Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Suriyelilerle birlikte göçmen olarak çok sayıda türkünde yurtdışına kaçtığını söylüyorlar. Aslında şu zamanda ülkenin şu haline bakarsak 20 yaşında üniversite kazanmamış askerliği de yapmamış olsam fena fikir değil gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 oo agir olmus ozur dilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Ne gidicem avrupaya terör destekçileri onlar. Benim gönlümdeki yer ayrı. Gideceğim bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi yapmayın yazık günah ya psdgjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Yapsınlar sana mı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 yalnız ben göç edilen ülkeler için demiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bi şişe su kaç yüroymuş biliyor musunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 makedonya kapatmış yunanistan sınırını, gazlıyorlar zorla geçmeye çalışanları asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 valla İstanbul hariç diğer şehirlerin durumunu görmedim ama şu an herhalde TR de en fazla suriyeli izmirde vardır. Lan Dogudan geldiler,antalya ve bodrumdakileri de izmire postaladılar. Antalyadan Ayvalıga kadar kaçarken bot u batan tüm mültecileri izmire topladılar. Konaktan Başlıyor. çankaya ,basmane,pasaport. ve kordunun cumhuriyet meydanı tarafıından girişi full mülteci. E haliyle 2-3 muhabbet ettiğimiz oldu öyle adamların falan hiç gitmeye niyeti yok a.q DEvlet bize iş versin çalışalım diyorlar. nereye kaçıon adamlar kalıcı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 nasıl kacıyorlarmıs bizde kaçak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Flassh said: nasıl kacıyorlarmıs bizde kaçak? botla yunanistana geçiyorlar. ordan trenle makedonya , macaristan sonra almanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 iyiymiş tanıdık var mı benide aldırın gezer gelirim en kötğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 var tanidik olmwz olur mu. al cantani gel brit banka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 tam insan kaçakçılığı yapılacak zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Bir kaç hafta önce Karaburun'a gitmiştim. Orada, ne kadar doğru bilemem tabi, millet artık balıkçılıkla uğraşmıyor dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Aluriel said: Flassh said: nasıl kacıyorlarmıs bizde kaçak? botla yunanistana geçiyorlar. ordan trenle makedonya , macaristan sonra almanya en mantıklısı bu, ama makedonya şu anda sınırda biber gazıyla karşılıyor mültecileri. ohal ilan etti adamlar. kanunlarına göre aslında ülkeyi terk etmek için 72 saat + ücretsiz toplu taşıma veriyorlar ama işler kızıştı. yunanistan'a sırf geçtiğimiz temmuzda 2014'ün toplamından fazla kişi girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 izmir basmane'de herhangi bir dükkandan can yeleği temin edebilirsiniz.ordan suriyelilerin peşine takılın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 yunan adaları muazzam. midilliye gidiyorsun, günde 30 euro yardım parası alıyorsun, mis gibi hayat. üstelik geçmek inanılmaz kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Hic bir vasfınız yoksa gençlik dışında. İşinizde yoksa Türkiyede. İngiltere iyi seçenek. Kimse size kimlik sormaz. çokda rahat iş bulursunuz. tek sorun kalıcak hostel bulmak kimliksiz. Ve orası çok pahalı olduğu için para harcamadan yaşamayı öğrenmek. Dikkat edin yalnız inanılmaz derecede çok fazla dolandırıcı var Londrada. geceleri uyku tulumu ile sohoda yerlerde yatabilirsiniz ama fazla abartmamak gerek. bir süre sonra dikkat çekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 ginaly said: yunan adaları muazzam. midilliye gidiyorsun, günde 30 euro yardım parası alıyorsun, mis gibi hayat. üstelik geçmek inanılmaz kolay. oha ciddi mi? gidiyom o zmn ben kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 akşam pedal basayım dedim biraz. işte üçkuyulardan alsancak limana kesintisiz bisiklet yolu falan var . pasaporttan geçerken dikkat ettim . suriyeliler izmir körfezinin en pis oldugu noktalardan birinde balık tutup ,tuttuklarını anında mangala atıyorlardı.çok sürmez avrupayı falan göremeden ağır metal den zehirlenip ölürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 winter is coming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 yunanistanda asla Türk olduğunuzu belli etmeyin başınıza bela alırsınız. Tabii Turist olarak gitmediğiniz zaman için bu lafım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Zikko said: winter is coming.. bıngıldak is coming for me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar