DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Bir suredir beles versiyonunu kullaniyordum, sonunda spotify uyeligimi iptal ettim ve bunu satin aldim. daha once deezer spotify tidal kullanmis biri olarak radio station/playlist ve oneriler konusunda digerleri halt etmis simdiye kadar dedim. benim gibi playlist olusturmaya vakti olmayip da hazir kanallari tercih eden, arabanin kontagini cevirdigimde iphone'un otomatik bluetooth streame baslamasina alismis adamlar icin ideal. varsa boyle buldugunuz guzel radyo istasyonlari veya playlistler paylasiniz. vakit olunca benimkileri yazicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 tr ye geldi mi şimdi ? amerika storedan kullanıyorum da bizimkilere de açayım ailecek kullanalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 nasi ya tr'de yok mu? amerika store'dan kullanin oyle yapabiliyosaniz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 tr de kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 sırf TR'da release etmedikleri için asla apple music kullanmayacağım. Spotify candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Spotify family package super, hanim a ve bana aylik 15 tl ye geliyor. Ben hala Apple music katma degerini anlayabilmis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kath said: sırf TR'da release etmedikleri için asla apple music kullanmayacağım. Spotify candır. release etmeme durumu yok galiba. Edememe durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 vergi mi vermemiş yine densizler!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Muyap para mı ne istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 muyap uçuk bi rakam isteyince skrler cekti apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Apple son zamanlarda Türkiye'ye de iyi davranıyor bence takında anlaşmaları halledip Apple Music'i de Türkiye'de kullanıma sunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 geldi türkiye'ye. 3 ay beleş sonra bireysel aylık 10 lira. aile için de 6 kişiye kadar 15 lira. müthiş fiyatlandırma. itunes arşivi hiç bir programda yok valla. deezer'ı iptal ediyorum şu an. aile fiyatlandırması harika. eşine çocuğuna al dinlesin bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 itunes in tüm arşivini dinlettiğinden eminmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 o fiyatlara; tabi.. ben de apple musicliyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Editor said: itunes in tüm arşivini dinlettiğinden eminmisiniz ? nadir bir albüm buldum itunes'dan dinliyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Ohh daha dün "gelsin artık bee" diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Yeni bi albüm denesene mesela Rihanna - anti albumü varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Hadi iyisiniz gelmiş sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Editor said: Yeni bi albüm denesene mesela Rihanna - anti albumü varmı ? var dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Obaaa bak bu iyi oldu. Spotify family kasacaktım az kalsın ki, zaten family share den yırtıyoruz. * Family Share den yırtamıyormuşuz. 6 kişiye kadar 14.99 TL..eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Gecilir mi buna şimdi? biri özet geçsin. UI falan iyi mi mobilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ui bildiğin müzik uygulaması işte iphone'un. senin için seçilenler kısmı baya iyi. yeni çıkanlar kısmı itunes store'daki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 DavidMills said: Obaaa bak bu iyi oldu. Spotify family kasacaktım az kalsın ki, zaten family share den yırtıyoruz. * Family Share den yırtamıyormuşuz. 6 kişiye kadar 14.99 TL..eh kaç kişilik ailesiniz abi siz 6 dan fazla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Masaustunde iTunes'e entegre calisiyor, arsiv'de daah once arayip bulamadigim bazi seyleri buldum. Iyi gibi. Mobil denemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 bazı şarkılar özellikle eski şarkılar geç yükleniyor biraz anlamadım sebebini. yeni albümler falan çat diye yüklenirken 78'de çıkmış nilüfer albümü kasılıyor. acaba bandwith ataması falan mı yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar