Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 yes please http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/622e84dfc842bc1b41b01e92aa0b43ad/202509430/BlackBerry-Venice-Slider-Keyboard.jpg yes please her ne kadar bir cok sizintiya ragmen soylenti densede biri cikipta suna benzer baska bir sey de yapabilir yani. http://www.androidcentral.com/android-powered-blackberry-venice-starting-look-real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Sene 2015 ne bbsi ya hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 android yaziyor bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 neden bu analog klavye inadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 analog klavye candır. severiz, çok kullandıkça aşınır ama classy'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 bold 9700den beri pasaporta kadar çıkan tüm modelleri aldım bunu da alıcam gibi muhtemelen ama bu kadar çöp bi telefon firması olamaz :P firmanın anlaşması var baya ucuza veriyorlar ondna alıyorum yoksa hayatta almam bide tek q10 u turkcellden almıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 7 senedir falan touchscreen kullanıyorum, 7 senedir hala alışamadım ekrana yazmaya. Alışamamak değil de, sevemedim diyelim. Böyle birşey çıkarsa direk alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Korax said: neden bu analog klavye inadi? Seviyoz çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ben de seviyorum fakat artıları eksilerinden muhakkak az olacaktır pil için az yer kalması muhtemel, 1 günü görmeyen pil ömrü kötü olur. hadi diyelim onu hallettik, telefon tuğla gibi kalın olur bu sefer. çok mu pesimist oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 vurmayin lan tamam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 BlackBerry mi kaldı yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 uzaktan kumanda lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 bb amerika pazarında mı tutunuyor? nerede suyun kaynağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 BlackBerry enters agreement for $4.7 billion sale of company to consortium led by Fairfax Financial 2013 ekim gibi olmus bu olay. endonezya marketi iyiymis adamlarda. ne kadar goturur bilemem tabii, dunya genelinde 46milyon kayitli musterisi varmis. (wiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bataryası fazla olsun, donanımı yüksek olsun, klavyesi de kullanışlı olsun alınır bu telefon. tasarımı kötü olsa da bu özelliklerle idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bingildak said: bb amerika pazarında mı tutunuyor? nerede suyun kaynağı? Araplar kullaniyor arapca klavyesinden.dolayi basarili baya Hele trafikte favori olaylari text and drive oldugundan vazgecemiyorlar top5 app zaten arapca kuranda kamasutra allah falan filan find your muslim wife gibi appler var asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 aliyoz mu kurlara inat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Ekrani 5.5 ve ustu olursa dusunurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 çok abartı bi fiyatı olmaz gibi ya 1800-2200 bandından çıkmaz gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Bunu gecin de xperia Z5 e bakin asdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 samsung note gibi bekliyorum ekranını ben. merakli meraklı bekliyoruz... ama soyle bi durum var. bu adamlar androidden baktilar cubugun tadini aldılar adamlar fena dizaynlar cikarmaya baslayabilirler bi anda. sendece 3 model cikariyolar bu deliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 https://www.youtube.com/watch?t=7&v=a2-bR5zFbzw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?t=1&v=mDNuod3Yqds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 İndirime girince aldım bir tane, Türkiye, Avrupa fiyatıyla Amerika fiyatları arasında uçurum var şuan. Vergiler dahil 1100 tl ye aldım, tr de 2600 mus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Telefonun ismi Priv değil mi? Venice olarak kalmış başlık. Ben de bundan almayı düşünüyorum açıkçası. Samsung'un apaçi tasarımları ile LG'nin bootloop olayı beni bu telefona itiyor. Zaten Donanımhaber ölücüsü olmadığım için al sat da yapmam. Şimdiki telefonumda olduğu gibi 5 yıl kullanır emekli ederim. [video]https://www.youtube.com/watch?v=UYRjmjvh1Gw?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar