k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ben seasons'ı da sevmiyordum zaten hiç. bu da tutmasın beğenmedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 abi mid control önemli genel olarak da bu map için herşey olmus direk 5v5 middle deathmatch yani şu map direk asdsaf fena değil aslında bomb siteları beğendim ama mid fazla agresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 t çok dezavantajlı gibi, ct iyi yer tutarsa saklanırsa t hayatta giremez. ama 1 tane ct düştümü map dengesi gider tamamen fazla pass var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 CT mid kontrolü daha kolay sağlıyor, T ler midi almaya calıssa bu kez site'a girince kullnacak bombaları kalmayacak mesela cache ve mirage için 2 smoke yetiyor T'lere mid control için kalan 3 tane site girerken kullanılıyor. burda ise cok fazla açı var kapatmaları gereken öyle olunca mid control yerine direk site gitmeye odaklanacaklar, bu kez midi kolay alan CT yüksek yerlere adam koyacak, midden 2 site'a da geçiş var ve high ground geçişler. adam 8-7 9-6 falan bekliyorum demiş ama bana daha ağır CT side map gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 renklerinden dolayı bile alınmaması lazım map poola bu ne lan. ritual diye bir halloween mapi var o bile daha güzel bundan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 aa ben gitmiştim lan santoriniye (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 igıl oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Silphatos said: aa ben gitmiştim lan santoriniye (: benziyo mu ? 10 kişi toplaşırsak bigun lobiye oynarız santonini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 smurfumu rank 2'den 3 e cıkarana 5 key veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 at şifreyi ama bu aksam yapamam yarın quantum sınavım var ders calıscam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 yolla ben yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Aiko said: Silphatos said: aa ben gitmiştim lan santoriniye (: benziyo mu ? 10 kişi toplaşırsak bigun lobiye oynarız santonini daha görmedim bilmiom benziyodur herhalde bi sürü 1-2 katlı bembeyaz ev koyduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 sen bodruma gitmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 o gemi turunda 3 adaya gittim en güzeli santoriniydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Aiko said: smurfumu rank 2'den 3 e cıkarana 5 key veriyorum at şifreyi bu gece yapıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 https://nitrogensports.eu/betslip/88f63a8cW05akFpdS8rWTJKZm5xSGVNZkJ3UT09/r/53062/ Dignitas v NiP harita train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 abiii bi community serverında oynıyım dedim skinler arada karışık çıkıyor ne iş anlamadım ama ak-47 boom falan gördüm lan çok tatlı galil crimson web vardı o da çok güzeldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ping sorunu yaşayanların pingleri düzeldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 esea da pingim benim normal. steam competitivede çok kötü ama. steam servelrarıyla mı ilgili acaba bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 vpn ile hollanda üzerinden 60-70 ping aldım bugün. serverlar mı düzeldi acaba dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 yok yine saçmalamaya başladı steam serverleri, karşısı 30-40 ping bizde 80-90 ping. karşıya türk te gelse pingi bizden daha iyi. Oyun bizi dezavantajlı oynatmak için elinden geleni ardına koymuyor. Ayrıca hileninde yine boku çıkmış indirimemi girdi ne olduysa artık her maç 3-5 hile geliyor. Hani banwave ne oldu? Nerdesin gaben şişkosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 dün ben oyunların çoğunu 200+ oynadım, 1-2 sn. gecikme vardı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 117 ping oyun oynamaktan ciğerim soldu bu ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ben 80 pingdeydim ama, atılan bombaların, mermilerin, awplerin sesi gelmiyordu, ne zaman adam görsem iğrenç 2 sn rollback yiyordum, garip bir oyundu ama oynanabiliyordu yine enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar