incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 benim dopingim ülker cikolatali gofret
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 @jaeger kanka bulka girdim bu arada en azindan gunde 4k kalori yemeyi deniyorum :D
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 kalori olsun diye boş şeyler yeme kanka et sebze meyve kuruyemiş aban
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 haftada 2,5kg et tuketiyorum onun disinda haftanin 4-5 gunu sebze kuruyemis cok pahali burda :/ beyaz ekmek misir gevregi falan filan bol bol hatta haftada 1-2 kere burger king ates beni cagiriyo onun disinda muz yumurta sut tabiki eksik olmuyo
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Llama said: Aiko said: bence cahilliklerinden oluyor bilinçli yaptıklarını düşünmüyorum devlet bariz teşfik ediyor.. cesaretlendiriyor. ödüllendiriyorlar üsküdar belediyesi ev verdi bu kıza bir çok yere ismi verildi yarışı kazandı başbekenim beşbekenim diye ağladı tv karşısında... https://pbs.twimg.com/media/CMnW0N4XAAAhpWA.jpg devlet bilmem kaç tane cumhuriyet altını verdi. ağaoğlu daire verdi. garanti reklamlarına çıktı. bu paralar, daireler ne olacak acaba. daha bizim bilmediğimiz neler vardır.
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Dopingsiz yarisma diye birşey yok abi. Tek fark kimi sporcununilaclarini ayarlayan doktoru çok iyi olmuyor. Yakalaniyorlar.
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Hayir kimse de dememis ki dunya liderligine emin adimlarla yuruyen ülkemize uluslararasi komplo bu diye.
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 protein tozu ile steroid arasındaki farkı dahi anlayamayan bir millet olduğumuz için böyle şeyler normal.
elma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Black_Hand said: protein tozu ile steroid arasındaki farkı dahi anlayamayan bir millet olduğumuz için böyle şeyler normal. kanka az cekmedin be. Gel buraya da hollanda sporcu gorsun
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Theridone said: Hayir kimse de dememis ki dunya liderligine emin adimlarla yuruyen ülkemize uluslararasi komplo bu diye. ülke farklılıkları var hep şimdi yalan yok.. türkler hep madalya kaybedince ingilizler mutlaka kazanıyor :)
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Black_Hand said: protein tozu ile steroid arasındaki farkı dahi anlayamayan bir millet olduğumuz için böyle şeyler normal. ee ..esasinda o protein tozu diye sattiklari zimbirtinin icinde de ne oldugunu bilemiyoruz cogu zaman..sorun orada.. sans iste bazi tozlari kullandiginda daha super etkili oluyor..ole gelistirilmis formula filan.. kips kips??
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 doktorlar hep fail ya bu konuda
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 senko said: bingildak said: dopingsiz yapan var mı abi zaten bu işleri? benim bildiğim ikiye ayrılıyor. dopingle yakalananlar ve yakalanmayanlar şeklinde eheh. 90'larda kaldı bu görüş hala yapıp yakalanmayan vardır ama emin ol üst sıradakiler değildir. özellikle armstrong olayı patlak verdikten sonra UCI başta olmak üzere IAAF, FINA sapık gibi kontroller getirdi. bizimkilerin zaten profesyönelce doping yapmasını beklemiyorum, o yüzden patlıyorlar böyle bir bir. fransa turunda froome'dan quintana'dan contador'dan nerdeyse her etap sonunda örnek alıyorlardı. dünya atletizm şampiyonası da farklı olmayacaktır. geriye dönük operasyonlar başladı. son 10 yıldaki bir çok altın madalyanın hatta derecenin sürekli dopingli sporcular tarafından edinildiği düşünülüyor. çok büyük bir kısmına da soruşturma açıldı hatta bizim elvan'da soruşturmaya tabii tutuluyor. son 1 yılda mesela yaklaşık 500 atletin doping muayanelerine yakalanmayan tekniklerle yarıştığı ve çoğunun derece aldığı söyleniyor ama kimlikler vs. daha çoğunun açıklanmadı. Bu yeni bir test çıkmış anladığım kadarıyla hem son bilmem kaç yılda kullandıysan yeni numunende çıkıyor hem de eskilerde varsa da yine bulabiliyor vs... GG olacak atletizm diyorlar. FIFA'daki rüşvet skandalı gibi bir olaya döndü çünkü atletizmdeki doping geyikleri. IAAF'nın hasıraltı ettiği doping sonuçları olduğu vs. de iddia ediliyor çok ünlü isimlere ait.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 2. dünya savaşından beri olimpiyatlardan en dandik yarışmalara kadar oldu hep dopingin her çeşidi almanların süper asker üretme çabası hep :D
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 müslüman atletler için allah diye doping mi çıkardılar acaba
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bu ilaclar hep bobrege zararli. ilac almayip uzun kas yapsinlar
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 offf ne güldüm şuna ya : ) abi bunun aldığı her cezayı biz ödücez bakın görün
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 atla deve degil toplam 1 750 civariymis..
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ahmedinejad said: madalyayı gamze bulut'a verecekler o zaman. onda bişey çıkmasa bari. hayır gamze ile ilgili inceleme de devam ediyor o da şüpheli o yüzden altın madalya 2. verilir kuralını uygulamadılar bu sefer. ki ilk defa gibi bişey şu hareket. muhtemelen onun da kokusu çıkacak.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 gamzede o dönem yarışırken biyalojik pasaport yokmuş ve sadece çiş tahlili temiz çıkmış. aslı da zaten bu yarış değerleri yüzünden ceza almadı genel paraportunda değersizlikler yüzünden yarışma derecelerini aldılar gamze bu ikincilikten sonra biyalojik paraporta geçti ve ondan sonra hiç bir çeyrek finalı geçemedi. ve şimdi sakat zaten rioda yarışcakmış ama bence bu olaydan sonra sakatım der katılmaz
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Llama said: şimdi sakat zaten rioda yarışcakmış ama bence bu olaydan sonra sakatım der katılmaz
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Spor Genel Müdürlüğü (SGM), doping yaptığı için müsabakalardan 8 yıl men edilen milli atlet Aslı Çakır Alptekin'e verilen 2 bin 575 Cumhuriyet altınının iadesini isteyecek. http://i.imgur.com/RXyJJPo.png
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 spor bakanlığı da zaten başka parti tarafından yönetiliyor.
Öne çıkan mesajlar