Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
max bi rating var yani olması lazım mantıken. istesren 50 win row yap globalde 3-4 kere ardarda yenilince patlıyosun işte. 8 lose globalde arka arkaya alıp supreme'e düşmemen biraz çabukyazış gibi geldi bana
Mesaj tarihi:
ben 8 9 maç üstüste yenilip düşmüştüm supreme e. 2 maç kazanıp ardarda tekrar çıkmıştım globale. 4 5 kere böyle oldu.

ilk çıktığımda 2 3 maçta düşmüştüm ama slip sen daha yenisin normal sana.

ve bu dediklerimi dream team ile yaptım bizim asd
Mesaj tarihi:
bi 2,630 Hours daha oynarsam olcak

lan dream team dram team her türlü rus premadelerin gelmesinden iyidir. ben %90 solo, en fazla volperi alıyorum. gerçi öyle de solodan iyi mi kötü mü artık sen düşün asdf
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

max bi rating var yani olması lazım mantıken.

aslında olmaması lazım.
ama sen yüksek olursan ve karşındakiler sana çok yakın değilse gıdım gıdım gelir, kaybedersen fazla düşer. karşındakilere bağlıdır işte daha çok.
Mesaj tarihi:
valve ile esea sistemini sentezleyip çok güzel yeni bi şey yapılabilir aslında ama kimse uğraşmaz.
mevcut sistemde de abuselanabilecek bi şey varsa belki millet çakmasın diye açıklamıyorlardır.
Mesaj tarihi:
aynen ya aslında var da arka tarafta biz göremiyorum atıyorum global 15000mmr pointte başlıyor gibi...

Benim kesin bildiğim bilgi şu şekilde;
+mmr points:
*Kendi mmr indan büyük adamı vurursan
*kazandığın round sayısı
*MVP
*player saves...
*silah seçimi her silah ayrı adam vurunca sana kazandırdığı para ile orantılı
*Hit bölgesi yani Headshot is important
*Harcadığın kurşun

Bunların hepsi artı ha birde eksileri var bunların negatifleri düşünebilirsin senden düşük rankli adamdan az point yapman en büyük kayıp
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

bi 2,630 Hours daha oynarsam olcak

lan dream team dram team her türlü rus premadelerin gelmesinden iyidir. ben %90 solo, en fazla volperi alıyorum. gerçi öyle de solodan iyi mi kötü mü artık sen düşün asdf

ayıp ediyorsun çağır beni taşırım seni
Mesaj tarihi:
Editor said:

Benim kesin bildiğim bilgi şu şekilde;
+mmr points:
*Kendi mmr indan büyük adamı vurursan
*kazandığın round sayısı
*MVP
*player saves...
*silah seçimi her silah ayrı adam vurunca sana kazandırdığı para ile orantılı
*Hit bölgesi yani Headshot is important
*Harcadığın kurşun

tek fark ettiren şey mvp olmak, hs atıp atmaman falan fark etmiyor, mmr takıma bölünüyor zaten senin kimi vurdugun da önemli degil, kaç adam öldürdüğün de önemli değil.
diye düşünüyorum ben asdsdf
Mesaj tarihi:
abi guidelarda falan hep söylüyorlar bunu

rank +-yi etkileyen sadece maç sonucu ve mvplik

bir de işte offline varsa 4 kişi kazandıysan daha çok artı, 4 kişi yenildiysen daha az eksi
Mesaj tarihi:
bana inanın öyle değil saydıklarım var boost service yapmış adamım çok farketmesede farkediyor kaçkere berabere kalıp rank atladığımı hatırlıyorum şöyle düşün

5 arkadaş oynuyorsun ama bir arkadaşın ya düşüyor yada upperrank oluyor niye diye düşünmediniz hiç dimi sadece milletin dediklerine takılıosunuz
Mesaj tarihi:
mm rank ratinginiz

-isabet oranı
-k/death
-karşı takımın rankler
-mvp

gibi şeylere bağlı. 50 kere dedik anlatamadık. bu oyun isabet oranına bakmıyorsa rank verirken ben adam değilim. smg oynayanın rank atlaması vs awp,deagle oynayanın rank atlama hızı
Mesaj tarihi:
Emre333 said:

mm rank ratinginiz

-isabet oranı
-k/death
-karşı takımın rankler
-mvp

gibi şeylere bağlı. 50 kere dedik anlatamadık. bu oyun isabet oranına bakmıyorsa rank verirken ben adam değilim. smg oynayanın rank atlaması vs awp,deagle oynayanın rank atlama hızı

baya sacmaymış o zmn bu
  • Yeni Oluştur...