Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linkrealms

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of girdim de çok kötü lan direkt kapadım oynanacak gibi değil herşey çok kötü

uo yapalım derken bok gibi yapmak . uo da en azından bişeyler responsive di

adamlar mapi bile open map yapamamışlar sürekli kutu kutu zone zone geçiosun

2 d background üzerine 3 boyutlu karakter koymuışlar ve kalitesi çok kötü backgroundun gözünü yoruyor rahatsız ediyor. Sesler vsler çok kötü

bir combata girdim direkt dayanamadım kapadım
Mesaj tarihi:
Yok simdi oldu :)

sorcery kasmaya başladım meditation yapmayı buldum mana yı dolduruyorum mezarlıkta 2. seviye heal büyüsü buldum 7 heal atabiliyorum artık kendime.

Heycanla bekliyosun oyunun kötü çıkmasını bilgıldak ama daha değil dur bakalım hatta tam ultimadaki gibi kasmaya başladım birden sardı.

sorcery 21 oldu 20 den sonra 2. seviye büyü bulmazsan artmıyor.
Mesaj tarihi:
Darestan said:

albion u hypelayan adam buna kötü diyo ya utan

albion'a iyi diye hype yapmadık. bedava key var, gelin beraber oynalım diye hype yaptık. başından beri söyledim, tablet için geliştirilen oyundan uzun vadede bir cacık olmaz diye.

ve evet, albion bundan çok daha iyi bir proje.
Mesaj tarihi:
2 saatlık izlenimlerim, bugün biraz daha bakarım

Oyun UO nun tüm sistemlerini almış oynanış olarak ek şeylerde var eksikliklerde 15 yıl öncesinin oyununu yapmak pek akıl karı değil tabi.

Sorcery'e baktım biraz
skill artışı aynı gibi 20.0 ye kadar hızlı bir şekilde arıyor 20.0 den sonra yavaşlamaya başlıyor ve 2. seviye büyü yapmazsanız artmıyor 20.0 den sonra, ilk mezarlıkta 2 tane 2. seviye bulabiliyorsunuz kendinize yada düşmanlara büyü atarak sorcery kasabiliyosunuz mana biterse meditation yaparak manayı dolduruyorsunuz haliyle medidation da artıyor

Mezarlıkda sandıklar var 0 lockpick istiyor üstünüzde 15 tane var bir tane açtım güzel bir balta çıktı büyüyle öldürmek yerine onu kullanmaya başladım baya iyi koyuyor

Tek hoşuma gitmeyen haritanın parça parça olması biraz uzak bölgelre gittim ilk bölgedeki küçük bir parça değil alan büyük ilk alan öyle sanırım.

Biraz daha oynayım yazarım.
Mesaj tarihi:
Ultima oynamamışın belli :)

str mesela kılıç balta kullandığında artar yani iskeletlere vurdukca yavaş bir şekilde artar, büyü yaparsanda int artar mantığı böyle yani.

Kullandığın skill'lere bağlı olarak stat'lar artıyor.

250 stat cap var mesela örnek olarak yazıyorum warrior kasıcan 150 str 50 dex 25 int 25 wis. yapıcan toplamda 250 olucak yanlış artırırsan yandaki oklarla düşürüp yada stat dı kitleyebilirsin artmasın diye
  • Yeni Oluştur...