Aiko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Silphatos said: takımlar nasıl dengesiz olmuş belli değil sdf karma yapalım dedik istemediler. mulgear 3 adam vurdu ikisi benim. apple yetti karşı takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Silphatos said: takımlar nasıl dengesiz olmuş belli değil sdf hostunuz heralde kürdistanda yaşıyodu yurtdışı çıkışı yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Lectre said: 15 gün sonra rövanş istiyoruz. http://www.youtube.com/watch?v=73a92tpzkG0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ahahahaha ilk günkü gibi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 zaten ilk round midde birini patates ettim direk report geldi, sonra 2 round cluch yaptım baktım ban ow ban gelecek, açtım formula 1 izledim göze batmamak için asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Aiko said: Lectre said: 15 gün sonra rövanş istiyoruz. http://www.youtube.com/watch?v=73a92tpzkG0 AHAHHAHAHA abi o nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 benim bomb defuse videomu geçen bir efsane doğdu sonunda ya. resmen sürekli ekmek almaya yollandıktan sonra küçük kardeşi olan evin ortanca cocuğu sevinci suan içimdeki sdsafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 applev0dka said: zaten ilk round midde birini patates ettim direk report geldi, sonra 2 round cluch yaptım baktım ban ow ban gelecek, açtım formula 1 izledim göze batmamak için asdasf 2 round midde aldığın kill prefiredı normal vuruş değildi, şansını reportladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bi competetive mac atmadan önce elimi alıştırmak için deathmatch gireyim dedim. yeni açılmış daha profilini ayarlamamıs hesap aim hack ile yardırıyor baydım cıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 dm demişken psikolojik mi bilmiyorum da dm serverları ve casual-competitive serverları farklı gibi geliyor bana ya. dm'de sadece deagle'la 50 kill alıyorum, diğerlerinde atıyorum gitmiyor. insan gerçekten hayret ediyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 psikolojik. compta kendini baskı altında hissediyorsun. takımında bir bot olsa compta o botla oynadığın 2 roundda ne kadar çok kill aldığına şaşırmışsındır zaman zaman, o rahatlık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 hadi compta baskı oluyor, casualda niye aynı şekilde vurulmuyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 casualda direk dikkat dağınıklığı var abi, en azından bende öyle nereye gitsem 5 adam karşımda asdasd bilmiyorum sorunun cevabını ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ACE BÖYLE YAPILIR https://www.youtube.com/watch?v=bvZAkymjiC0 process ediyo hala 1080p filan gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 applev0dka said: benim bomb defuse videomu geçen bir efsane doğdu sonunda ya. resmen sürekli ekmek almaya yollandıktan sonra küçük kardeşi olan evin ortanca cocuğu sevinci suan içimdeki sdsafasf seninki gibisi yok lan, forever #1. oyunculuk, müzik, ad her şey 1 numara sdfgh http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 insanların hastalığı ile dalga geçmek hoş değil ama :( :( :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 olm %100 sağır olsa yine bakar insan o spota asd. komik olan o zaten yoksa disability ile dalga geçenin çükü düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 lan zaten %100 sağır olsam bulurdum bombayı asdasf takımda herkesin ağzından 1 ses cıkıyor, biri sağında derken diğeri solunda diyor falan sdsa sizi dinlemesem bulurudm kendm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 kşke ingame voice da olsa çok iyiydi uhaehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abi her yere 2 kere bakıp, 2 katlı kutuya baktıktan sonra 3. tura geçişinde gerçekten hayret ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ulan şu video öyle bi içime işledi ki, her bomba çözeceğim zaman "applevodka olmamalıyım" diyorum stres basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bir olofpass efsanesi olmasa da bizim de bir şeklimiz var tabi. beni sizler yarattınız sağ olun, sağ olun sdafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bugun de infernoda hadi bulamasın bombayı applevodka yapsın dedim yaptı gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bi de çağırınca maçlara gelse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 MasterHapLo said: inferno oynarken applevodka'ya kuruyorum diyorum. şu bendede var, biri sorunca direk applea kurdum diyorum, alışkanlık oldu alay etmek için vs değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar