cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Spor Toto Süper Ligi Hasan Doğan Sezonu 2. hafta maçında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 19 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor: Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Josef de Souza, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Moussa Sow, Fernandao ve Robin van Persie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Rize'de Kweuke kazanı en son hala kaynıyordu, onun son durumuna bağlı Rize'nin performansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 fener 3 atar 1 sayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 affedildi kadroda olacak diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 öyleymiş, oynayacak diyorlar. umarım gidişte, dönüşte saldırı olmaz tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 kweuke oynayacak basın toplantısı yapıp özür diledi. ama skoru değiştirir mi bilmem :) rize deplasmanının 2. hafta olması iyi mi kötü mü bilemedim. s-h'a katılıyorum umarım insan canına kastedilen bir olay yaşanmadan biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Belki daha erken olabilir ama ben açıkcası hocaya güvenmiyorum. Oyuna hiç müdehale etmiyor. Ezbere 442 oynuyoruz. Ama ne kanat var ne de orta saha. Takımın tek kanat oyuncusu Nani , oda Krasicten hallice. Orta saha desen yok. Sousa ve Meireles stoper gibi oynuyorlar. Kanatları zorlayan olmayınca beklerde rahat oynayamıyor, çıkamıyorlar ileri. Çünkü rakip ataklar hep kanatlardan geliyor. Son yunan rakip karsısında özellikle notunu verdim. Sow ve Fernandou etkili olamadı. Çıkar Sow u , sok oyuna Alper yada Volkan Şen i . Ama yok. Ezberlemiş çift ST olayını. Sanki çok ST olunca çok gol atılıyor. Bu adam pek uzun ömürlü olmaz Fenerde. Umarım çok yara almadan kurtuluruz. Bu arada yanılıyor olmayı çok isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 ben de bu hocayı pek beğenmedim ilk başlarda biraz sempatik geldi ama sonra bu egoist tavırlarının, cool pozlarının içinin boş olduğunu düşünmeye başladım. ayrıca oyun olarak geçen yıldan hiç bir farkımız yok, takım ne yaptığını bilmiyor. paslaşıp boş alandaki adama topu veriyorlar, bireysel çabalarla pozisyona giriyoruz. zayıf rakip üstünde bile baskı kuramıyoruz. alışma süreci vs bekliyorum işte belki değişen bişeyler olur diye ama pek umutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Kweuke ilk 11 çıkarsa golü var, o kadar hırsla atar mutlaka. Her türlü FB kazanır. Maçın kendisinden çok gidiş-gelişte yaşanacak sıkıntıların tartışılıyor olması zaten ülkede sporun çoktan bittiğinin en güzel göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 janis said: Belki daha erken olabilir ama ben açıkcası hocaya güvenmiyorum. Oyuna hiç müdehale etmiyor. Ezbere 442 oynuyoruz. Ama ne kanat var ne de orta saha. Takımın tek kanat oyuncusu Nani , oda Krasicten hallice. Orta saha desen yok. Sousa ve Meireles stoper gibi oynuyorlar. Kanatları zorlayan olmayınca beklerde rahat oynayamıyor, çıkamıyorlar ileri. Çünkü rakip ataklar hep kanatlardan geliyor. Son yunan rakip karsısında özellikle notunu verdim. Sow ve Fernandou etkili olamadı. Çıkar Sow u , sok oyuna Alper yada Volkan Şen i . Ama yok. Ezberlemiş çift ST olayını. Sanki çok ST olunca çok gol atılıyor. Bu adam pek uzun ömürlü olmaz Fenerde. Umarım çok yara almadan kurtuluruz. Bu arada yanılıyor olmayı çok isterim. .. Ezbere 442 oynuyoruz. Ama ne kanat var ne de orta saha.. 442 oynamıyoruz. Hocamızın niyeti o degil. Ondan senin yazdığın gibi kanat yok. Klasik 442 oynamayacak bu takım. Oynasa iğrenç olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Rewendor said: Kweuke ilk 11 çıkarsa golü var, o kadar hırsla atar mutlaka. Her türlü FB kazanır. Maçın kendisinden çok gidiş-gelişte yaşanacak sıkıntıların tartışılıyor olması zaten ülkede sporun çoktan bittiğinin en güzel göstergesi. Müsabaka sonrası takım dönmeyeyip orda geçirecek geceyi. Güvenlik zafiyeti Olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Rewendor said: Maçın kendisinden çok gidiş-gelişte yaşanacak sıkıntıların tartışılıyor olması zaten ülkede sporun çoktan bittiğinin en güzel göstergesi. geçen yılki olayın failleri hala serbest. ülkenin kendi bitik zaten, futbolu bitse ne olacak bitmese ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 geçen yılki olayın faillerinin hala serbest olması çok manidar zaten. sen ben tarasak o otobüsü 15-20 dakkada bulurlar bizi ama bu adamlar hala ortalıkta geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 emniyet gücünün %90'ını iktidarı koruma, fetocuları temizleme, solcu, öğrenci, memur, işçi dövmeye ve göz altına ayırdığı için faillerin bulunmaması şaşırtıcı değil. planlı bir örgüt işi falansa bulamayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Adamına göre muamele. Daha önce sadece cebindeki bozuk parayı stada girerken vermek istemedi (başka parası yoktu, dönüş için dolmuş parasıydı) diye, ki tek söylediği "e 20 liram olsa içeride bir şey alsam bozuk para üstü vermeyecek mi büfe" ve "bu paranın kızılaya bağışlandığını nereden bileyim, makbuz istiyorum"du, tartaklanan, tartaklanmasına gösterdiği tepkiyle de ifadesi alınıp gözaltına alınmaya çalışılan arkadaşım var, ama adam burada takım otobüsüne ateş edip adam yaralayınca ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 evet ben de onu söylüyorum işte. şuanki olanaklarla bu tip bi olayın çözülmesi gerçekten 1 saati geçmez ve o buldukları tetikçileri de kuş gibi öttürürler. ama silahı tutan el muhtemelen bunların yapılamayacağı birisine ait ki olay 1 ayda unutuldu bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 aynen öyle adamına göre muamele, evin önünde silahla karısını yolda döven adamı polise şikayet ettik, 1 ekip geldi 5dk konuştu adamla gitti, şikayetçi değilmiş kadın dedi. 2 saat sonra bizim eve 3 ekip polis geldi komşular gürültüden şikayetçi diye ev sahibini alıp götürdüler. polise en ufak zarar verebilecek bir şüpheli varsa kaçıp gidiyorlar veya dokunmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 rize yargılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 volkan şener kjaer kadlec caner topal ozan şen nani alper rvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 RVP ilk 11 de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 meireless yok sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 aynen ya meireles yok sonunda .. birde şu alves olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Fernandao nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 fernandao ve rvp var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Stoch'un mallığından dolayı Bursa son dk golüyle mağlup oldu. Keşke bonservisiyle verseydin şu adamı. Kimilerinin çok hoşuna gidiyor bu adam ( ne bulduklarınıda bilemiyorum) ama Bilal'den hallice akıl olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar