Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 max bi rating var yani olması lazım mantıken. istesren 50 win row yap globalde 3-4 kere ardarda yenilince patlıyosun işte. 8 lose globalde arka arkaya alıp supreme'e düşmemen biraz çabukyazış gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 at yalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 ben 8 9 maç üstüste yenilip düşmüştüm supreme e. 2 maç kazanıp ardarda tekrar çıkmıştım globale. 4 5 kere böyle oldu. ilk çıktığımda 2 3 maçta düşmüştüm ama slip sen daha yenisin normal sana. ve bu dediklerimi dream team ile yaptım bizim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 bi 2,630 Hours daha oynarsam olcak lan dream team dram team her türlü rus premadelerin gelmesinden iyidir. ben %90 solo, en fazla volperi alıyorum. gerçi öyle de solodan iyi mi kötü mü artık sen düşün asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Silphatos said: max bi rating var yani olması lazım mantıken. aslında olmaması lazım. ama sen yüksek olursan ve karşındakiler sana çok yakın değilse gıdım gıdım gelir, kaybedersen fazla düşer. karşındakilere bağlıdır işte daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 olmayabilir de tabii. mm'de ratingle alakalı hiçbir şey belli değil ki sanki nsa top secret intelligence. adam gibi numerik elo puanı falan koysa gabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 valve ile esea sistemini sentezleyip çok güzel yeni bi şey yapılabilir aslında ama kimse uğraşmaz. mevcut sistemde de abuselanabilecek bi şey varsa belki millet çakmasın diye açıklamıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 main hesapla 13-14 maç ard arda kazanıp global olmuştum.uzun süredir smurf'le takılıyorum, geçemedim global'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 aynen ya aslında var da arka tarafta biz göremiyorum atıyorum global 15000mmr pointte başlıyor gibi... Benim kesin bildiğim bilgi şu şekilde; +mmr points: *Kendi mmr indan büyük adamı vurursan *kazandığın round sayısı *MVP *player saves... *silah seçimi her silah ayrı adam vurunca sana kazandırdığı para ile orantılı *Hit bölgesi yani Headshot is important *Harcadığın kurşun Bunların hepsi artı ha birde eksileri var bunların negatifleri düşünebilirsin senden düşük rankli adamdan az point yapman en büyük kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Silphatos said: bi 2,630 Hours daha oynarsam olcak lan dream team dram team her türlü rus premadelerin gelmesinden iyidir. ben %90 solo, en fazla volperi alıyorum. gerçi öyle de solodan iyi mi kötü mü artık sen düşün asdf ayıp ediyorsun çağır beni taşırım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 sen sus şerif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 kartalım ama canın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 oo kartallar yüksekten uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 mahallede arkadaşlarım clutch king der bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 si key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Editor said: Benim kesin bildiğim bilgi şu şekilde; +mmr points: *Kendi mmr indan büyük adamı vurursan *kazandığın round sayısı *MVP *player saves... *silah seçimi her silah ayrı adam vurunca sana kazandırdığı para ile orantılı *Hit bölgesi yani Headshot is important *Harcadığın kurşun tek fark ettiren şey mvp olmak, hs atıp atmaman falan fark etmiyor, mmr takıma bölünüyor zaten senin kimi vurdugun da önemli degil, kaç adam öldürdüğün de önemli değil. diye düşünüyorum ben asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 lounge'a ne oldu ya ss'in çok sağlam oranlı maçı vardı kaçırdık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 abi guidelarda falan hep söylüyorlar bunu rank +-yi etkileyen sadece maç sonucu ve mvplik bir de işte offline varsa 4 kişi kazandıysan daha çok artı, 4 kişi yenildiysen daha az eksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 bana inanın öyle değil saydıklarım var boost service yapmış adamım çok farketmesede farkediyor kaçkere berabere kalıp rank atladığımı hatırlıyorum şöyle düşün 5 arkadaş oynuyorsun ama bir arkadaşın ya düşüyor yada upperrank oluyor niye diye düşünmediniz hiç dimi sadece milletin dediklerine takılıosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 2 kez yenilip rank atladım bundan ne haber? 1 kez arkadaşım kazanınca rank düştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 olm 6 winstreak vardı 6mvp aldığım maç ta vardı içinde +20kill rank atlayamadım, 4 maç kaybettim rank düştüm aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 mm rank ratinginiz -isabet oranı -k/death -karşı takımın rankler -mvp gibi şeylere bağlı. 50 kere dedik anlatamadık. bu oyun isabet oranına bakmıyorsa rank verirken ben adam değilim. smg oynayanın rank atlaması vs awp,deagle oynayanın rank atlama hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Densiz said: 2 kez yenilip rank atladım bundan ne haber? 1 kez arkadaşım kazanınca rank düştü? hilelerle alakalıdır o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Emre333 said: mm rank ratinginiz -isabet oranı -k/death -karşı takımın rankler -mvp gibi şeylere bağlı. 50 kere dedik anlatamadık. bu oyun isabet oranına bakmıyorsa rank verirken ben adam değilim. smg oynayanın rank atlaması vs awp,deagle oynayanın rank atlama hızı baya sacmaymış o zmn bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar