sadman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Opera'da da olmuyodu. Yalnız yıllar sonra ilk defa IE açtırdı bana bu oyun, teşekkürler linkrealms
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 İe ile indiriyorum bakalım. inş sorun cıkmaz.
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 başlamadı henüz, daha 2 saat var
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Brit mezar ana baba günü iskelet bulup skill kasamıyom :P
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 mf yi kasmaya başladım :D osmancanla takılıyoruz :D
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 of girdim de çok kötü lan direkt kapadım oynanacak gibi değil herşey çok kötü uo yapalım derken bok gibi yapmak . uo da en azından bişeyler responsive di adamlar mapi bile open map yapamamışlar sürekli kutu kutu zone zone geçiosun 2 d background üzerine 3 boyutlu karakter koymuışlar ve kalitesi çok kötü backgroundun gözünü yoruyor rahatsız ediyor. Sesler vsler çok kötü bir combata girdim direkt dayanamadım kapadım
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Ben de zorladım ama olmıycak galiba, sistemler aynı uo ama kutu kutu haritamı olur ya. Biraz oynasan kassan falan iyi olurmu çözemedim.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ben sevdim wala :D sizi bilmem yarın devam mf yi kasmaya. :D
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Biraz daha kasayım bari hemen pes etmiyim. crafting nasıl kasacaz zırh silah nerden bulucaz kaldım öyle bir şey yapamadım düzgün.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 mortis online ın gerçeği fark etmisi dl ile birlikte 30 dk sürmüş hahahaha
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Yok simdi oldu :) sorcery kasmaya başladım meditation yapmayı buldum mana yı dolduruyorum mezarlıkta 2. seviye heal büyüsü buldum 7 heal atabiliyorum artık kendime. Heycanla bekliyosun oyunun kötü çıkmasını bilgıldak ama daha değil dur bakalım hatta tam ultimadaki gibi kasmaya başladım birden sardı. sorcery 21 oldu 20 den sonra 2. seviye büyü bulmazsan artmıyor.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 key var mıdır? quel-thul'la beraber gireriz çok süper olur.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 oyunun kötü çıkmasını beklemiyorum abi, zaten kötü. kabullenenler var, yoklukta UO esintisi yaşamaya çalışanlar var. onun dışında pek bir soru işareti yok benim kafamda :)
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 albion u hypelayan adam buna kötü diyo ya utan
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 sene 2015 hala bunun her yerde bilememişlik yapmasını ciddiye alan var
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Darestan said: albion u hypelayan adam buna kötü diyo ya utan albion'a iyi diye hype yapmadık. bedava key var, gelin beraber oynalım diye hype yaptık. başından beri söyledim, tablet için geliştirilen oyundan uzun vadede bir cacık olmaz diye. ve evet, albion bundan çok daha iyi bir proje.
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 2 saatlık izlenimlerim, bugün biraz daha bakarım Oyun UO nun tüm sistemlerini almış oynanış olarak ek şeylerde var eksikliklerde 15 yıl öncesinin oyununu yapmak pek akıl karı değil tabi. Sorcery'e baktım biraz skill artışı aynı gibi 20.0 ye kadar hızlı bir şekilde arıyor 20.0 den sonra yavaşlamaya başlıyor ve 2. seviye büyü yapmazsanız artmıyor 20.0 den sonra, ilk mezarlıkta 2 tane 2. seviye bulabiliyorsunuz kendinize yada düşmanlara büyü atarak sorcery kasabiliyosunuz mana biterse meditation yaparak manayı dolduruyorsunuz haliyle medidation da artıyor Mezarlıkda sandıklar var 0 lockpick istiyor üstünüzde 15 tane var bir tane açtım güzel bir balta çıktı büyüyle öldürmek yerine onu kullanmaya başladım baya iyi koyuyor Tek hoşuma gitmeyen haritanın parça parça olması biraz uzak bölgelre gittim ilk bölgedeki küçük bir parça değil alan büyük ilk alan öyle sanırım. Biraz daha oynayım yazarım.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ingilizcesi iyi olup oynayıp oyunu çözmeye başlayanlar tecrübelerini aktarsın da bende çözeyim :D stat ları nerden kasacaz çözemedim mesela ?
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Ultima oynamamışın belli :) str mesela kılıç balta kullandığında artar yani iskeletlere vurdukca yavaş bir şekilde artar, büyü yaparsanda int artar mantığı böyle yani. Kullandığın skill'lere bağlı olarak stat'lar artıyor. 250 stat cap var mesela örnek olarak yazıyorum warrior kasıcan 150 str 50 dex 25 int 25 wis. yapıcan toplamda 250 olucak yanlış artırırsan yandaki oklarla düşürüp yada stat dı kitleyebilirsin artmasın diye
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ya onu biliyorumda. mesela box yapınca yada yumrukla dalınca falan daha hızlı artardı varmı böyle taktikler falan demek istedim :D uo oynamaz olurmuyuz :D:D
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ben de çok oynamadım daha bugün bakarım vardır belki. Ama pek gerek yok sanırım artıyor işte neyi kullanırsan onla alakalı stat
Öne çıkan mesajlar