Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 terranliebe said: 3qm3q arkadaşlarının ardından 4. olan dast (dust) benim evim diyen ama kill alamayan her round başı yanlışlıkla birini bıçaklayan silph ekmek dedi ekmek çarpsın. bu msj için üyelik almıştım teşekkürler. gerekli SSler reva tarafından eklenir belki.. cache ve inferno ss'lerini de eklesin kankaaa, dustta da ya aynı ya da 1 frag düşüktü, laflara bak ilk postu olmuş bi de asd ekmekle ekmek olmayacaksın. üşenmedim baktım, hayatında ilk 1. olduğu mapte de fragi 3.'den daha düşükmüş huehuehue. hatta 1.'de değilmiş zaten. artık yatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 güzel wh kullanıyorum demiyosunda sdaf o diilde ulan sxe bile herşeyi fixleyebilirken EŞŞEK kadar valve bu hileci oçlara imkan tanıyo ya helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 meanwhile şilfat http://i.imgur.com/kXv9UMz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 yukarı da fotoşopsuzu var panpa, boşa kasmışın asd ps. don't fuck with lord hunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 nice try silph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 yaa id lere bakıcak adamlar hiçmi düşünmüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terranliebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 YALAN SÖLEME SPOMPASA GÜVENİM TAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 xantares'in banı kalkmış https://steamcommunity.com/profiles/76561198044118796 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 adamın cs envanteri sıfır ?? bu adam ban geleceğini falan tahmin edip kasayı mı bosalttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 hiç yoktu zaten.maddi durumu iyi değil bence, bir ara bağış istiyordu baya, bıçak alcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 haa okey bilmiyordum eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 terranliebe said: YALAN SÖLEME SPOMPASA GÜVENİM TAM oo 2. post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Cs öğrenmeye karar verdim. Artık ben de eğilerek ateş edeceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ayar oluyorum flick için çıkıyorsun ateş ediyorsun ölen yok bi bakıyorsun adam eğilmiş, resmen noobluklarıyla oyun kazanıyorlar. hayır öyle camplerken ya da deflerken değil birde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Egilenlere ben de cok kirginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 bunny vardı da yapmadılar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 O zaman flick için çıkmamışsın zaten, preaim almışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 preaim değil abi genelde yatay düzlemde daha rahatım, şöyle düşün dustta longdan ctyi check etmişsin adamın shorttan sitea doğru yol aldığını biliyorsun çıkıyorsun adam gayet ayakta vs çekiyorsun vuruyorsun bi bakıyorsun eğilmiş salak ateş ederken, hayır vuramıyorda 2. atışta zaten alıyorum genelde ama o aradaki 2 snde zaten diğer adamlar bana yönelmiş oluyor sonra full aksiyon anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 konuşun video falan atın ya oynayamıyorum tatildeyim arada okuyordum iyi oluyordu. /talk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Edit : koyulmuş bakmıyorum bile ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=WuYIMbCnjpE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 hmmfs adam çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 -xizt -allu +happy +kennys please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 shadow case çıktıktan sonra 2 tane case düştü bir dahaki haftaya kadar gg di mi, shadow case haftalık 2 case 2 skin limitinin içinde değil mi ki yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 son 1 haftadır oynamadım ama içindedir, dışında olan case olmadı şimdiye kadar benim bildiğim. negzl haftada 5-6 case vs drop alıyorduk azaldı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar