamda. Kameraya konuşan esas dükkanın tecgahtarı da Kürde benzemiyordu. Kürt esnaf, minibüsçü, dolmuşçular grup halinde dalıyo da Türk olanlar sadece /duel bayrağı altında mı dövüşüyo? O yumruğu yiyen herkes karadeniz şivesine kavuşur direk ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 fenn said: Esnaf kurt degil ya karadenizli baba tarafından kürtmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Send me number Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Zikko said: hikaye anlatırken sallamayı da severler istanbula göçtüğüm sene, son olay, uyuşturucu hasebiyle, elemanın birinin kafasının arkasındaki topuzlarının kesilmesiydi. şu türk topuzu falan diyorlar ya, teknik terimi bilmiyorum şimdi. çıkıntı diyeyim anlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 masa said: fenn said: Esnaf kurt degil ya karadenizli baba tarafından kürtmüş değildir bence. bi taraf kürt bi taraf karadenizli olan bi adamın hayatından esinlenerek fight club'ı çektiler. dayak yemek için başkasını aramıyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 tiLi said: moricim lisede değiliz artık lütfen adam sıkı kalçalar diye başlık açmış, belli ki emeği görülsün istiyo arada hatırlansın moriarty çok guvvatlı adamdır diye. niye bu emeğini baltalıyosun ki. moriarty forumumuzun mountainidir, devdir. arada bunun hatırlanması, hatırlatılmasına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Barathrum said: Abi niye şaşırıyosunuz ki bukadar toplanmalarına?Irkçılık falan yapmıyorum da bunların alayı KÜRT! ehu ehu ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Barathrum said: Abi niye şaşırıyosunuz ki bukadar toplanmalarına?Irkçılık falan yapmıyorum da bunların alayı KÜRT. lan ne kürtü bildiğin çomar işte esnaf. olm sınırlarınızın içinde yozgat erzurum gibi yerlerin olduğunu unutarak "kürt bu kürt" yazıp bir ırksal üstünlük taslama çabanız yok mu bir de. çomar ahlakından daha kötü daha aşağılık bir şey var mı bu ülkede? ne kürt takıntısıymış yav. plaj esnafı veya kulüp, bar falan olsa anlarım. baya baya bildiğimiz her gün önlerinden geçtiğimiz kendini çakal sanan safkan çomar işte. 10-15 kişi girme olayını ben bi sokak çocuklarında bir de ülkücülerde gördüm genelde, şu üstün ırka mensup aşırı delikanlı ülkücüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 @artaryel, terbiyesiz bunlar hep di mi? ülkeyi asıl bunlar bölüyo di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 evet terbiyesiz onlar hep. aşağılamaya çalıştığın varlıktan daha fazla bir katkısı olmayan, üstüne üstlük pislik ahlaklarıyla insanlardaki yaşama sevincini, yaşam kalitesini alan bir kitle bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar