tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 yayın 10 sn de bir takılıyor, bu adamların birde şampiyonlar ligi yayınlayacağını hesap edin, sıçtık resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Youtube da var tivibu dan stream.. Macta berbat Denk guclerin mucadelesi zaten:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 normal tivibu da zerre sorun yok, hd'den takır takır izliyorum. online altyapı konusunda hızlı karar vermeyin. bu adamlar için test yayını gibi bir şey o yüzden şifresiz, herkese açık yaptılar. buna göre önlem alınacak. bu işleri yapsınlar diye trt ile anlaşmışlardı ama aşırı derecede ilgisiz ve kendi başlarına takılıyor adamlar demişti tivibu'nun koordinatörü babama sdfsa adam bayağı pişmandı hatta trt ile anlaşma yaptıklarına. bizim paramızla aldılar, reklamlarını bile bizim ismimiz ve logomuz olmadan yapıyorlar falan diyordu. neyse konu o değil. online yayın toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Periscope'ta iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Hakem mac cabuk bitsin diye faul vermiyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ben 18 yıllık fenerbahçeliyim bu kadar kötü hoca görmedim fenerin başında. kalorifer görevlisi ismo bundan iyiydi. bu portekizli derhal gitmeli gitmezse kulüp batacak bu kadar transfere şampiyon olamayıp. oynattığın sisteme sokam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Valla bende cam gibi problemsiz, ki yazlıktayım, yazlık interneti bayağı tırt normalde. Ona rağmen gayet rahat izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ne dandik oynuyoruz yaa. Sıkıldım feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 pereira sadece şekil ya. çakma terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 çok kötü futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 abi uyuyacağım resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Bi oyuncu değiştireydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Şu Fener'in kadrosunu 100 Td ye sormuşlar, 99 u 4-2-3-1 oynarım demiş.Oynamam diyen tek adamı da Fener'in başına geçirmişler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 revepe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 nani tatile gelmiş, antalyaspora gitseydi bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bari rvp göreydik harbi. maçı da izleyemiyoruz ya. şuan seçemiyorum bile adamları. Kalite o kadar düşük ve takılıyor. ABV tivibu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 UU değişikliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Yeni Selçuk'umuzu da bulduk. Dk 65 Mehmet Topal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ya bu kadar boktan ve sıkıcı maç olmaz. ÖLECEM LANÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 maç o kadar kötü ki vakit geçmiyor. bakıyorum saate hep aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Selçukla Mehmet Topalı aynı seviyeye koymak, şu dk da meireless çıkartıp mehmet topalı oyuna almak kadar saçma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bi de meireles, topal değişikliğinin anlamı nedir. eskişehir maçında da öyle yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Bes alti aya takim rayina girer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ya en ufak bir organizasyon yok. taktik yok. Salmışız danaları otlağa. takılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 penaltiyi mi yedi hakem bana mi oyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar