Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son zamanların en güzel finali oluyor

best of 5

map 1 inferno fnatic 16-navi 14
map 2 dust2 fnatic 16-navi 14
map 3 mirage fnatic 6-navi 16
map 4 train fnatic 14-navi 16

son mape gidiliyor şimdi. countera doydum
Mesaj tarihi:
sokayım volvunun yapıcağı sisteme
3 gündür mutlaka bi oyunum 4v5 başlıyor
bosuna mı 3 dk warmup yapıyoruz anlamadım ki herif gelmiyor yine oyun baslıyor

edit: şimdide 2 kişi kaldık takımdan ama surrender cekemiyoruz..
çıksam kesin 3525236 dk banlar
Mesaj tarihi:
3 map 16-14 2 map 16-6 bitti cidden keyifli final oldu.
bir de navi kazansa beni zengin etse daha keyifli olurdu, ilk 2 mapte öyle komik hatalar yaptılar ki 2 round dikkatli oynasalar 3-0 ile evine yollayacaklardı fanatic pleblerini.

bu arada yeni trading olayından sonra csgolounge botları calısmıyor. 50-60 dolarlık skin var sitede şuan bi bokluk olmadan ceksem de patlamasa
Mesaj tarihi:
7 gün trade yapamama olayı falan diyorlar 16sında düzelebilirmiş.

salak bir sistem anlamadım zaten mobile security kullanırsan 3 gün içinde cancel yetkisi mi veriyor garip bişey. abuse edilmesin diye olabilir
Mesaj tarihi:
silver ile eagle arasında hiç fark yok diyenler felan var ya, silver ile global elite arasında da fark yok şahsen.

supreme'den iyi oynayan şerifler var yav oyunda.

rankim yüksek supreme'yim global'im felan diye sevinmyin lel.
Mesaj tarihi:
Bone said:

silver ile eagle arasında hiç fark yok diyenler felan var ya, silver ile global elite arasında da fark yok şahsen.

tamam
Mesaj tarihi:
Bone said:

global ol sonra konuşalım
Mesaj tarihi:
rankleri eskiye gore konussak daha saglikli olur bence.eskiden lem i gecemezdim, nerdeyse imkansizdi. belki duzenli kadroyla supreme e ulasabilirdik. son lag problemleri, gercekci yapicaz diye dinamiklerin surekli degisip sacmalamasi, oyundaki artan para kaygisi vs.. gercekten git gide boka sariyor oyun
Mesaj tarihi:
ticarethane gibi oyun zaten. oyunu beleş yapsalar daha fazla kazanırlar. skinlere kutulara ne paralar dönüyor aman yarappim.

lem oldum bu arada boostlanmadan hacklenmeden. gelebielceğim en son nokta bu sanırım ya. supreme falan hayal yani. insan gibi oynamıyor bazıları.
  • Yeni Oluştur...