dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 istanbul pismanliktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 tüm bu çile kaç para içindi onu da söyle bize. ibret alalım. edremite gidiyormuşsun uçakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 dana22 said: istanbul pismanliktir.. istanbulda yaşamak sanattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 taksimden sabiha gökçen havaş ile 45 dakika. ki saatleri belli, direkt kalkıyor saatinde. beylikdüzü mecidiyeköy 30-35 dakika max, daha bile az hatta o saatte. yarım saatte bir olması lazım bunun da yanlış hatırlamıyorsam. bakar saatlerine yada sorar. mecidiyeköy taksim 10-15 dakika taksiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Grego said: eror beyaz-gomlek-giyen-erkeklerin-gizli-gay- asdasdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Sarı islam gömleği giyin. Hatta kolsuz olursa tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 aynen millet yazmis ama ben gene yazim geceden kadikoy taksimde falan takil kari kiz alkol takil ordanda sabiha gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 2 taraftan vurayım dedim, linki görünce. ama belki beyaz gömlek giymiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Şurda yaşamayı becermek sanat gerçekten de http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/071020131908098645232_4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 sanat oraya girmemek abi işte. istanbul seni düzmeye çalışıyor. sen düzülmemek üzerine strategic planning yapıyorsun. zevkini almamışlar nasıl belli. her türk istanbulu tadacaktır gençler. direniş boşa. istanbul hepinize sahip olacak. öyle yada böyle. o penis metrobüste kola bile olsa sürtünecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 öyle demeyin, 5 sene önce metrobüs yokken, mecidiyeköy bakırköy otobüsünde. kızın biri geri geri fortlamıştı. güzel günlerdi. gülüşerek ayrıldık. gerizekalımışsam demek ki. gitsene peşine. ama ek olarak, 2 hafta önce metrobüste eli yanlışlıkla 3 kere şeyime çarpan dayıdan tırsmadım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 He bide gece 12 den sonra o masum bildiginiz beylikduzu bambaska bir hal aliyo etraf zenci ve travesti kayniyo travestilerin yaninda otobus beklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ve plot twist, hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Senelerdir öyle bir toplu taşıma kalabalığına girmedim. Mecbur değil yeterince durumu olan kimse öyle çileler çekmeye İstanbul'da. Durumunu yapan gelsin, öteki türlü zor. Aynı boku New York'ta da çekiyor insanlar, yaşanılmaz bir şehir kılmıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 beylikdüzü'nden hep transit geçiş yaptım yıllarca. benim için şehirlerarası yolculukta içinden geçtiğim başka bir şehir gibi. istanbul değil ama khafdkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Grego said: öyle demeyin, 5 sene önce metrobüs yokken, mecidiyeköy bakırköy otobüsünde. kızın biri geri geri fortlamıştı. güzel günlerdi. gülüşerek ayrıldık. gerizekalımışsam demek ki. gitsene peşine. ama ek olarak, 2 hafta önce metrobüste eli yanlışlıkla 3 kere şeyime çarpan dayıdan tırsmadım değil. iste karma seni denemis..bakmis diside tik yok..bir de boyle deneyelim demis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 İzmir'e gidişime öyle seviniyorum ki şu an. Kalkıp kalemde pogo yapasım var ama biri gelir "mahkeme ulan burası hayvan!" diye çıkışır diye çekiniyorum. Dev ibretlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Ben 3 yıl işe gidip geldim o kalabalıkta. Her zaman öyle değil tabi de yola taşmayan kadarı her akşam var. Hele Fenerbahçe maçı oldu mu direk savaş alanına dönüyo, sayısız adam metrobüs beklerken zaten gecikmiş olan Avcılar metrobüsün önünü kesip kapısını açtırıp güzergahını Söğütlüçeşme'ye çevirtmeler falan. Anadolu yakasında oturan birinin Levent'teki bi işyerine gidip gelmesi için kabul edilebilir diğer tek yöntem, motor veya vapurla Beşiktaş'a gitmek, sonrasında otobüse binmek. Metrobüs kadar olmasa da iş giriş çıkış saatlerinde vapur ve otobüsler de aşırı kalabalık. Büyükdere Caddesi'nin trafiğini çekmek de cabası. Araçla gidip gelmeyi hiç katmıyorum zaten. Dolayısı ile belli imkanlara (veya en azından akıllı ulaşım alternatiflerine) sahip olabilmen için ya gerçekten şanslı olman ya da işini ve evini ona göre seçmen lazım. Mesela ben ta Davutpaşa'ya Leven'te gittiğimden daha rahat ve daha ksıa sürede gittim Acıbadem'den ve üstelik yoğunluğa göre gerekirse Marmaray'la gitme şansım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 dana22 said: Grego said: öyle demeyin, 5 sene önce metrobüs yokken, mecidiyeköy bakırköy otobüsünde. kızın biri geri geri fortlamıştı. güzel günlerdi. gülüşerek ayrıldık. gerizekalımışsam demek ki. gitsene peşine. ama ek olarak, 2 hafta önce metrobüste eli yanlışlıkla 3 kere şeyime çarpan dayıdan tırsmadım değil. iste karma seni denemis..bakmis diside tik yok..bir de boyle deneyelim demis.. ee bundan sonraki adım ne. izmir de çocukken, otobüslerde şaka olsun diye milletin ensesinden öpen kız arkadaş geldi aklıma. bu mudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Kojiroh said: Ben 3 yıl işe gidip geldim o kalabalıkta. Her zaman öyle değil tabi de yola taşmayan kadarı her akşam var. Hele Fenerbahçe maçı oldu mu direk savaş alanına dönüyo, sayısız adam metrobüs beklerken zaten gecikmiş olan Avcılar metrobüsün önünü kesip kapısını açtırıp güzergahını Söğütlüçeşme'ye çevirtmeler falan. Anadolu yakasında oturan birinin Levent'teki bi işyerine gidip gelmesi için kabul edilebilir diğer tek yöntem, motor veya vapurla Beşiktaş'a gitmek, sonrasında otobüse binmek. Metrobüs kadar olmasa da iş giriş çıkış saatlerinde vapur ve otobüsler de aşırı kalabalık. Büyükdere Caddesi'nin trafiğini çekmek de cabası. Araçla gidip gelmeyi hiç katmıyorum zaten. Dolayısı ile belli imkanlara (veya en azından akıllı ulaşım alternatiflerine) sahip olabilmen için ya gerçekten şanslı olman ya da işini ve evini ona göre seçmen lazım. Mesela ben ta Davutpaşa'ya Leven'te gittiğimden daha rahat ve daha ksıa sürede gittim Acıbadem'den ve üstelik yoğunluğa göre gerekirse Marmaray'la gitme şansım vardı. İşe gidiş geliş saatlerini iyi ayarlaman gerekiyor. Ben Moda tarafına taşınmadan önce 2 ay kadar Nişantaşı - Ümraniye yaptım arabayla, felaket zorlanmadım. Ne kadar yanlış bir düşünce olsa da İstanbul'da özellikle işe gidip gelirken araba kullanmayı her zaman tercih ederim galiba. Yarım saat yol gidip milyon tane dallamanın saygısız ve terbiyesiz hareketlerini kutu gibi bir aracın içinde geçireceğime, müziğimi dinleyerek kendi başıma püfür püfür arabamda 1 saatte giderim. Saatlerini kendin ayarlayamadığın bir işteysen tabi ayrı olayın boyutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Kimsenin karıştığı yoktu da, çok abartmamak kaydıyla esnetiyodum ben de zaten. Ama dediğin doğru yani, arabam olsa ben de 30C havada 15dk boyunca milletin osuruk ve ter kokusunu çekip kendim de terlemektense 1.5 saat arabayla efil efil, rahat rahat gidip trafik çekmeyi yeğlerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 aquila said: gemiyle git. tam kahve içerken okudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 sene 2015 hala istanbulda oturan var meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Uberboat hizmete girdi Tr'de. Deniz kenarında uber'i aç, çağır gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar