di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 LanzaDelRelampago said: Mahallede tüm gün sopa yiyip babası işten gelince baba osman beni dövdü diyen tip işte, angara bebesi :) Daha düne kadar burda ya gtx 970 alcam ühühühü diye ağlayıp mezarcılık yapan artise bak üflesem asfalta yapışcak Daha onceki hesabin da ortaligi kizistirip, laf yeyince sikayet butonuna abanmaktan ucmustu. Yine geldin, yine ayni tantana. En guzeli bi daha gelme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Türk CS camiasının içler acısı halini izlediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 teşekkür ederim di, şikayet ederken baya baya küfür ettim, ama artık o noktaya getirdi, public değildi ama gerekiyorsa alırım bende 1 ay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Spidee said: Türk CS camiasının içler acısı halini izlediniz. CS ne ya? kaıntır o bi kere. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Ya drama guzel iste de tadinda guzel. Yapcaksaniz da sovmeden, adres ver demeden, bu atilan rahatsiz gibi laf yeyince sikayet butonuna abanmadan yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Abi drama destekleyen Genel Yönetici mi olur klsjhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Abi kitle esra ceyhan izleyicisi gibi olunca ister istemez oluyo, yapcak bisey yok. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 önceki hesabı neydi merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Di'nin yaşını aldığı nasıl belli olmuş, hala Esra Ceyhan diyor tıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Bazen açıyorum hacki, o smoke senin, bu smoke benim girişiyorum. [video]https://www.youtube.com/watch?v=gJQUqrvTKDs?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 1 luckshot için mi koydun abi üşenmedin mi :P ben mi çok üşengecim lan yoksa ahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Edit yapmayı bilmiyorum abi, tek tek çekiyorum anca skdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bende öyle, recorder programı aç, demoyu aç, roundu bul, videoyu çek, sonra git youtube'a uplamaya başla, 2 saat uplasın(bunu görmek bile yoruyor beni), sonra foruma postla vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 S-H said: önceki hesabı neydi merak ettim? godblesstoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Bizde gündüzleri 4, geceleri 10 mbit upload var da, 2 dk falan sürüyor upload etmesi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 abi 8 wine daha ihtiyacım var. akşama bi el atsanıza. namessar ve diğerleri sözüm size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 dragonfire ile ash viski içerek oynuyor. yaklaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 dragonfire her keleşine 2 kill almıştı dün en son scoreboardda sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bizim nublarla en son 6 maçım w-w-w-l-l-draw oldu son maçta rank atladım dgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 noob diyor ya, olm ssg awp almayanı dövsünler bundan sonra, napayım vuramıyorum lan yoksa asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 d2 awp pro en sevdiğim :D tatlı su globalleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bana diyorsan ben d2de baya kötüyüm abi awpyle asudhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 şu drama ne kadar kötüymüş ya. xsi şeyapınca ysi şeyolan tip yaaa. cevap xte gezen şeyolan tip. x izleyen bebe tip falan. abbov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 abi düzgün yazsana denklemin içinde kayboldum çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Lectre said: noob diyor ya, olm ssg awp almayanı dövsünler bundan sonra, napayım vuramıyorum lan yoksa asda awp alıp da son roundda maçı satanlar da var tabi aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar