Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 maikeleleyi tekrar almazlar, delpan %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 forest'i core awp yapıp forestin rolünü alacak bir adam bulsalar bu saatten sonra top 5 takımın awp'si ile başa baş oynayacak awp bulamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 gtr friber dışarı, rain jkaem içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 son zamanların en güzel finali oluyor best of 5 map 1 inferno fnatic 16-navi 14 map 2 dust2 fnatic 16-navi 14 map 3 mirage fnatic 6-navi 16 map 4 train fnatic 14-navi 16 son mape gidiliyor şimdi. countera doydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 şu işi abd de yapmasınlar ya, iki map seyredip yatmak zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 sokayım volvunun yapıcağı sisteme 3 gündür mutlaka bi oyunum 4v5 başlıyor bosuna mı 3 dk warmup yapıyoruz anlamadım ki herif gelmiyor yine oyun baslıyor edit: şimdide 2 kişi kaldık takımdan ama surrender cekemiyoruz.. çıksam kesin 3525236 dk banlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 dreagloth said: şu işi abd de yapmasınlar ya, iki map seyredip yatmak zorunda kaldım gabena soyledim drea dayin kiziyor. dedi tamam daha avrasya disinda yaptirtmam agabey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 3 map 16-14 2 map 16-6 bitti cidden keyifli final oldu. bir de navi kazansa beni zengin etse daha keyifli olurdu, ilk 2 mapte öyle komik hatalar yaptılar ki 2 round dikkatli oynasalar 3-0 ile evine yollayacaklardı fanatic pleblerini. bu arada yeni trading olayından sonra csgolounge botları calısmıyor. 50-60 dolarlık skin var sitede şuan bi bokluk olmadan ceksem de patlamasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Soguk suyla absolut karistir ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 7 gün trade yapamama olayı falan diyorlar 16sında düzelebilirmiş. salak bir sistem anlamadım zaten mobile security kullanırsan 3 gün içinde cancel yetkisi mi veriyor garip bişey. abuse edilmesin diye olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 update ediliyor bot lar, min 7 gün steamguard olması gerekiyor hesaplarda, o yüzden 16 sından sonra tekrar online olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 kim aldı son mapi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 silver ile eagle arasında hiç fark yok diyenler felan var ya, silver ile global elite arasında da fark yok şahsen. supreme'den iyi oynayan şerifler var yav oyunda. rankim yüksek supreme'yim global'im felan diye sevinmyin lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Bone said: silver ile eagle arasında hiç fark yok diyenler felan var ya, silver ile global elite arasında da fark yok şahsen. supreme'den iyi oynayan şerifler var yav oyunda. rankim yüksek supreme'yim global'im felan diye sevinmyin lel. tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Bone said: silver ile eagle arasında hiç fark yok diyenler felan var ya, silver ile global elite arasında da fark yok şahsen. supreme'den iyi oynayan şerifler var yav oyunda. rankim yüksek supreme'yim global'im felan diye sevinmyin lel. global ol sonra konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 tabii tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 rankleri eskiye gore konussak daha saglikli olur bence.eskiden lem i gecemezdim, nerdeyse imkansizdi. belki duzenli kadroyla supreme e ulasabilirdik. son lag problemleri, gercekci yapicaz diye dinamiklerin surekli degisip sacmalamasi, oyundaki artan para kaygisi vs.. gercekten git gide boka sariyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 ticarethane gibi oyun zaten. oyunu beleş yapsalar daha fazla kazanırlar. skinlere kutulara ne paralar dönüyor aman yarappim. lem oldum bu arada boostlanmadan hacklenmeden. gelebielceğim en son nokta bu sanırım ya. supreme falan hayal yani. insan gibi oynamıyor bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 rütbe işi baya pratik ya.. olursun üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 yok abi ne üzülücem fasdasd 30 yaşından sonra 18 lik veletlerin refleksine sahip olamam yani. fiziksel olarak da mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 faynılli 1000 saat http://imgim.com/1000hours.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 supreme kolay da, global'a geçmek zor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Gel bikaç el atalim oyununu görelim. Ne mal globaller geliyor uyuz oluyorum. Muhtelemen iyisindir çoğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Dusmek cok kolay. Global 12 macta 9 win 3 beraberlok vardi. Sonra 3 mac yenildim ve dustum adf. Max rating her halde onu asamiyo ama yenilince patliyosune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 nası ya ? puanların düşüktür filan ben kafayı yedim 8 Lose aldım arka arkaya düşmedim yine Yada karşına düşük rankli gelip seni vurmuştur filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar