Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ahahahah video hala en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Dragonfire said: içmeden oynanmaz ki. yine saksı mı diyecektim ki b ye kadar gidebilmiş bu sefer. saksıda ace yoktu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 https://embed.gyazo.com/32dcd19c6f975e9819047cd9ebfb9063.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 :( rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ şu da dursun da arada lazım oluyo bulamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ben olmasam şu forumda silverlar ve novaların cs:go hakkında konusacak bişeyleri olmayacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Arkadaş global ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bitch please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 apple gibi her yere prefirela çıksam ve o kadar şansım olsa yüksek ihtimal her oyun fix 80 kill atardım. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 way steamde Akamia kullanmaya başlamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Lectre said: apple gibi her yere prefirela çıksam ve o kadar şansım olsa yüksek ihtimal her oyun fix 80 kill atardım. meh. prefire cidden önemli ya. işte mapi cok iyi bilmek zamanlamaları iyi bilmek, biraz da şans sahiibi olmak gerek. sniper ile baktığın bir açıya smoke ya da flash gelince direk ateş edip geri yaparsan büyük ihtimal bişey olmaz, ama 2 saniye kadar beklersen bir kill alıp geri gelebilirsin, karşı taraf da VAC diye ağlar :D olası köşelere prefire yapmak, smoke arkası spray yapmak cogu zaman hayat kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 predefuse http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 lan bi önceki sayfada varmış zaten ahuehuaefgjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 lectrenin awp save ile birlikte her sayfada olmalı gelecek nesillere ulaşmalı, unutulup gitmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 mulgear6 said: Aiko said: o zamannn http://www.youtube.com/watch?v=73a92tpzkG0 şu videoya her zaman gülüyorum ya bi de inferno'da T oldugumuzda APPLE'A KURUYORUM diyoruz hala ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 şu video ile benimki bir bi ya ? cmon gimme a break. sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 seninki biraz daha kötü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 yeni sayfaya geçersek YENİ BİR VIDEO GELİCEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 yeni video hype! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 BENİM NİCKİMİ İMİTE EDİP BENİ EĞLENCE MALZEMESİ YAPAMAZSINIZ, GELECEK VİDEONUN FOOTAGEINDA TARAFIM TARAFINDAN OYNANAN HERHANGİ BİR SALİSE DAHİ YOKTUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 hype rev beyefendi sen koy videoyu lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 son 4 mesaj az hype yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terranliebe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 1 key veriyorlar entry girme karşılığında edit: gönderdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar