Sotto Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Gerçek paraya dönüştürülemiyordu di mi bunlar. O zaman çok bi anlamı var mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 birkaç bıçağa trade edilebilir veya opskins.com var parayla satmak için ama satmayı düşünmüyorum şu an http://i.imgur.com/u7Yt6OQ.png tricolor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 2.5k exp'ye ihtiyacım varmış level up için. arms race oynuyorum 100 exp geliyor. 3 yıl sonra falan level alırım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Sotto said: Gerçek paraya dönüştürülemiyordu di mi bunlar. O zaman çok bi anlamı var mı... uğraşırsa dönüştürebilir hacı, oyun alıp satıyorlar sanırım. @ShadowFax comp oyunlardan daha fazla xp geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 shadow açsan fade düşecekti belkide shadow daggers :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Ya beyler 10kusur yil aradan sonra tekrar oynamaya basladim. Competitive falan oyna diye tavsiye etti arkadas. Gold nova 2 midir nedir, ona atti beni 10 tane comp yapinca. Ama ranki aldiktan sonra her oyun iskence olmaya basladi. Millet bilerek trolluyo, full rusca yada polish konusan tipler falan. Yok mudur bu isin daha sakince, sinirleri bozmadan oynanan bi yolu? Bi de bu chest acmak icin lazim olan key'leri sadece satin alabiliyoruz dimi? Drop degiller yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 welcome to kanzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Buranin elo hell'i gold nova mi yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Kurwaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Bathory said: Buranin elo hell'i gold nova mi yani :( suka blyat my friend. play with your friends my friend. premade gireceksin, 3-4 kişi bulup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Lectre said: shadow açsan fade düşecekti belkide shadow daggers :< shadow fade fn benimkinden ucuz baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 artislik yapma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 ben yapmayayım da kim yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Lectre said: suka blyat my friend. play with your friends my friend. premade gireceksin, 3-4 kişi bulup. 3-4 tane hem de. O biraz zor gibi ya. Neyse ben sinirleri bozmaya devam ediyim tek basima. Gecen shadow case dustu. Fiyata baktim steamden 6 kusur lira diyordu. Satmadim cunku 1-2 hafta once 40-50 diyordu. Simdi de 3.40'a dusmus. Daha elimde tutiyim mi bunu yoksa 1 liraya kadar inicek mi bu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 inecek. steam id: Akean Nick: Chu! Road to Supreme benden başla eklemeye benim friend listten patileride ekle, mg yaparız seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 iner sat direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Eyvalla gonderdim request. Hemen satiyorum o zaman. Ulan keske dustugunde satsaydik ya -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Revangelis said: bitane chroma 2 açtım çıktı madem böyle bi balın var sat bütün parayla kutu aç 10-20 bıçak çıkar Kappa fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 o hareketi daha önce yaptım merak etme sdf hiçbişey çıkmadı tabi olan bıçağa oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 elo hell denmiş de, ben bir de patchlerden banwavelerden sonra şu anki silverı düşünemiyorum ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 ben bugün gördüm hala silver var ashdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Revangelis said: birkaç bıçağa trade edilebilir veya opskins.com var parayla satmak için ama satmayı düşünmüyorum şu an http://i.imgur.com/u7Yt6OQ.png tricolor bu arada sakın market fiyatına satma. pattern leri var mı bunların bilmiyorum ama 2 3 ay once normal olanları 175 keye gidiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Revangelis said: birkaç bıçağa trade edilebilir veya opskins.com var parayla satmak için ama satmayı düşünmüyorum şu an http://i.imgur.com/u7Yt6OQ.png tricolor bu arada ee çekiliş yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 bi video yaptım ama sanki edit biraz meh oldu http://www.youtube.com/watch?v=ezn4Q90m-SY&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 xX S w a g Z z Xx 'ten de daha kötüsünü beklemezdim zaten. mik-kem-mel bir atlayış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar