Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suriyelilerle birlikte yurtdışına kaçmak..

Xaero

Öne çıkan mesajlar

valla İstanbul hariç diğer şehirlerin durumunu görmedim ama şu an herhalde TR de en fazla suriyeli izmirde vardır. Lan Dogudan geldiler,antalya ve bodrumdakileri de izmire postaladılar. Antalyadan Ayvalıga kadar kaçarken bot u batan tüm mültecileri izmire topladılar.

Konaktan Başlıyor. çankaya ,basmane,pasaport. ve kordunun cumhuriyet meydanı tarafıından girişi full mülteci. E haliyle 2-3 muhabbet ettiğimiz oldu öyle adamların falan hiç gitmeye niyeti yok a.q DEvlet bize iş versin çalışalım diyorlar. nereye kaçıon adamlar kalıcı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Flassh said:

nasıl kacıyorlarmıs
bizde kaçak?

botla yunanistana geçiyorlar. ordan trenle makedonya , macaristan sonra almanya

en mantıklısı bu, ama makedonya şu anda sınırda biber gazıyla karşılıyor mültecileri. ohal ilan etti adamlar. kanunlarına göre aslında ülkeyi terk etmek için 72 saat + ücretsiz toplu taşıma veriyorlar ama işler kızıştı. yunanistan'a sırf geçtiğimiz temmuzda 2014'ün toplamından fazla kişi girmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Hic bir vasfınız yoksa gençlik dışında.
İşinizde yoksa Türkiyede.
İngiltere iyi seçenek. Kimse size kimlik sormaz. çokda rahat iş bulursunuz. tek sorun kalıcak hostel bulmak kimliksiz. Ve orası çok pahalı olduğu için para harcamadan yaşamayı öğrenmek.
Dikkat edin yalnız inanılmaz derecede çok fazla dolandırıcı var Londrada.
geceleri uyku tulumu ile sohoda yerlerde yatabilirsiniz ama fazla abartmamak gerek. bir süre sonra dikkat çekersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

akşam pedal basayım dedim biraz. işte üçkuyulardan alsancak limana kesintisiz bisiklet yolu falan var . pasaporttan geçerken dikkat ettim . suriyeliler izmir körfezinin en pis oldugu noktalardan birinde balık tutup ,tuttuklarını anında mangala atıyorlardı.çok sürmez avrupayı falan göremeden ağır metal den zehirlenip ölürler .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...